Nu inteleg ...

26.9.10



de ce sunt asa de putine persoane inscrise la giveaway TRESemme? 10 persoane (cu ultimul comentariu venit acum cateva minute). Si inscrierile se pot face doar pana astazi la 22.

M-am gandit ca acest giveaway va fi unul cu multe inscrieri si m-am gandit ca poate multe au asteptat pana astazi sa scrie (gandind ca random.org nu alege numere mici), insa vad ca nu e asa.

Daca vreuna dintre voi are raspunsul la intrebarea asta, lamurati-ma si pe mine.

19 comentarii

  1. Probabil pentru ca nu cred ca au fost suficient de active pe blogul tau pentru a se inscrie.. alt motiv nu gasesc :-?
    Chiar si asa mi se pare o regula foarte binevenita la orice giveaway.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca este cauza cea cu random.org :-? nu ai spus sigur sigur ca acesta va fi modul in care vei alege castigatorii, hmm oricum sunt sigura ca pana diseara o sa se inscrie mai multe persoane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu personal nu am participat pentru ca printre produsele castigate la giveaway (30+1) au fost si niste produse TRESemme care mi-au placut foarte mult si am considerat ca e mai bine sa las si pe altii sa le incerce :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu ca am ales sa nu ma mai inscriu la giveaway-uri pentru ca nu am o adresa fixa si trebuie sa astept pana imi fac mutatia in noul oras.

    Probabil sunt ocupate fetele cu facultatea,scoala.Nu as vrea sa cred ca nu sunt interesate de blogul tau.Eu il citesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu as fi participat dar nu stiam raspunsul la intrebare si decat sa copiez de la persoanele deja inscrise am preferat sa stau pe bara (desi imi doresc enorm produsele).

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca de data asta ai reusit sa iti sortezi concurentii destul de bine si multe fete nu au participat pentru ca nu au fost active pe blog pana acum.. In afara de giveaway-uri desigur.. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. eu una nu am participat pt ca peste cateva zile voi primi produsele comandate direct de la radu, asa ca am vrut sa las ocazia altei persoane sa le incerce, am zis sa nu fiu eu egoista si sa iau eu totul :))
    sunt produse bune si la cum le-ai laudat cred ca multe dintre noi am fost tentate sa le incercam si unele si le-au cumparat deja si ce ros ar avea sa faci provizii doar pt ca le primesti gratis

    RăspundețiȘtergere
  8. Unele din raspunsuri ma fac sa zambesc...caci dau fara voie si raspunsul real.
    Ba poate ca nu participa tocmai pentru ca au fost dezamagite si dezgustate de modul in care unele din participante inteleg sa trateze si mai ales sa onoreze aceste giveaways. Faptul ca nu postezi 20 de comentarii pe saptamana nu inseamna ca nu urmaresti cu aceeasi atentie si interes un blog, ci ca pur si simplu nu ai nimic consistent de spus pe tema respectiva.Ce pot spune eu despre anumite produse pe care nu le-am avut si nu am sa le am niciodata pentru ca pretul piperat ma face sa imi selectez decorul portfardului la ce imi e necesar si stiu folosi?Ce pot comenta cand este facuta recenzia unui primer pentru fardul de pleoape daca ma fac mereu cu o singura nuanta,nu stiu sa fac cut-crease,blending,nu am talent si indemanare sa pictez ci doar sa ma machiez corect ci cam atat?Sa scriu "wow ce bine arata"? Sa ingros randurile celor care promoveaza cantitatea in detrimentul calitatii?Sunt ferm convinsa ca nu asta apreciaza Camelia,are suficient decor rational si senzorial incat sa nu intentioneze sa faca din darurile ei carne pentru tun si sa transforme ceea ce ar trebui sa motiveze,entuziasmeze si chiar sa stimuleze si alte functii decat motricitatea manuirii unei pensule,cum ar fi creativitatea sau spiritul de observatie, in sursa de frustrare si implicit belic.
    Ar trebui sa va bucurati cand sunteti alese din 100, nu cand aveti grija intepand sa ramana 10.Selectia nu a facut-o Camelia ci voi,si modalitatea nu onoreaza ci desconsidera inclusiv gestul si intentia ei primara.Singurul loc unde cel mai important este beculetul din frunte este mina.Dincolo conteaza ce se simte si se asimileaza nu ce se vede.
    Am vrut sa imi spun punctul de vedere prin incetarea definitiva la a mai lua parte la vreun concurs,dar cateodata chiar nu te poti abtine si azi am simtit mai acut ca oricand nevoia sa zambesc amar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce stiu e ca eu una nu m-am inscris pentru ca sunt multumita de produsele pe care le folosesc acum (Gliss pentru par saten, sampon si balsam), nu am probleme deosebite cu parul si ca era mai logic sa le castige cine avea cu adevarat nevoie de ele... dar parca-mi vine sa ma razgandesc :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu m-am inscris pentru ca nu sunt printre "followerii" tai de mult timp si nu am prea comentat posturile tale, desi imi face placere sa le citesc. Nu mi se parea frumos sa particip si sa crezi ca sunt una din persoanele care dau "follow" doar pentru giveaway-uri. Nu-mi permite bugetul acum sa-mi cumpar produsele, dar poate intr-o zi voi avea norocul sa le testez. Ca tot am probleme cu parul meu gras si ars de placa:)) Oricum, succes participantelor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Probabil ca sunt si multe cititoare pasive, care au ales sa nu participe de data aceasta, pe langa cele active sau cele care isi fac simtita prezenta doar cand este vb. de un concurs.:)

