Blog Award

19.9.10

Am primit un nou premiu de la MaRyya. Multumesc!


Ce ar fi trebuit sa fac eu: sa-i multumesc persoanei care mi-a dat premiul (am facut-o), sa 'Sum up your blogging philosophy, motivation and experience using five words.' (o s-o fac dar nu in 5 cuvinte) si sa dau premiul mai departe catre 10 bloguri care cred eu ca au 'substanta' (lucru care n-o sa-l fac pentru ca toate blogurile care sunt in blogrollul meu sunt acolo pentru ca le citesc, nu pentru ca am facut un schimb de linkuri).

Am creat acest blog pentru a impartasi din experientele mele, pentru a scrie despre ceea ce-mi place (make-up si animale,  in mod special), pentru a avea un colt al meu unde sa nu se uite nimeni chioras ca mi-am luat iar nu stiu ce fard, pentru ca-mi place sa experimentez, pentru ca am vrut sa incerc si as putea sa mai scriu inca "pentru ca ...." de 1000 ori. Important e ca sunt aici si ca fac ce-mi place! Si sper sa ramana asa mult timp de acum incolo.

Ofer acest premiu tuturor celor care s-au regasit intr-una din frazele mele de mai sus.

5 comentarii

  1. Felicitari pentru premiu!!! Iti citesc blogul cu mare drag:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Camelia! Meriti aprecierile din plin. Intotdeauna postezi articole interesante, cu opinii pertinente, din care fiecare are ceva de invatat daca este cu adevarat interesata.

    Iti doresc sa tii activ acest blog cat de mult posibil si sa ne incanti in continuare in acelasi mod cu care ne-ai obisnuit!!

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari!:) sa o tii tot asa deoarece esti o sursa de inspiratie pentru noi,cele care iti citim blogul

    RăspundețiȘtergere