Keep it short ... maybe not so short

21.10.10

Va povesteam zilele trecute de minunea facuta de microdermabraziune tenului meu. Prin urmare am hotarat sa gasesc o solutie sa continui ce-am inceput - pentru ca niciodata tenul meu nu a aratat asa bine - fara sa fie nevoie sa cheltui atatia bani (in jur de 80 dolari pe cele 2 produse Lancome). Am gasit un vanzator in UK pe ebay de unde mi-am luat serul Lancome cu vitamina C la un pret rezonabil si am ales un alt exfoliant (Boots No.7) care sper ca impreuna sa aiba aceleasi efecte. O sa va tin la curent cu evolutia (astept sa-mi ajunga produsele zilele astea).

Inainte de a incerca Resurface-C de la Lancome, intentionam sa-mi cumpar Cleanse & Polish (cu "faimoasa" muslin cloth de care sunt sigura ca ati tot auzit pe youtube) de la Liz Earle. Au pus pe site ofertele de Craciun si gasisem o oferta tentanta (cred ca in final am sa o iau, ma mai gandesc un pic). Vreuna dintre voi a incercat produsele Liz Earle? Sau foloseste un sistem de curatare a tenului asemanator?

In alta ordine de idei, saptamana asta am folosit doar fond de ten, iluminator pentru zona de sub ochi, pudra de fixare machiaj si cam atat. Nu am avut nevoie de altceva si nu am folosit mai mult decat era necesar. E mult mai simplu sa ma pregatesc dimineata, sunt gata in cateva minute. Ma simt mult mai bine asa.

Mai am in minte cateva produse pe care as vrea sa le incerc, dar incerc sa-mi tin poftele in frau. Nu stiu daca voi reusi, deja am avut cateva scapari (o sa descoperiti in postarile viitoare), dar pe cuvant ca ma stradui sa rezist. Voi ati comis "pacate" de acest gen in ultimele zile?

4 comentarii

  1. Ma bucur ca ai gasit produse asa bune si ca ai scapat de "incarcatura" :D

    Am comis si eu un pacat zilele trecute. Mi-am promis ca iau o pauza de la comenzi, mai ales cele de pe net, dar mi-a incapput pe mana un catalog de la Avon si l-am devorat :)) Mi-era oarecum dor de produsele de acolo, 4 luni n-am avut de unde sa comand :))

    Dar pana la urma m-am iertat si mi-am promis din nou ca voi lua o "pauza" :D

    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahhh cat as aprecia sa ai un alt fundal decat cel negru :D.
    Nu am auzit ever de Lis Earle, poate pentru ca n-am comandat de pe site urile de afara (deci nici vorba sa cunosc "piata" atat de amanuntit), sau pentru ca nu imi pasa ce folosesc si tot asa..
    Lancome imi place mult dar nu stiu de ce...mai ales ca n-am avut nici un produs de la ei si nici macar mostre n-am incercat...
    Sunt curioasa de evolutia ta alaturi de Resurface sau mai bine zis invers. Sa ne tii la curent!
    Pacatul meu cel mai recent este o crema de ochi hidratanta de la Avene (soint apaisant) ,care imi place f mult. O mai tin in teste si apoi o sa-mi dau si eu cu parerea pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu incerc sa "nu pacatuesc :D" pana la sarbatori, cu mare greu dar reusesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,si eu am pacatuit :))
    Acum doua zile am vazut un review la fondurile de ten Estee Lauder,la fetele de la pixiwoo.
    Si urmatoarea zi mi-am comandat ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR LIGHT :D
    Debea astept sa vina :X:X

    RăspundețiȘtergere