    Produsele sunt oricum tentante!;)

    RăspundețiȘtergere
  12. sincer iti spun ca blogul tau e unul din putinele pe care le urmaresc zilnic, uneori chiar si de 2-3 ori. chiar daca sunt prezenta zilnic, nu am lasat comentarii prea des. de multe ori se intampla ori sa se fi spus deja ceea ce vroiam sa comentez sau sunt prea multe deja si ma simt in plus. eu nu m-am inscris la acest giveaway pt a putea avea sansa persoanele care chiar au neaparat nevoie de produse. sunt niste produse minunate, dar eu nu am probleme.
    nu cred ca ar trebui sa-ti para rau ca au fost putine persoana inscrise. personal, apreciez foarte mult ca mereu te chinui si te stesezi sa ne bucuri cu diverse cadouri si e normal sa te superi ca nu ai mereu parte si de un feedback pozitiv... am incercat sa spun ce vroiam cat mai la obiect. sper ca am si reusit :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Monica - Pisica albastra26 septembrie 2010 la 20:24

    si eu iti urmaresc fiecare postare. urmaresc multe bloguri, dar, (la fel cum a spus foarte bine Ramona J.) nu simt de fiecare data nevoia sa comentez (exceptie facand postul unde ne-ai marturisit ceva intim din viata ta, si unde chiar voiam sa zic ceva, dar am izbucnit in lacrimi si am considerat ca ceea ce voiam eu sa impartasesc era prea intim pentru un prim comentariu) asa ca...din nou, m-am abtinut.

    nu as posta doar ca sa particip la un giveaway, mai ales ca nu am o nevoie mare de produsele respective.
    o singura data am facut asta pe blogul altei fete (care daruia ceva ce imi doream foarte tare)si au urmat replici usturatoare. m-am decis sa nu mai fac asta niciodata.

    pe de lata parte, inteleg proprietarele de bloguri: nu ai cum sa verifici daca fetele care posteaza spunand ca te urmaresc de nu-stiu-cand chiar o fac. cu toate astea, secondez cu tarie tot ce a spus Ramona J!
    este exact gand pe gandul meu. daca nu am nimic interesant si valoros de comunicat, decat sa spun o platitudine, mai bine ma abtin. mai ales cand multe din cele prezentate aici sunt "a little out of my league". cum sa-mi dau cu parerea despre un produs pe care nu l-am incercat?

