Ramble si update giveaway Lily Lolo

16.9.10

Eu am avut o zi de cosmar. Nu mi-a mers nimic, nu mi-a iesit nimic, am avut parte numai de probleme si de oameni fara creier. Sper ca ziua voastra e mai buna ca a mea.

Intentionam sa scriu depspre fardurile mono Stila (pe care le-am incercat azi prima data, desi le am intr-o paleta de luni de zile) si de care mi-a tot spus Camelcutza cat de mult ii plac. Da, sunt bune, pigmentate, cremoase, se intind si se amesteca usor, dar nu mai am nici un chef sa scriu despre ele. Si, daca ma gandesc mai bine, nu am chef sa scriu despre nimic legat de make-up.

O sa va spun ca Alma este o nebuna si pentru ca l-a innebunit pe "fratele" ei si l-a muscat de ochi, urechi, bot, trufa, a fost muscata iar. Nu e rau, dar iar are rana. Si e numai vina ei. E tare neastamparata. Si ieri a mancat niste acte pe care le-a furat de pe un dulap.

Pentru Adina si Blossoms, in seara asta expediez si coletele voastre. Sper sa vi se potriveasca nuantele si va asteptam cu reviewuri.

Ar trebui sa-mi vedeti fata si ati intelege ce zi de cacao am avut (o prelungire a celei de ieri care a fost si ea urata). Nu stiu ce tot insist cu asta.

Daca voi ati avut o zi frumoasa, dati-mi si mie din dispozitia voastra ca a mea e groaznica (pana si cateii au plecat din biroul meu azi - asta spune tot).

7 comentarii

  1. Ziua mea deja a devenit mai frumoasa gandindu-ma la coletul ce il voi primi :)
    Insa imi pare rau sa aud ca a ta nu este printre cele mai bune. Eu cand am astfel de momente ma apuc sa citesc o carte pe care nu am mai pus mana pana atunci si, de cele mai multe ori, alegerile astea impulsive ma duc catre cele mai interesante carti. Daca ai o biblioteca si timp la indemana ai putea incerca :)
    Eu toata ziua m-am simtit ca un copil, am aflat ca voi avea o garsoniera cand ajung la facultate si, desi este muult prea devreme, deja am inceput sa fac planuri pentru decorarea ei. Nici prietena mea cea mai buna nu ma mai suporta de la atata entuziasm(desi vom locui impreuna acolo), ii ziceam intruna ce pat vom alege, canapea sau suprapus, tapet sau vopsea, ce culori, ce modele.. toate prostioarele astea care m-au scos azi din rutina zilnica.
    Iti doresc din suflet sa ai o zi de 1000 de ori mai buna maine!

    P.S.: Alma se va invata pana la urma cu fratiorul ei mai mare, sunt sigura. Asa patea si motanul meu cand a ajuns prima data pe teritoriul catelusei. Ea fiind mai in varsta si mai de-a casei sa zic asa mereu il punea la punct cand o "calca pe coada", dar pana la urma s-a invatat si acum stie cand e cazul sa o lase in pace. Sper doar sa nu se ingrijoreze prea mult noii ei stapani si sa se razgandeasca in privinta ei.

    Tot binele iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricine are zile mai proaste din cand in cand.. o sa-ti revii tu! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e, oricine mai are cate o zi proasta.. trebuie sa te gandesti totusi cum sa faci sa nu mai fii atat de afectata. Sa-ti revii repede! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. maine e o noua zi ;) daca te trezesti si zambesti, te gandesti la ceva ce-ti place, iti va merge bine toata ziua, vei fi optimista :) e un truc care (cel putin la mine) functioneaza:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa iti revii cat mai repede>:d< Si eu am zile de astea;)) mai ales ca a inceput scoala cu 5 ore de mate8-) pe saptamana:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Cheer up, baby girl! I'm sending some happiness your way along with my best wishes for a fab w'end!
    Keep up the great work, your blog is awesome!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, fetelor.

    Thank you, misscinnamon.

    RăspundețiȘtergere