Guest review: Anca Buzea - produse MAC de la blog sale

27.10.10

Astazi inauguram un alt fel de guest review. Anca Buzea (daca nu ii stiti blogul, aruncati un ochi, sigur o sa va placa) a cumparat 6 produse MAC la ultimul blog sale organizat si in seara asta mi-a trimis pe mail parerea ei despre produse. Daca mai sunt fete care au cumparat si vor sa impartaseasca parerea despre produsele cumparate, pot sa-mi trimita mail si voi publica pe blog ce au de spus despre produsele cumparate.

"Vreau sa incep prin a spune ca a fost prima data cand am participat la un blog sale si a fost exciting! Nu mi s-a mai intamplat sa "pandesc" blogul cuiva pana acum, cel putin nu cum am "pandit" acest blogsale, apasand pe Refresh obsesiv. La momentul anuntului, m-au atras pensulele pentru ca sunt varianta mini a unor pensule pe care le folosesc deja si imi plac tare mult.

De ce aveam nevoie de ele si in varianta mini, ma intrebati? Pentru ca de fiecare data cand plec undeva, fie si numai pentru un week-end, geanta de cosmetice este de 2 ori mai mare si mai grea decat geanta de haine. Si cred ca deja am inceput sa obosesc persoanele din jurul meu (da, ma refer la prietenul meu care se chinuie de obicei cu aceste genti). Cele 3 pensule luate de la Camelia ma fac fericita pe mine, dar fericesc si bagajele mele :) Este vorba de o pensula flat-top pentru contur, una unghiulara tot pentru realizarea conturului si aplicarea highlighter-ului si una normala pentru blush .

Aceste pensule va pot face sa le subestimati prin marimea redusa, insa ce s-a redus este, practic, lungimea manerului si putin de tot marimea pensulei in sine (aici ma refer la capul pensulei :) ). In rest, calitatea este aceeasi, adica foarte buna, aplicarea este usoara si uniforma, acoperirea obrazului este aceeasi ca si in cazul pensulelor full-size iar pamatufurile sunt extrem de catifelate.

Dupa cateva spalari deja, pot spune ca nu au pierdut fire de par, au revenit la forma initiala fara probleme si am impresia ca se usuca putin mai repede decat cele full-size. Incap de minune in geanta de cosmetice pe care o iau cu mine la sala - acesta este singurul loc in care merg nemachiata, iar dupa antrenament trebuie sa fac un machiaj rapid. Pensulele imi simplifica mult procesul de machiaj in deplasare ;)

Am mai luat si cele 2 Dazzleglass - Money Honey si Steppin' Out care au fost deja admirate de foarte multe persoane. Pentru zi, folosesc mai mult Money Honey, are o culoare roz pal spre lila si multe particule stralucitoare. Este o nuanta asemanatoare nuantei naturale a buzelor mele (mai putin glitter-ul, evident) asa ca ma simt foarte bine cand il port ziua. Restul machiajului este destul de simplu - conturez obrajii, definesc sprancenele si aplic mascara neagra. Gloss-ul face tot, da volum, atrage atentia... ;)

Seara, imi place Steppin' Out - asa cum sugereaza si numele, nuanta este mai "festiva". Rozul ca de bomboana fondanta cu particule de glitter este extrem de potrivit unui machiaj realizat cu un creion negru intins cu degetele si, din nou, multa mascara. Multa lume mi-a spus ca nuanta este absolut superba!

Ultimul produs din lista, dar nu cel din urma, este rujul Brave New Bronze, un ruj ce poate intra la categoria bej-mat. Imi place pentru ca seamana cu Honey Love, dar are o nuanta usor mai calda decat acesta. Astfel, il pot combina atat cu un machiaj intens de tip smokey eyes, dar il pot purta si ziua fara sa aplic prea multe culori in rest. Nu este o nuanta nude pentru ca are o tenta de cupru - dupa cum stim, nuantele nude sunt cele ce redau nuantele pielii, fie acestea spre roz pal sau spre bej-crem. Brave New Bronze este undeva intre o nuanta nude si una puternica, este calea de mijloc si tocmai de aceea este o achizitie buna.

In concluzie, sunt foarte multumita de toate produsele cumparate si sper ca, pe viitor, Camelia sa organizeze astfel de blogsale-uri cat de des poate. Promit ca ii voi urma exemplul si voi invata sa ma despart si eu de produsele pe care nu le folosesc si care ar putea fi de folos altor persoane. :) Pana la urma, toata lumea are de castigat din asta!"

5 comentarii

  1. Astept cu nerabdare urmatorul blogsale, cred ca nu sunt singura!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragut, o sa fac si eu un review privind pudra achizitionata, si asteptam un nou blogsale si din partea ancai :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Michellinne: voi putea vedea produsele in curand, integrate in machiaje ;) cred ca e chiar mai bine decat niste swatch-uri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok Anca. Este foarte bine și așa! ;)))

    RăspundețiȘtergere