Am inchis "Motiv de concurs"

1.10.10

Cele ce au lasat comentarii cu propuneri stiu despre ce este vorba (daca as fi respectat regula stabilita chiar de mine, trebuia sa inchid dupa primele comentarii, insa am vrut sa am cat mai multe idei de la voi si sa ma hotarasc care vor fi premiile la giveawayul 200 in functie de ce mi-ati spus).

Tin sa va anunt ca m-am hotarat, le-am si comandat, urmeaza sa ajungem la 200 si dau startul la concurs. Caci va fi un concurs acest giveaway (in timp ce scriam asta, mi-a mai venit o idee si o voi pune in practica).

Va multumesc pentru comentarii si recunosc ca au fost interesante si unele chiar nu-mi trecusera prin cap (desi cred ca nu stau prost la capitolul imaginatie). Mi-au placut ideile voastre si cand voi anunta premiile la giveaway, o sa vedeti cum le-am transpus in realitate (eu zis ca destul de bine si cred ca premiile pe care le-am ales vor fi mai mult decat tentante).

Asa cum am spus, voi alege 2 din propunerile voastre pe care le voi premia. Nu o s-o fac inca pentru ca nu dispun nici de timp pentru a citi toate comentariile trimise si nici nu am starea necesara pentru a alege. Si cel mai important motiv: nu am ales premiile pentru cele 2 comentarii. De ce? Pentru ca vreau sa aleg premiile in functie de propunerea aleasa (sa aiba legatura intre ele). Asa ca in zilele urmatoare ma voi decide care sunt cele 2 propuneri castigatoare si voi anunta numele celor 2 persoane care au castigat, urmand ca dupa asta sa stabilesc premiile si sa le expediez.

Ce vreau sa mai spun este ca mi-a fost foarte greu sa ma decid ce premii aleg la giveaway pentru ca aveam eu niste idei, mi-ati dat si voi niste idei si cand s-au amestecat toate in capul meu, a fost nebunie curata. Dar cred ca am facut alegerea inspirata.

6 comentarii

  1. asteptam sa ..te linistesti si sa dai drumul la concurs:X

    RăspundețiȘtergere
  2. de abia astept sa aflu ce idee de premii ai ales!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut ca te-ai gandit sa premiezi doua propuneri! Adevarul este ca de data aceasta chiar au fost idei interesante, faine, haioase chiar unele :) ... Cred ca ce ti-ai propus ai reusit sa realizezi cu aceasta mica sesiune de "brainstorming" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare curioasa sunt cum se va desfasura concursul :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt sigura ca ai facut o alegere inspirata in legatura cu premiile. Mereu ne dovedesti asta :)
    La cat mai multi followersi, ii meriti! De abia astept concursul, sunt sigura ca va fi foarte interesant si challenging(nu am gasit cuvantul potrivit in romana).
    Un sfarsit de saptamana linistit iti doresc si la cat mai multa odihna, sunt sigura ca ai nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt extrem de curioasa de care dintre idei le-ai pus in practica:) pentru ca toate dintre noi au avut extrem de multa imaginatie :) Un weekend frumos si multa liniste! Multumim oricum pentru daruire :)

    RăspundețiȘtergere