Trece vremea ...

12.10.10

Acum 1 an scriam prima postare pe acest blog si la momentul ala nu stiam daca va fi ceva de durata sau inspre ce directie se va indrepta acest blog. A trecut un an si eu sunt inca aici si inca simt doar placere cand ma gandesc la blog si la a scrie, ceea ce cred eu ca este un lucru fantastic. Si voi ramane aici atata timp cat voi simti ca am ceva de spus, iar blogul si tot ce inseamna el imi va crea o stare de bine.

Pentru ca este o aniversare, ar trebuie sa-mi pun o dorinta, dar chiar nu-mi doresc nimic special. Am lasat totul in voia sortii cu blogul asta - m-am lasat dusa de val si am vrut sa vad unde ma duce si nu cred ca am ales gresit. Ce vreau mai departe? Oameni sinceri care sa impartaseasca acelasi interes ca si mine, oameni care spun ceva atunci cand simt s-o faca si mai ales oameni care stiu ce vor si lupta sa obtine acel "ceva".

Nu sunt nostalgica ca nu am de ce si nici nu cred ca este vreo zi speciala, insa simt ca am construit ceva in tot timpul asta si asta ma bucura. Si pentru ca asa sunt eu, bineinteles ca am sa fac un mic giveaway. Giveaway mai mult simbolic. Am luat aseara 2 produse pe care am dat 6 ron (da, 6 ron) si sunt legate de beauty si sunt colorate si sunt in tendinte, insa n-am sa spun mai mult.

Giveawayul este deschis doar astazi pana la ora 24 si pot participa poate comentariile lasate la aceasta postare care imi vor spune de ce va doriti cadoul de 6 ron si ce credeti ca este.

Maine voi anunta castigatoarea (o voi alege cu ajutorul www.random.org) - daca nu urmariti blogul, lasati la finalul comentariului o adresa de mail astfel incat sa va pot identifica.

30 de comentarii

  1. La multi ani blogului tau!
    Felicitari pentru tot ceea ce faci, te descurci de minune cu acest blog, intotdeauna ai postari interesante.
    Cred ca produsele pe care le-ai luat sunt doua oje colorate. Imi doresc sa castig pentru ca imi plac produsele de beauty si vreau sa testez cat mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes in continuare:d Ai un blog minunat.Si sper sa postezi cat mai mult de acum inainte:*
    Cred ca premiul consta in 2 oje .Mi le-as dori deoarece sora mea le-a furat pe ale mele si le-a varsat pe covor.Mare paguba:(

    O zi minunata iti doresc>:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am urmatorit blogul de la inceput, de fapt am foarte putin timp, dar suficient ca sa fiu incantata de fiecare data cand il accesezi si cand postezi ceva, fie ca este vorba de noutati despre careva produse, review-uri, giveaway sau orice altceva. Iar tie, sanatate si putere, atata cat ai nevoie si o sa simti ca mai poti spune ceva si mai poti comunica cu noi, cei care stam in cealalta parte a conexiunii. Nu stiu ce sunt acelea 2 produse, zic si eu asa...ar putea fi 2 oje sau 2 creioane, indiferent ce ar fi princapul este ca te-ai gandit la noi :)...Si as dori si eu sa primesc acest cadou, poate si pentru faptul ca luna octombrie este luna mea, ziua mea de nastere si imi place ideia de surpriza , pentru ca si premiul tau este unul supriza :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello...Me again. La mai multe bloguri. De cand te urmaresc am avut posibilitatea de a gasit niste review-uri total obiective la niste produse la care nu are acces toata lumea. Multumesc si ma inclin, pentru daruire, pentru sinceritate si pentru altruismul tau.
    Nu ma lua in calcul pentru giveaway, las si pe altii, am vrut doar sa re felicit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La cat mai multi ani in continuare!

    Cred ca cele doua produse sunt niste oje. De ce vreau sa castig? Pentru ca simt ca am inceput saptamana cu stangul, iar daca as castiga cred ca as sparge ghinionul...

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! Sper sa ne mai incanti cu post-urile si reviewu-rile tale mult timp de acum incolo!!

    Cred ca prmiul consta in 2 oje, in tendinte :) De ce mi-as dori sa castig? Pentru ca sunt "dependenta" de oje si imi place sa incerc mereu lucruri noi. Orice cadou poate sa scoata o persoana din monotonia vietii de zi cu zi, indiferent de valoarea sa.

    Iti multumesc,
    Alexa (GFC: Alexa1202)

    alexa12_02[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! nu ma asteptam sa mi se raspunda si sa fie amabila :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu imi doresc doar sa iti urez "La multi ani!" si asa cum spuneai si tu, sper sa gasesti mereu motivatie si placere sa imparti cu noi ganduri, senzatii, opinii, experiente. Si stii ca nu ma refer doar la o crema sau un gloss, desi si pe acestea le citesc cu nesat. Doar ca ma simt atrasa prioritar si fidel de blogurile care au un pic mai mult de spus, asa cum am regasit aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. In primu rand La multi ani:*
    Imi doresc cadoul pt ca sigur este ceva special fiind ales de tine si cred ca poate fi un gloss, o oja poate un fard..
    bonnye_from_sweetland@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, 'Camelia scrie...'! La cat mai multe postari si review-uri folositoare!
    Cat despre premiu, si eu tot la oje m-am gandit, mai ales ca tocmai azi mi-am luat un lac verde de la Colorama.
    Orice ar fi, imi doresc premiul pentru ca ador orice inseamna produs cosmetic, iar daca este si de calitate, si la pret mic, e cu atat mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau sa-ti urez doar sa ai parte de cat mai multe postari! :) Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  12. La Multi Ani!

