Toata lumea tuseste ...

5.9.10

iar eu in mod deosebit. Ieri toata ziua am "bolit", iar azi ma simt si mai rau ca ieri. De-abia la ora asta, am reusit sa ma dau jos din pat si asta cu mari eforturi (tusesc ingrozitor, ma doare capu' de simt ca mor si simt ca ma sufoc). Nu stiu ce gripa e asta sau ce-o fi, dar te "aranjeaza" imediat. Si toti oamenii de prin jurul meu (cu care nu am intrat neaparat in contact) au aceleasi simptome.

Pe mine m-a luat din senin, m-am dus la culcare vineri seara sanatoasa si m-am trezit sambata dimineata cu gatu'n pioneze si racita cobza. Pe voi v-a prins epidemia asta de gripa sau cum s-o chema?

Si ca sa termin frumos ca am inceput urat, sa va povestesc ce-a facut Bella (catelusa mea) dimineata cand s-a trezit: a venit in inspectie in pat la mine si eu scoteam niste sunete ciudate (nu prea am putut sa respir azi-noapte), a stat putin langa mine, se uita cand la mine, cand la mama (care venise sa vada cum ma simt) si avea o expresie disperata pe fata. S-a tot uitat la mama, incercand s-o intrebe de ce fac asa si daca a vazut ca ea nu reactioneaza si ca eu nu ma misc, dar scot sunete ciudate necunoscute ei, a venit langa gura mea sa vada daca respir si s-a hotarat sa ma trezeaza ea: intai a fost finuta si doar s-a impins in mine, dupa care a inceput sa ma spele, iar cand am deschis ochii, a fost bucuria de pe lume: s-a urcat pe mine si nu s-a mai dat jos. Sa tot ai asa asistenta personala!

13 comentarii

  1. Eu inca nu am probleme cu raceala si sper sa nici nu ma apuce :D. Ce dulce catelusa ta. Si Bella mea (tot asa o chema) tot asa facea cand eram racita nu se dezlipea de langa mine sau cand plangeam nu stia cum sa faca sa ma inveseleasca. Ce dor imi e de ea :((

    RăspundețiȘtergere
  2. gizas..camelia..in locul tau, maine dimineata as face o vizita medicului de familie, sau direct la Matei Bals sau Cantacuzino. Se tot vorbeste despre epidemia de "tuse magareasca". Netratata...
    Sper sa nu te alarmez, dar nu e ceva de lasat in voia sa...

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-a fost rau toata noaptea, inca nu stiu exact de ce, dar bine ca a trecut. Ai grija de tine si insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti urez insanatosire grabnica! Ai noroc cu o asa asistenta. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul este ca se cam racise in ultimele zile ... La munte a si nins. Sper sa nu fie vorba de gripa, ci doar de o raceala usoara. Huggie! Sa te refaci repede! Cutzu tau e asa scumpic!!! Prieten cu adevarat loial!

    RăspundețiȘtergere
  6. mie abia mi-a rtecut raceala..esti norocoasa daca ai asa catelusa:)...cine stie,Doamne Fereste daca se intampla ceva rau,va anunta pe cineva:))un adevarat prieten,bun la casa omului:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Insanatosire grabnica! Jessy a mea sta si ma priveste cuminte cat timp dorm sau ma prefac ca dorm, stand cu ochii inchisi...iar in clipa in care ii deschid incepe pupaceala si alintatul de dimineata :) n-am cum sa ma trezesc fara zambet pe buze, evident :)

    RăspundețiȘtergere
  8. off,animalutele astea!in urma cu 6 saptamani am gasit intr-un cos de gunoi de pe strada doua cateluse fara ochi cu ombilic bagate intr-o sacosa.Le-am luat acasa le-am dat laptic pentru sugari cu biberonul,le-am ingrijit...din pacate una dintre ele a murit chiar daca a primit si ingrijirile veterinarului:(!am inteles ca puii care nu primesc laptele matern sunt mai sensibili,iar ea era cu mult mai micuta si slabuta decat surioara ei-Bibi.Micuta asta de o luna jumatate mi-a tratat teama de caini...eu care pana acum raspundeam fara sa ma gandesc o secuda ca pisica e animalul meu preferat.
    de ce o iubesc?
    -noaptea doarme vreo 3 ore apoi se trezeste sa se joace...isi face de lucru cu jucarioarele pana se plictiseste apoi vine si sare langa pat unde dorm cu capul sa ma trezeasca sa ma joc cu ea(cum sa nu ma trezesc?!).Intr-o seara m-am culcat cu capul in partea cealalta si ea sarea tot unde stia ca dorm-mititica:))
    -incercam de pe acum sa o educam sa nu mai faca pipi pe mochete si o certam cand o prindem ...iar ea se pune cu fundul in el si se uita cu capul intr-o parte si cu ochisori sclipitori-"nu faceam pipi!doar stateam si eu pe aici"
    -pentru ca isi cearta jucaria preferata cand o gaseste prin hol si o duce maraind la ea in culcus
    -pentru ca alearga ca un robotel-ii facuse mama un fel de pampers dintr-o punga de plastic ii scosese codita si piciorusele si alerga asa prin casa fasaind("iti place?nici mie nu-mi place cand faci pipi pe unde vrei")-chestia asta nu a durat mai mult de 1 minut nu va speriati:))
    -pentru ca prostuta pune gura pe orice-intr-o zi pe o albina care a muscat-o de nas,ne-am speriat cam tare dar i-a trecut pana a doua zi
    si lista continua-nu vreau sa plictisesc deja commentul e foarte mare!
    Concluzia e ca animalutele sunt niste doctori minunati iti ridica oricand moralul,iar Camelia tu esti o norocoasa pentru ca stiu ca te bucuri de iubirea a 4 animalute daca nu ma isel..si daca mai socotim si catelusa de la birou si pe Alma...Eu zic ca o sa te faci bine cu atata iubire!insanatosire grabnica:*

    RăspundețiȘtergere
  9. imi pare rau sa aud asta, probabil organismul tau nu a suportat scaderea asta brusca de temperatura(de fapt, nu stiu exact cm a fost vremea la bucuresti insa la curtea de arges, mai la munte a fost friiiiiiig) . Dar daca ai o asemenea prietena(Bella) si inca alte cateva sute de prietene aici pe blog, eu zic ca n-ai cum sa nu te faci bine>:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. ahh:( imi pare rau, sper sa te simti mai bine :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Exact asa am patit si eu:( Mai ales ca zilele trecute a fost cam frig..iar eu tot cu tinuta de vara :)) eram in sifonier.M-a prins cam repede raceala.Insa acum,dupa 3 zile de chin..pot spune ca ma simt ceva ceva mai bine.Am insa o tuse de toata frumusetea. Insanatosire grabnica:o3

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vede faptul ca cei mai buni prieteni ai omului sunt cainii :).

    Eu nu am racit pentru ca de vreo saptamana mi-am scos hainele de toamne/iarna si mereu sunt super imbracata. Insa cred ca m-a tras curentul cand am fost in oras pentru ca am un ochi rosu si putin umflat :((

    Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe una din catelusele mele tot Bella o cheama:)

    RăspundețiȘtergere