GIVEAWAY BATISTE - INCHIS

3.9.10

Ieri va scriam de samponul uscat Batiste si astazi vin cu o surpriza (sunt convinsa ca este una placuta si care va va trezi interesul) - un giveaway pentru un sampon uscat Batiste Boho (un produs nou in gama Batiste, cu miros fresh care iti aminteste de mirosul de citrice si se potriveste parului blond deschis pana la brunet mediu).

Samponul este oferit de Kata, cea care este in spatele blogului de care am mentionat si ieri si pe care il amintesc acum: http://samponuscat.blogspot.com. Vizitati blogul ei si cititi detalii despre tipurile de sampon existente si cum se foloseste acest tip de sampon si fiti cu bagare de seama la site si continut (o sa cititi un pic mai tarziu de ce) - promit ca intrebarea va fi una usoara.

Am discutat pe mail ieri cu ea dupa ce-am scris reviewul pentru ca am mai dorit sa iau un produs si am cazut de comun acord sa facem un giveaway la care sa va ofere un sampon uscat (produsul va fi expediat direct de Kata pe baza datelor trimise de mine).

Ce trebuie sa faceti ca sa castigati samponul?

1. Sa vizitati blogul - http://samponuscat.blogspot.com.

2. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa ne spuneti de ce va doriti sa castigati acest produs si care este culoarea de baza pe blogul Katei.

Giveawayul va fi deschis pana luni 6.09 la ora .... (pentru ca am vazut ca ne plac cifrele, o sa va las sa ghiciti si de data asta - ora la care se inchide giveawayul este aceeasi cu numarul de tipuri de sampon care le are Kata pe blog).

Luni pana in pranz, voi anunta castigatoarea cu ajutorul www.random.org si voi astepta sa-mi trimita pe mail datele de livrare pentru a i le comunica Katei.

31 de comentarii

  1. as dori sa castig deoarece mi-a placut tare mult ce ai scris pe blog.cred ca mi-ar fi foarte util in diminetile in care parul meu arata aiurea, si nu am timp sa ma spal inainte de scoala.
    culoarea de baza a blogului este roz.
    dupa cum am numarat acolo, giveawayul se va inchide la ora 10.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Giveaway dupa giveaway:xEste uimitor.Culoarea de baza a blogului este roz.
    De ce imi doresc acest sampon?Pentru ca ma asteapta ore grele odata cu inceperea noului an scolar.Voi avea ore de la 7 dimineata si chiar pot spune ca timp pentru a ma spala pe cap nu prea mai exista.Am un par care se ingrasa foarte foarte repede si ar fi solutia ideala de a arata mereu fresh.Ar fi un cadou minunat pentru mine si foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow... suna interesant :D

    La mine e simplu, vreau acest produs pentru ca parul meu este foarte gras si trebuie sa ma spal in fiecare zi ca sa arate fresh. Acest sampon uscat mi se pare o inventie super, pentru mine e un produs salvator!!

    Culoarea de baza a blogului.. cred ca e vb de fundal, nu? In cazul asta este vb de roz, culoarea mea preferata :x:x

    Si ora la care se incheie giveaway-ul este 7 :D

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna.
    Imi doresc sa castig acest produs pentru ca nu am incercat niciodata un sampon uscat si sunt curioasa care sunt rezultatele. Cred ca este foarte util cand esti pe fuga si ar fi fost bine sa ai parul proaspat spalat :)

    Culoarea de baza de pe blog este roz.

    Ora la acre se inchide giveawayul cred ca este 7 (sau 10 daca numaram si sampoanele mini, dar care sunt de acelasi tip cu cele mari)

    Un weekend placut,
    Alexa (Alexa1202)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah.. si chestia cu ora si nr tipurilor m-a indus un pic in eroare... Eu am zis 7 pentru ca cele 3 in varianta mini sunt acelasi tip cu cele normale, deci nu le-am pus la socoteala pentru ca nu sunt diferite ci sunt doar mai mici. Acum depinde doar la ce te-ai gandit tu... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am trimis ieri mail catre ei, spunand ca vreau sa comand un sampon si inca nu am primit nici un raspuns. Sunt un pic dezamagita :(.
    O fi din cauza ca am trimis la mailul de pe site si nu cel specificat pe blog...hmmm

    RăspundețiȘtergere
  7. @Adina, am prins faza cu atentia de data asta si a fost ok.