    RăspundețiȘtergere
  14. imi plac giveawayurile tale si particip cu drag,dar la capitolul par sunt dependenta de Lush!am incercat sa schimb cu produse foarte bune recomandatea de bloggerite insa nu m-au impresionat la fel de tare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Monica vorbeai de mine?
    Ma ierti te rog frumos? eram foarte,foarte nervoasa cand am facut postarea aia pentru ca primisem nu stiu cate comenatarii de genu "te urmaream de nu stiu cand" mi-am cerut scuze si atunci pentru fetele care chiar o faceau desi numai comentasera..
    Ce zici, ma ierti te rog frumos? :(

    RăspundețiȘtergere
  16. eu nu m-am inscris pentru ca produsele respective au preturi ok pentru mine,probabil le voi comanda si m-am gandit ca e mai bine sa aiba fetele mai multe sanse.apropo de giveaway-uri,mi-am format o idee despre mac strobe cream si zilele astea iti voi trimite si review-ul meu,sper ca nu te superi ca a durat atat,dar nu m-am machiat zilnic si am incercat mai multe moduri de aplicare. te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga noastra Camelia,
    Iti voi da eu raspunsul pentru care sunt convinsa ca multe dintre noi nu au participat la giveaway. Eu iti urmarem blogul, intamplator, aproape de la"inceputurile" tale. incet incet a devenit adictiv sa citesc bloguri de beauty si bineinteles ca aveam lista mea de favorite, fara sa dau prea multa importanta optiunii "follow". Dupa un timp am fost nevoita sa intru si in blogosfera ( a nu se interpreta ca m am decis sa mi construiesc propriul blog), pentru a ma alinia in randul lumii, si pentru a ma numara printre "followers", din respect pentru dorinta ta si, poate, pentru a mi usura interactiunea cu tine, ori pentru giveawayuri, la care oricum nu particip pentru ca nu cred in norocul meu. Ceea ce vreau sa zic este ca iti urmaresc in mod "obsesiv" blogul, fara a posta comentarii doar de dragul de a tasta. Asta cu siguranta, nu ma face un "follower" mai putin interesat. Iti scriu asta pentru a te face sa intelegi ca nu mi a placut conditia destul de malitios gandita de tine, de a ne numara printre "followerii" activi pentru a participa la acel giveaway, mai ales pentru ca ar fi fost chiar cel mai asteptat giveaway dintre toate, pentru mine. Iti scriu abia acum pentru ca nu te am mai urmarit de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anna, am scris pe blog despre cititorii pasivi si despre faptul ca eu la randul meu sunt un cititor pasiv al multor bloguri, deci nu se pune problema ca nu apreciez persoanele care urmaresc blogul pentru ceea ce scriu, nu pentru ceea ce ofer sau nu. Insa nu mi se pare corect sa continui sa dau premiile de la giveawayuri unor persoane de care nu mai aud niciodata dupa ce i-am anuntat ca am trimis premiul (nici macar sa trimita un mail sa spuna ca au primit coletul si ca e totul ok, nu mai vorbesc de faptul ca nu am primit reviewurile cerute la multe din produsele de la giveaway care au avut ca conditie acel review) - de aici a venit acea mentiune clara si "malitioasa" cum i-ai spus tu. Pune-te pentru cateva momente in locul meu si poate ai sa intelegi ce am simtit eu si nu a fost un caz izolat.

    Daca ai urmarit blogul, ai vazut ca atunci cand am ceva de spus, o spun clar, nu stau sa ma feresc sau sa ma ascund ca nu am de ce (fac ce fac pentru ca-mi place, in ziua cand n-o s-o mai fac cu placere, am sa ma opresc).

    In alta ordine de idei, giveawayul de 200 va fi deschis tuturor celor ce citesc blogul meu insa va avea si acela niste "conditii" tocmai pentru a putea participa acele persoane care citesc (sa si mine din placere, pasiune, etc.). Poate iti va face ceva cu ochiul atunci pentru ca mi-a luat destul sa ma gandesc la premii.

    RăspundețiȘtergere
  19. P.S.: cand sunt in sephora, DM sau in preajma produselor cosmetice si vad o tipa pasionata in stanga sau dreapta, ma gandesc: "daca e Camelia?".

    RăspundețiȘtergere