Iar vorbe ...

16.10.10

N-am nimic important de spus sau poate as avea, dar pur si simplu nu am chef.

Bella nu a fost operata (veterinarul a avut alte urgenta) - se amana pentru cateva zile. Ricky nu se simte deloc bine - are din ce in ce mai des crize de inima si accese de tuse seaca (de la insuficienta cardiaca) si se uita disperat in ochii mei cand nu poate sa respire si eu n-am cum sa-l ajut si asta ma seaca.

M-au trezit 'dragutii' mei vecinii de la etajul de deasupra de la ora 7 intr-o galagie infernala. N-am vazut atata nesimtire de cand sunt, dar asta e alta poveste. Prin urmare ma doare capul si acum. Si ma simt cam ametita.

Nu o sa fac blog saleul astazi pentru ca nu ma simt in stare. Ramane pe maine seara si din ce-am ales pana acum, sunt numai produse MAC.

Sper ca sambata voastra e mai animata si vesela ca a mea.

5 comentarii

  1. Eu am facut briose... si mi s-au revarsat in tava :(( Dar macar nu s-au ars. In rest, am de tradus... Oricum, eu cand am perioade de-astea, incerc sa iau lucrurile pe rand, incerc sa nu ma las coplesita. Curaj... gandeste-te ca animalutele simt mai bine decat oricine ca e un suflet langa ele si ca... maine o sa fie mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff saraca de tine:( Cred ca astazi e ziua vecinilor enervanti. Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru. Saracul Ricky :( Si eu am un Mosu, care a ramas fara blanita in zona gatului, din cauza batranetii si problemelor de fica.Nici nu mai are dinti dragu de el si de fiecare data cand ma vede "imi zambeste" si se bucura ca ma vede. Imi lumineaza ziua :) O seara frumoasa in continuare:) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Sambata mea obisnuita = muuulta munca (deh, asta ca sa pot face ce imi place fara sa mor de foame - adica sa lucrez in invatamant).
    Sanatate animalutelor tale!
    Cat despre blog sale, ai vreun blush pe-acolo? Ca le-am ratat de fiecare data :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Animalutele tale sunt niste norocoase ca te au pe tine drept stapana. Sa fii tare pt ele si noi le tinem pumnii sa se faca bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma "bucur" de cativa vecini care stiu sa bocaneasca si sa baraie numai dis de dimineata a.i. sa-ti asigure durerea de cap intreaga zi... uff, viata la bloc!

    Numai bine le doresc catelusilor tai. Ma impresioneaza suferinta lor, ...atat ca nu pot spune ce-i doare, in rest imi dau senzatia uneori ca pricep tot... doar din priviri.

    RăspundețiȘtergere