    @Lucia, siteul nu are legatura cu blogul - sunt 2 persoane diferite (trebuie sa trimiti la adresa de mail de pe blogul Katei, ea nu are legatura cu siteul persoanei din Bucuresti care vinde Batiste).

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau..am uitat sa mentionez la ce ora se inchide giveaway-ul:(.Cred ca la ora 10 daca punem la socoteaza si varianta mini a samponului uscat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah, my bad atunci :))). Multumesc pt lamurire!

    RăspundețiȘtergere
  10. Alt giveaway? Wow... you're on a row. :D
    Culoarea de baza a blogului este roz.
    Si mi-as dori sa castig acest produs deoarece tocmai ieri aveam de gand sa il comand exact pe acesta si am zis sa mai astept putin, pana fac rost de banuti. Imi trebuie neaparat un astfel de produs (si bun) pentru zilele de facultate cand voi fi numai pe drumuri. :))

    Mult noroc participantelor la acest giveaway! ;)

    Hugs!
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-as dori sa castig dintr-un simplu motiv: am parul gras si trebuie spalat extrem de des,probabil acest sampon mi-ar mai adauga vreo 2 zile in care sa nu simt grija parului.

    Culoarea de baza a blogului Katei este roz,iar ora la care se va incheia giveawayul este 7.

    RăspundețiȘtergere
  12. 1. Culoarea de baza a blogului: roz

    2. Mi-as dori acest tip de sampon sa vad ce poate face, daca e vorba de reclama buna sau este chiar eficient. In plus, am citit despre el ca poate conferi volum parului. Firul meu de par este subtire, de aceea fara volum. As vrea sa vad o schimbare. Si mi-as dori ca solutia sa fie un astfel de sampon.

    3. Sunt 7 tipuri de sampon uscat prezentate pe site + alte 3 variante mini pentru 3 dintre cele 7 in variante full size.

    Prin urmare, corect ar fi sa se ia in considerare doar cele 7, pentru ca cele 3mini sunt de fapt variante ale acelorasi tipuri de sampoane.

    In concluzie, conform cerintei "ora la care se inchide giveawayul este aceeasi cu numarul de tipuri de sampon care le are Kata pe blog", ora "inchiderii" ar fi ora 7 daca se iau in considerare strict cele 7 tipuri de sampon.

    sau ora 10, daca se iau in considerare si variantele mini (ce sunt variante doar, nu alt tip de sampon). Cata analiza! :))

    Presupun ca e vb. de ora 10, ora 7 este prea matinala oricum.:)

    Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey!

    De ce mi-ar placea sa castig: n-am incercat niciodata un sampon uscat si ce-i drept nu prea stiu cum se foloseste si cred ca ar fi o ocazie sa vad daca functioneaza si pe parul meu. Nu am parul foarte gras, dar are tendinte de ingrasare dupa doar 1 zi de la spalat si cateodata n-am timp sa-l spal atat de des si niici nu e indicat :(

    Culoarea de baza: roz

    Ora la care se incheie: presupun ca 7 dimineata pentru ca ai spus ca "luni pana in pranz" se afiseaza castigatoarea :D

    PS: urmaresc blogul Katei sub numele de LaLa, nu Lauren

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca giveawayul se va inchide la ora 7,deoarece cele 3 mini sampoane sunt la fel ca restul,doar cantitatea difera...Mi-as dori sa castig acest sampon uscat,deoarece:
    1.din cate am inteles este ideal pentru parul blond
    2.am citit multe review-ui despre el in care s-au scris doar lucruri bune
    3.mi-as dori sa incerc un sampon uscat,deoarece nu am incercat niciodata unul

    Have a great day! *hugs*

    RăspundețiȘtergere
  15. am uitat sa spun ca culoarea de baza este rozul....ce toanta sunt...silly me

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow.. ne uimesti cu surprizele:)

