Review: Diorskin Nude Natural Glowing Hydratating Makeup

30.10.10

Puteti vedea ce-am scris despre prima folosire si de unde l-am luat, ce nuanta folosesc aici. Reviewul asta o sa fie un pic diferit de celelalte de pana acum pentru ca voi face in final si o comparatie intre Diorskin Nude si Nars Sheer Glow.

Trebuie sa spun ca de cand l-am primit, cu vreo 2 exceptii (cand am folosit Sheer Glow) am folosit numai acest fond de ten si asta cred ca spune deja ca imi place si-mi place mult de tot. Textura este lichida (insa nu chiar asa apoasa cum e Sheer Glow) si mi se pare ca se aplica mai usor decat Sheer Glow. Uniformizeaza tenul foarte bine, il hidrateaza si arata foarte natural pe fata (insa este depinde foarte mult de ce primer folosesti inainte - peste Acti'Mine de la Givenchy nu mi-a placut cum arata), singura mea "nemultumire" prin comparatie cu Sheer Glow este ca nu netralizeaza roseata atat de bine (nu spun ca nu o neutralizeaza de tot, ci as fi vrut s-o faca un pic mai bine) insa asta nu ma va opri sa-l folosesc sau sa-l recumpar in viitor. Daca aveti zone uscate, nu va arata foarte bine peste acele zone (insa cred ca problema asta se poate rezolva cu hidratare anterioara cum trebuie).

Desi este un fond de ten lichid si light, acoperirea este medie si este buildable (puteti reveni peste zonele care au nevoie de acoperire fara sa obtineti efectul de masca pe fata - avantajul fondurilor de ten pe baza de apa). Daca nu aveti probleme deosebite cu tenul si nu aveti de mascat diverse semne/ urme, il puteti purta fara sa fie nevoie de concealer (ca si in cazul lui Sheer Glow). Efectul pe fata este unul dewy, insa va a avea o fata shiny - efectiv da efectul de fata luminoasa si sanatoasa (mi se pare ca Sheer Glow lumineaza fata mai bine, totusi).


Ce-mi place:

- fata ramane foarte hidratata si nu simti/ nu se vede ca folosesti fond de ten (tenul arata natural si sanatos)
- ambalajul (nu sunt genul care ma emotionez la un ambalaj frumos, insa faptul ca are pompa este un avantaj fata de Sheer Glow - iar sticluta lui te face sa te simti mai eleganta si distinsa cand il folosesti - sunt sigura ca multe dintre voi intelegeti la ce ma refer)
- acoperirea se poate controla usor (este buildable si asta conteaza foarte mult)
- se poate aplica cu pensula sau cu degetele si efectul este acelasi (nu arata cakey niciodata)
- este nevoie de o cantitate mica pentru toata fata (iar pompa ajuta sa nu se iroseasca inutil mai mult produs decat ai nevoie)
- rezista pe fata 9-10 ore fara probleme (cu primer si pudra de fixare)
- are factor de protectie 10 - ceea ce presupune ca arata foarte bine in fotografii (n-am incercat deci nu pot baga mana in foc pentru asta)

Pot spune ca in momentul asta il pun cam pe acelasi loc cu Sheer Glow de la Nars (despre care am spus deja ca este HOLY GRAIL pentru mine) si daca as putea folosi doar aceste 2 fonduri de ten toata viata mea, as fi fericita si nu as avea vreo problema. Mi se par foarte asemanatoare cele 2 fonduri de ten cu mentiunea ca Sheer Glow neutralizeaza mai bine roseata tenului, insa Diorskin Nude este mai putin apos si se aplica mai usor.

Singurul lucru pe care l-as avea de comentat la ambele este pretul (ridicat la amandoua - 45 dolari Diorskin Nude si 29 lire Nars Sheer Glow, insa asta nu ma va opri sa le cumpar - in mod sigur vor aparea oferte tot timpul si cum ma simt bine si sigura pe mine cu ambele fonduri de ten, il voi cumpara pe cel care este mai rezonabil ca pret in momentul respectiv).

Concluzie finala: ma declar fericita ca am incercat acest fond de ten si il folosesc cu placere maxima!

9 comentarii

  1. Si ptr mine Nars Sheer Glow e Holy Grail.Sunt deja la al 2-lea si ce imi place cel mai mult la el este aspectul natural pe care il confera si la care nu as renunta ptr nimic in lume.
    Din moment ce si tie iti place inseamna ca avem aceleasi cerinte de la un fond de ten si daca tu recomanzi Diorskin Nude atunci il voi incerca cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa gasesc si eu online niste mostre din cele doua fdt. Sunt extrem, extrem de tentante! :)

    Multumim, Camelia, pentru review. E notat si acest fdt. pentru o achizitie viitoare... hope so!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca am mai spus-o de o mie de ori,dar abia astept sa am banii mei,sa imi cumpar toate produsele la care visez:D
    apropo de dior,am folosit mai de mult niste truse de machiaj si nu mi-a venit sa cred cat de misto sunt fardurile... moi,usor de aplicat,pigmentate,deloc prafoase,ce sa mai,perfecte. dar si pretul pe masura:)

    RăspundețiȘtergere
  4. buna camelia!
    as vrea sa te intreb daca tie ti s`a schimbat textura la acest fond de ten.am mers azi in sephora pregatita sa`l cumpar si reprezentanta de acolo mi`a zis ca ar fibine sa`l tin in frigider pt ca e format 40% din apa cu minerale.faptcare m`a facut sa ma razgandesc.
    pana la urma am ales foundul de ten dior airflash si parca nu sunt impacata.l`am incercat acolo dar nu l`am desfacut acasa.m`as duce maine sa`l schimb cu dior nude.
    m`ar lamuri mult.:).ms si poate imi gasesti si mie unhighlighter de la mac prin seltar. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Amelia, nu l-am folosit zilnic incat sa pot spune ca am observat o schimbare. Folosesc fondul de ten in functie de nevoile din ziua respectiva. Nu am nici un iluminator de vanzare acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu asa am inteles ca daca nu e tinut la rece se schimba textura.din punctul meu de vedere e un mare dezavantaj.
    din cate am inteles airflash are exact aceleasi proprietati ca si nude doar ca este spray si parca nu sunt impacata cu formula aceasta.
    ms mult :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti garantez ca nu se schimba textura. Eu il tin in sertar, la intuneric, si nu s-a schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  8. scuze ca te deranjez atata.....dar sunt inca pe ganduri.....eu am tenul mixt si zona t uleioasa si desi folosesc un primer dela clinique uneori nu face fata,iar ca pudra peste fondul de ten folosesc mac skinfinish.acum vine intrebarea mea ai impresia ca iti face fata lucioasa in sesnul ca iti luceste fata.stiu ca avem tenuri diferite dar as vrea sa ma lamuresc

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu, insa tine cont ca nu este un fond de ten care se adreseaza tenul gras/ mixt, desi eu am tenul mixt si nu am vreo problema cu el.

    RăspundețiȘtergere