Guest review: pucca - MAC Strobe Cream

30.9.10

In seara asta pucca mi-a trimis reviewul la Strobe Cream de la MAC castigata la giveawayul cere si primesti (saptamana trecuta a anuntat si pe blog ca intarzie putin). Puteti citi mai jos parerea ei:

"Mac Strobe Cream e unul din produsele dupa care salivam de mult timp. Cam de un an urmaresc bloguri de make-up&beauty straine si romanesti, si am citit cateva reviewuri ale acestei creme. Multe fete multumite, multe pareri pozitive, nu am auzit prea multe lucruri rele si asta m-a facut sa mi-o doresc, dar bugetul meu de proaspata studenta e foarte mic, deci produsele Mac sunt pentru mine vise momentan. Asa ca am fost tare fericita cand am vazut ca am castigat-o. Abia am asteptat sa desfac pachetul, m-am uitat la ea muuult, am desfacut-o, am vazut culoarea frumoasa pe care o are [e o crema cu muulte particule fine ce dau un finish satinat tenului obosit, mat].
Intr-adevar, da o stralucire pielii, subtila dar care face tenul mai luminos. Eu am tenul gras, deci cat a fost cald afara, era inutil sa o folosesc. Dar acum cand deja e racoare, arata foarte bine, insa in zona T trebuie sa aplic si o pudra mata peste.
Am incercat sa o combin cu un fond de ten de la Avon prost, care pe tenul meu arata foarte rau, mi se vedeau multe cojite in zona nasului si pe frunte si am ramas surprinsa ca astfel puteam sa-l folosesc. Folosita pe post de highlighter, trebuie aplicata in mai multe straturi, particulele sunt foarte fine si intr-un singur strat nu sunt suficiente ca highlight.
De asemenea, am aplicat-o si inaintea fdt si combinata cu acesta, si nu am observat diferente de luminozitate, adica un strat de fdt peste crema nu o ascunde, acel glow natural e la fel de sesizabil.
 

Plusuri:
- cantitatea folosita pentru toata fata e foarte mica, nici macar cat un bob de mazare, ceea ce inseamna ca ma va ajunge mult timp;
- e foarte putin moisturising, e ok si pentru tenul gras, eu ce-i drept simt nevoia sa aplic ceva pudra mata in zona T dar nu e nimic deranjant;
- poate fi folosita pe post de highlight in cateva straturi de cei ce sunt la inceput cu makeup-ul, dar folosita ca baza pentru highlight il face mai sparkly intr-un sens bun;
- am folosit-o cand eram racita si intr-adevar am vazut care e scopul ei, mi-a adus tenul la viata si aratam ok, nu paream bolnava [doar ochii destul de rosii ma tradau:)) ]
- efectul e de healthy glow, nu sclipici/shimmer prea evident, deci nu se pune problema ca fata va arata ca un glob de craciun :)


Minusuri:
- ma asteptam la ceva mai evident si initial am fost putin dezamagita, dar mi-am dat seama ca la iarna il voi iubi, nu e pentru zilele calduroase, cel putin nu pentru tenul meu, care arata sanatos de obicei;
- e destul de scump pentru bugetul meu [~30 de dolari pentru 50 ml] insa, din nou, cantitatea folosita la o aplicare e foarte mica astfel ca raportul dintre cantitate si pret devine ok.

All in all, e un produs minunat pentru un ten mai plain, fara acea stralucire naturala, dar stiu ca imi va fi de mare folos in zilele reci, cand tenul meu arata usor obosit si de asemenea, e foarte bun si ca baza de highlight. Il voi recumpara? Nu curand, deoarece imi ajunge sigur pentru iarna asta si oricum nu prea mi-l permit, dar cand voi avea jobul meu, s-ar putea sa fie pe lista mea de produse folosite zilnic. Ii multumesc mult Cameliei pentru ca mi-a dat ocazia sa il incerc si pentru ca am intarziat atat cu review-ul. Va pup!"

3 comentarii

  1. foarte interesant produsul
    pare ca merita incercat

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, multumim pt review. Eu nu am incercat niciodata crema asta si eram curioasa :) Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru review:d Sa folosesti crema cu mult mult drag:*

    RăspundețiȘtergere