    Culoarea de baza este roz.
    Vreau sa castig pentru ca sunt foarte curioasa si mai ales ca mi se intampla de multe ori ceva de genu`: eu, acasa, cu un par ca naiba.. ma uit la tv. Ma suna iubitul care ca de fiecare data nu ma anunta si pe mine si imi zice vezi ca la ora x mergem acolo, iesim acolo, vin si x si mai nu stiu ce. Si tinandu-ma bine minte din tineretile noastre in care ma astepta cate 20 de minute la intalnire ma intreaba daca-s gaata sigur in jumate de ora :))) clar nu, da` ii zic ca da. "Mirela, siigur esti gata??".Eu daaa. si bineinteles ca ma mai asteapta macar 10 minute :D
    deci de asta. Ar mai scurta treaba :))
    Ora la care se inchide cred ca e alta, dar voi spune si eu 7 ca eu ca de obicei am pitici pe creier ;)si la fel pentru ca am vazut ca ai zis ca anunti castigatoarea pana la pranz.
    Bafta, fetelor!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Hello Camelia! Si mie imi place la nebunie acest giveaway deoarece consider ca mi se potriveste ca o manusa.
    Am parul saten deschis, deci ma incadrez in descriere si are tendinte de ingrasare de cand ma stiu. Il spal din 2 in 2 zile desi poate ar trebui zilnic. Parul meu sta bine doar in prima zi, iar in a doua il accesorizez cu o bentita sau imi fac un coc sau vreo impletitura chic sa nu se observe asa. Intr-adevar este foarte obositoare chestia asta, mi-as dori sa mi-l pot spala si eu o data de doua ori pe saptamana si sa arate bine cu zilele. Inca nu am gasit remediul pentru a nu-l mai face sa se ingrase, dar samponul asta ar fi o varianta super pentru mine.

    Culoarea de baza a blogului este roz.

    Concursul se va incheia la ora 7 deoarece din cate am observat sunt 7 tipuri de sampoane uscate.
    (sau la ora 10, daca se iau in considerare si cele in varianta mini).

    RăspundețiȘtergere
  18. Uau giveaway dupa giveaway :D! Mi-as dori acest sampon pentru ca am parul gras si pentru ca nu am incercat pana acum un astfel de sampon si sunt tare curioasa sa ii vad efectele, plus ca este foarte util atunci cand nu am timp si ma grabesc.

    Culoarea de baza a blogului este roz.

    Concursul se va incheia la ora 7 pentru ca sunt 7 tipuri de sampon.

    RăspundețiȘtergere
  19. mi as dori sa l castig deoarece de mult timp ma tot gandesc sa l comand si ar fi o ocazie foarte buna sa l incerc si sa aflu daca e bun pt parul meu.a,si pentru ca am parul gras si trebuie spalat la 2 3 zile(din pacate)

    culoarea de baza a blogului este roz.giveawayul se incheie la ora 7 cred eu

    RăspundețiȘtergere
  20. Hello!
    Cu siguranta culoarea de baza este roz, nu cred ca este persoana care sa nu observe.Cand ma uit la background imi vine in minte melodia lui Jojo " viata este roz si roz este lumea toata" :))
    Hmm.. eu mi-as dori acest produs deoarece incep scoala acum in septembrie si dupa multi ani in care am dormit linistita ,destinul a crezut altceva :)). Da.. voi invata de dimineata si ora mea de trezire va fi 6 , de ce sa mint.. ar fi placut sa numai imi bat capul cu problemele sebacee ale scalpului.
    Giveaway-ul se incheie la ora 7.00; Ca si celalalte fete numai am numarat si variantele "on the go size".

    Hugs!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am auzit demult despre acest tip de sampon, insa nu am avut ocazia sa il incerc. Sper sa il achizitionez si eu cat mai curand, pt cazurile de urgenta (parul meu este brunet).
    Foarte util reviewul si super giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  22. oooooooooooooooooh! Please, oh please! Imi doresc atat de mult samponul asta! De atata vreme il cautam si cand am citit postarea ta m am gandit instant cat timp voi face economii..deh..viata de student.

    Anamaria

    P.S.: culoarea predominanta este "roz"

    RăspundețiȘtergere
  23. ooo:x cand am castigat unul din giveaway-urile organizate de tine am spus ca n o sa mai particip la altul, deoarece n ar fi corect.m-am abtinut de la cele organizate intre timp, dar pana acum cand am vazut acest sampon. sincer, nu am mai folosit si de curand am auzit de existenta acestora. Imi doresc unul foarte mult, sunt constienta ca mi ar fi de mare ajutor avand in vedere ca parul meu deja a doua zi arata de parca nu l am mai spalat de doua saptamani..sunt curioasa daca si face treaba si daca da, probabil o sa mi devina indispensabil. Oricum, promit ca daca nu voi avea norocul sa-l castig, voi strange punguta si voi da o comanda pe blogul Katei.