    Imi place enorm blogul tau, il consult aproape zilnic si ma incanta la maxim cand apare o noua postare! Imi place ca pot gasi in coltisorul tau recenzii obiective si concludente despre produse cosmetice (desi o mare parte nu mi le permit inca), articolase "de suflet", noutati, sfaturi. Intru cu placere si nerabdare aici, dupa o zi obositoare.
    Cred ca premiul consta in doua sticlute cu oja intens colorata sau, poate, doua mici accesorii (cercelusi, bratari, inele) :D

    Adresa de e-mail: sweetest1med33a@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari Camelia si multi ani de acum inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi anisori!
    Eu cred ca printre cele doi lucruri cumparate de tine se afa si un ruj, caci tare mult mi-as dori unul!
    Iar celalalt nu stiu, poate un creion de ochi?

    RăspundețiȘtergere
  15. la multi ani!
    si eu cred ca e vorba de oja, aplicatii pentru unghii sau sclipici..

    RăspundețiȘtergere
  16. hmm,la multi anisori blogului tau,imi imaginez ca te simti bine sa vezi cum a crescut bloguletul tau...sincer,e unul din preferatele mele legate de beauty[majoritatea sunt frumoase tare,dar al tau are totusi ceva special si nu o zic doar asa de impresie:)].
    de ce imi doresc sa castig giveaway-ul acesta? ai spus un cuvant care pentru mine inseamna muult-colorate. eu sunt persoana care daca se duce la supermarket sa cumpere faina,pleaca acasa cu cel mai frumos ambalat pachet:)). deci culorile inseamna tot pentru mine;)) :*
    pucca_dd@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. La mulți ani Cameliaaaa!!! La câți mai mulți anișori!

    Eu cred că sunt 2 oje de la Flormar sau 2 farduri de la Beauties factory ;))) Și...îmi doresc să câștig acest giveaway deoarece mi-am dat seama că deseori se întâmplă ca produsele mai puțin costisitoare să fie mult mai bune decât unele exagerat de scumpe. Și evident, pentru că mi le doreeesc :X :)))

    Te-am pupaaat! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  18. La Multi Ani si multe momente fericite .Te-am descoperit de vreo 3-4 luni dar multa vreme nu am indraznit sa scriu nimic, am folosit doar informatiile si parerile gasite aici ca o sursa de inspiratie si m-am bucurat ca esti asa prolifica la scris. E o reala bucurie sa te citesc.
    Poate ca premiul este o oja si o pila de ungii.Dar orice ar fi stiu ca esti mereu surprinzatoare si ca oricarei femei imi plac surprizele ,de aceea mi-as dori premiul.
    andrasescu.camelia@gmail.com
    Cu drag,
    Camelia A.

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi aniii ! uite, 1 an si 200 de followersi! ai realizat multe in anul asta.
    Mereu te citesc cu placere!
    Cele 2 produse cred ca ori sunt niste oje- i'm a nailpolish addict! Orice oja imi starneste interesul. Sau hm, daca nu sunt oje, atunci ar fi niste produse basic de ingrijire:-? Chiar nu am idei prea bune azi :(

    RăspundețiȘtergere
  20. hmm,am uitat sa spun ce cred ca e cadoul... oje as spune si eu,sau poate ceva de la flormar,nu stiu... oricum e colorattt :X :D

    RăspundețiȘtergere
  21. La cat mai multi anisori !!! Si la cat mai multe postari !! :*

    RăspundețiȘtergere
  22. Vreau doar sa te felicit si sa iti spun ca esti minunata!Iti doresc tot binele din lume si cat mai multe postari! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ani si la cat mai multe postari! We love you! :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Camelia, doresc si eu sa iti transmit felicitari pentru aniversarea blogului.

    Este un coltisor minunat in care pot sa trag cu ochiul la noutati, sa visez la noi "jucarii" cosmetice si sa cunosc persoane deosebite. Nu am mai comentat in ultima vreme, dar iti citesc cu nesat fiecare articol. Iti doresc numai bine si cat mai multe postari!

    :)Alina

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani plini de postari facute din placere :) Faci o treaba excelenta si tocmai pentru ca o faci cu drag atragi atatia oameni :)

    O zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  26. Subliniez din nou ca ma bucur tare mult ca te-am descoperit, ca-mi sunt extrem de folositoare postarile tale (mai ales ca eu-s inca novice in ale makeup-ului si tot ce tine de acesta) si ca-mi place sa constat si sa citesc despre lucruri bine facute, din placere si cu mare drag! O viata cat mai indelungata acestui blog si la cat mai multe postari si followers!;)

    RăspundețiȘtergere
  27. La cat mai multi anisori si postari din ce in ce mai bune!

    Nu-mi vine sa cred ca ai blogul de un an.. :o eu il stiu de doar cateva luni dar am impresia ca te stiu de o viata!

    RăspundețiȘtergere
  28. la multi ani ! sa speram ca o sa te citim si peste inca 10 :) e un blog minunat sub care se ascunde o persoana minunata! la mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  29. felicitari pentru primul anisor de blogging! :)

    RăspundețiȘtergere