Guest review: Camelcutza - demachiant de ochi Yves Rocher

20.9.10

Azi e randul Camelcutzei pentru un review (demachiantul pentru ochi sensibil castigat la giveawayul 150).

"Acest demachiant l-am castigat la giveaway-ul Cameliei, careia as vrea sa-i multumesc pentru ca am avut ocazia sa il incerc.

Ce spune producatorul despre acest demachiant?
No make-up resists it !
It removes all traces of make-up in one go. Note its cornflower formula that takes care of sensitive eyes and does not sting.
Plus points:
Its cornflower enriched formula with soothing properties. Its presentation in the form of a two-phase lotion. Its rapid results.

Ce mi-a placut:
- ·       - este foarte delicat cu ochii si foarte hidratant
·            - mirosul este unul discret
·            - demachiaza bine fardul de ochi
·            - lasa niste urma uleioase in urma, dar acestea pot fi usor indepartate cu apa
·            - are cu adevarat proprietati calmante, pentru ca aveam la ochi o zgarietura si nu m-a usturat in   timpul demachierii, ci demachiantul  parca i-a grabit vindecarea.

Ce nu mi-a placut:
·          - dureaza destul de mult timp si trebuie consumat mult  produs ca sa demachiezi ochii total (rimelul se ia greu, chiar daca nu e waterproof)

L-as cumpara? Da , pentru ca e foarte delicat cu ochii si prefer  un demachiant bland pentru  ochi decat un demachiant care sa-mi inroseasca pielea delicata din zona dar sa demachieze rapid."

3 comentarii

  1. Eu am o intrebare mai dubioasa....tot aman sa imi iau demachiant special pentru ochi si majoritatea celor ce le folosesc imi inrosesc ochii si ma ustura putin atunci pe moment.Motiv pentru care de multe ori nici nu mai folosesc rimel ca sa nu am de ec insista.
    Stiu ca-s bad,bad beauty addict dar mereu gasesc altceva de facut cu banii...intrebarea e,singura problema e discomfortul temporar sau chiar pot sa patesc ceva la ochi gen sa ma aleg cu vreo afectiune/infectie?

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand, nefiind facut special pt ochi te ustura etc. Apoi, sunt ceva mai dure cu pielea (nefiind facute pt o zona cu nevoie speciale). De ce nu folosesti un ulei (de migdale, masline, ulei din samburi de struguri)? E cam aceeasi chestie bifazica, doar ca o prepari tu:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru review..poate am sa am si eu ocazia sa il incerc:d

    RăspundețiȘtergere