    Culoare de baza: roz

    Ora la care vei inchide concursul: 10 (am aceeasi nelamurire ca si celelalte fete, insa e mai probabil ai luat in calcul si variantele mini).


    pupici>:D<

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred ca se va inchide la ora 7, desi imi pare cam devreme :)) Cel putin pentru mine, e oribil sa te trezesti de dimineata. Culoarea de baza a blogului Katei e roz. Si tananana.. imi doresc sa castig pentru ca sunt cam ambitioasa/incapatanata si nu ma las pana nu castig si eu, domnle ceva pe aici :)) Iar samponul acesta chiar mi-ar fi potrivit ca o manusa.

    Am un par imposibil, nu ii merge niciun sampon, daca il intind cu placa nici nu se pune problema sa aiba aspect ingrijit a doua zi, iar daca il tin legat, in seara urmatoare e logic ca va fi jalnic :)) De asta nici nu pot sa ma tund mai "altfel". Macar daca ma tund, sa se si vada, nu sa fiu nevoita sa il tin numai legat, ca de spalat pe cap, nu ma voi spala zilnic in veci sau aproape... oricum never say never.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna,

    Nu pot sa spun ca am chiar un par imposibil, dar felul lui de a fi ma cam enerveaza, pentru ca se ingrasa cam repede.

    Culoarea de baza a blogului este pink :)

    RăspundețiȘtergere
  26. imi doresc acest produs pentru ca mereu sunt pe fuga.si cum parul meu e problematic, fir subtire si moale..se ingrasa repede.deci un sampon uscat ar fi solutia ideala pentru a-l retusa.

    culoarea de baza a blogului este roz (ciclam).

    cat despre ora inchiderii...
    1.ora 10 ..pentru ca pe blog sunt prezentate 10 tipuri de sampon...dintre care 3 mini , dar sunt toate diferite.
    2.daca luam in considerare cele mini ca fiind o categorie...va fi ora 7.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!
    Culoarea blogului e roz.
    Imi doresc sa castig pentru ca nu am incercat niciodata acest sampon si as vrea sa-l testez si eu.
    Cred ca give-away-ul se va inchide la ora 7.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna!
    Culoarea de baza a blogului este un vesel roz.
    Imi doresc sa castig acest produs pentru ca incep facultatea in curand, majoritatea cursurilor sunt dimineata de la 7:30, imi spal parul zilnic si am senzatia si la 7-8 ore dupa ce l-am spalat ca e gras si murdar si simt ca asta e minunea salvatoare pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  29. Culoarea de baza a blogului e roz.

    De ce mi-as dori samponul? Fiindca parul meu saten deschis, imi face niste nervi incat m-as rade in cap daca nu mi-ar pasa de ce zice lumea din jurul meu. Am ajuns la limita rabdarii cu el: a doua zi dupa ce il spal mi se ingrasa si nu am timp si chef zilnic sa ma spal pe par si sa ii port lui de grija. De asta trebuie sa il prind in pony tail ca sa mai salvez situatia intr-un fel sau altul.
    Un sampon uscat care si-ar face bine treaba intre doua spalari ar deveni aliatul meu de nadejde!

    Ora la acre se inchide giveawayul cred ca este Ora de inchidere giveaway ar fi 7 (sau 10 daca numaram si sampoanele mini, dar care sunt de acelasi tip cu cele mari)-asta depinde doar de intentia ta :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna Camelia!!

    Acest sampon uscat cred ca ar fi perfect pentru mine! Nu il vreau doar ca este un nou produs pe care sa il incerc si pe care poate nici nu il voi folosi mult. Eu chiar am probleme cu parul care este foarte fragil si se ingrasa destul de repede. Cu ajutorul samponului uscat cred ca as reusi sa-l spal mai rar si cu ocazia asta as salva cateva fire pentru ca tare teama imi este cat de rau imi cade parul dupa fiecare spalare. Sper sa am sansa sa-mi imbunatatesc conditia parului cu acest tip de sampon. Culoarea blogului Katei este roz si ora la care se incheie concursul este 7.

    Kitty

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Camelia! Culoarea de baza a blogului Katei este un roz adorabil iar ora la care se va inchide concursul cred ca este 06:30. Imi doresc mult acest sampon uscat pentru ca ma zbat de cand ma stiu cu excesul de sebum al parului. Am incercat si alte metode precum amidonul de porumb si samponul uscat de la Sephora iar acum, dupa atatea laude, as fi foarte entuziasmata sa-l incerc si pe acesta, oferit ca giveaway. O zi perfecta!

    RăspundețiȘtergere