Guest review: Ada - TRESemme Heat Tamer Spray

3.10.10

Gasiti mai jos parerea Adei despre sprayul TRESemme castigat la giveaway.

"Iata si prima mea impresie despre spray-ul pentru protectie termica TRESemmé primit din partea ta in cadrul ultimului giveaway.

Ce sustine producatorul, conform informatiilor oferite de Radu aici:

TRESeme Heat Tamer Protective Spray 236 ml - spray-ul pentru protectie termica este un produs care a fost creat in vederea protectiei firului de par impotriva efectelor negative ale caldurii degajate de aparatele de styling: placa de intins, ondulator sau uscator de par. Aceste aparate sunt indispensabile pentru majoritatea persoanelor in ceea ce priveste obtinerea coafurii dorite; de aceea, daca nu se poate evita folosirea lor, este necesara o gama care sa asigure protectia impotriva efectelor negative ale caldurii asupra parului.

Spray-ul pentru protectie termica va asigura un aspect stralucitor si matasos, datorita complexului de vitamine pentru hidratare si protectie.

Se aplica:
- pe parul umed, uscat usor in prosop, inainte de folosirea uscatorului de par.
- pe parul deja uscat, inainte de folosirea placii de intins sau a ondulatorului.

Prima mea impresie:

Fiind totodata cel dintai produs de protectie termica pe care-l detin, nu am termen de comparatie si de aceea o sa precizez strict ce mi-a placut la acest produs, initial nestiind la ce sa ma astept din partea sa.

Aspecte pozitive:


Nu incarca parul.
Nu este lipicios.
Nu ingrasa parul.
Confera un luciu discret (probabil din cauza faptului ca intre ingrediente se numara si acidul ascorbic (vit. C)), iar la final...
Parul ramane matasos, fin si placut la atingere.

Singurul aspect care imi displace se refera la recipientul in sine, cu pompita (care, de altfel, usureaza distributia produsului pe lungimea firului de par), insa am observat ca la aplicare sticluta trebuie tinuta in pozitie verticala or slab inclinata  pentru ca produsul sa fie pulverizat, altfel continutul este expulzat mai greu sau deloc.

Abia dupa 5-10 utilizari o sa-mi pot da seama daca protejeaza parul cu adevarat – o sa revin aici cu un comentariu in acest sens .

Ce sustin mai sus este doar o prima impresie despre acest produs, DAR multiplele aspecte pozitive precizate anterior ma determina sa vi-l recomand cu mare drag spre testare/utilizare. Cu siguranta veti fi si voi incantate de acesta. In plus, pretul sau este mai mult decat rezonabil.

Multumesc tare mult, Camelia, pentru spray-ul oferit, un produs de care aveam mare, mare nevoie datorita faptului ca folosesc foehn-ul des si uneori ondulatorul – situatii in care un Heat Tamer Spray precum cel de la TRESemmé devine absolut indispensabil.

Huggies,

A."


9 comentarii

  1. sa-l folosesti in continuare cu placere:*:*

    eu sunt inca in perioada de testare a produselor, voi veni cu un review cand imi formez o parere mai detaliata despre acestea.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar i-ai dat jos "sigiliul" ala negru? eu tin minte ca asa am avut si de-asta pulverizeaza putin :-??

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andra T.: Multumesc, asemenea!;)

    @Beibiii' love: Initial sigiliul mi-a dat ceva batai de cap pt. ca nu am stiut cum se inlatura si nici vreo instructiune nu era trecuta pe recipient. M-am descurcat in cele din urma, fara sa distrug pompita. :)

    Este - de fapt - o simpla clema care trebuie scoasa cand folosesti produsul si pusa la loc (cel putin in cazul meu, repezita adesea), altfel poti apasa din greseala manerul si se risipeste astfel produs inutil.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna!
    aveti idee de unde pot sa cumpar si eu acest spray?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna! Spray-ul trebuie dat pe suvite?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sprayul se aplica pe tot parul pentru a-l proteja de caldura.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu contine alcool? Am inteles ca cele care contin alcool intaresc parul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, din cate stiu eu, nu. Daca te referi ca aspreste parul eu n-am observat asta si-l folosesc de niste ani.

    RăspundețiȘtergere