Happy moments

18.10.10

Este din nou randul unei postari de Happy Moments din saptamana ce tocmai a trecut. A fost o saptamana grea, dar au fost cateva momente remarcabile care mi-au facut viata mai frumoasa:

1. Mama a avut o saptamana buna si a avut niste momente de bucurie care mi-a facut bine - asta nu este un moment anume, insa a fost ceva ce m-a facut fericita.

2. O prietena de-a mea a nascut un baietel sanatos (dupa ce a stat cu emotii toata sarcina pentru ca un renumit profesor i-a spus cand era gravida in 4 luni ca bebele are sindromul Down - desi a facut nenumarate analize si a mers la mai multi medici care au asigurat-o ca totul e ok, a ramas indoiala si frica).

3. Toto (motanul) si-a revenit complet dupa operatie.

Voua ce vi s-a intamplat frumos saptamana trecuta?

10 comentarii

  1. Camelia,nu-mi vine sa cred k s-a scurs inca o saptamana atat de repedeeeeeeeee..astea da momente fericite!!!!:):*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, tu de ce nu ai poza cu tine? Mi-ar place tare mult sa vad chipul persoanei care imi face atata bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Agnes, pentru ca nu vreau sa-mi faca publica fata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, i`a spus ca are sindromul Down !? Urat ! Nu s`a gandit omul ala ce necaz va fi pe capul ei? Adica in luna 4 sa dai asa cu presupusu mi se pare urat.
    E bine ca a nascut si e sanatos copilasul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca cineva a avut o saptamana buna, a mea n-a fost chiar asa, dar am avut si momente dragute :D pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata cum mi se confirma convingerea de a nu merge niciodata la medici cu renume! :(
    Ma bucur pentru vestile bune, aveai nevoie de un moment de respiro!! Multa sanatate familiei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vesti bune asadar, ma bucur! Ma bucur si pt. pentru prietena ta ... Sanatate multa micutului!Chiar ieri am urmarit un reportaj despre aceasta anomalie cromozomiala, sindromul Down - btw. nu trebuie neglijata testarea chiar in primul trimestru de sarcina pt linistea parintilor.

    Eu am avut o saptamana stresanta si obositoare, dar de acum apele se linistesc si lucrurile reintra in normal... asa sper. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. cu parare de rau, nu s-a intamplat nimic placut, am avut o saptamana hiper nebuna la servici si cand credeam ca evadez in weekend la bunici la iasi, s-a stricat timpul, a plouat, m-a prins si o raceala mica si ca sa fie capac la toate, la intoarcere mi s-a spart motorul la masina, 3 ore de asteptat pe marginea drumului pana am a venit un nene cu o platforma si am transportat-o acasa, ajuns la 11 noapte si de ieri pe la testere, mecanici si alte chestii...asa ca, si aceasta saptamana am inceput-o prost, cu foarte multi bani cheltuiti, si cel mai rau ca sunt banii destinati vacantei de iarna...sper ca altii sa aiba o saptamana mai reusita :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu iti doresc saptamani din ce in ce mai bune si sa ajungi sa faci o postare imensa in care sa ne povestesti cat mai multe lucruri bune care ti s-au intamplat pentru ca le meriti! :*

    RăspundețiȘtergere