Fata mea este model ...

28.9.10

De cand am vazut postarea Camelcutzei, am zis ca trebuie sa ma "laud" cu modela mea. Pentru ca exista catei si catei. Bella face parte dintr-o categorie rar intalnita. Ii plac hainele si e cea mai fericita cand primeste ceva. Sta sa o imbraci, sa intoarce, suceste, nu conteaza ce trebuie sa faca, importanta e tinuta.

Intre noi fie vorba: am incercat si s-o incalt (a fost mai mult o gluma), insa n-a fost chip sa se mai miste, iar expresia rugatoare din ochii ei oricum a insemnat mult mai mult decat ideile mele "crete".

Deci spunem da hainelor, nu incaltarilor.

Si un DA categoric pozelor. Daca facem poze pe langa ea si nu e bagata in seama, sufera sincer si vine si se uita cu ochii rugatori sa ii faci si ei poza.

Mai jos aveti probele. Cred ca am facut postarea asta mai mult pentru mine, vreau sa ajung mai repede acasa si sa ma binedispuna Bella, asa cum numai ea stie.




22 de comentarii

  1. ce domnisoara cocheta,cel mai tare imi place outfitul cu jeans si dungi navy...a fost in trend anul acesta :))
    Eu ca o tembela am vrut sa ii pictez unghiile cu rosu lui Goe,saracu' a zbughit-o in secunda doi.Nici acum nu sta in camera daca simte miros de acetona.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat sa-i fac "unghiile", o s-o intreb ce parere are :). Insa mi-am amintit ca acum vreo 2 sau 3 ani s-a tot fatait pe langa mine cand ma vopseam si a cazut vopsea pe ea si nu am vazut imediat si a avut o suvita albastra cateva saptamani (negru pe blana ei alba a iesit albastru). Cred ca i-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce stie sa pozeze :D O adevarata domnisoara! Salopeta e teribila, iar in a doua fotografie imi inspira putin a domnul Goe :) poate din cauza dungilor marinaresti ;)) Puful de la gecuta mai-mai ca se confunda cu blanita ei :D
    A mea n-ar purta niciodata, doar iarna reusesc sa o conving, cu greu, sa poarte o hainuta tricotata. Dar si asa, abia se misca apoi..pana cand da de zapada si incepe joaca bineinteles ;)) Pacat ca e din ce in ce mai putina ninsoare an de an.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dulce e :x:x. Rar am vazut caini sa suporte hainele pe ei :D. Eu tin minte cand eram mai mica ce o rujam si fardam pe Beleaua mea :)). Sau o dadeam cu spray colorat pentru par... offf ce dor imi e de ea :(...

    RăspundețiȘtergere
  5. App.. ai asternut identic cu al meu :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce scumpa e! sa n-o deochi :)) Cainele meu nu suporta nici zgarda, i-au trebuit 2-3 luni sa se obisnuiasca cu ea, daramite sa-l imbrac. Ar face cel mai mare circ posibil :)) Imi place costumatia cu bluzita in dungi rosii cu alb :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica - Pisica albastra28 septembrie 2010 la 19:22

    vai, draga de ea! cel mai mult imi place cum ii vine salopeta aia minuscula "la bustul gol" :)))
    e adorabila! si se vede ca-i o rasfatata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce coditza fluffy are!:) Si cum sta ea la pozat!:) O scumpica!!!

    De unde-i cumperi hainutele? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce cateluta frumoasa:xSi eu am incercat acum cativa ani sa imi imbrac cainele si nu era chip sa stea:)).Fugea sau mi le fura si le rupea intr-un colt.E o scumpa catelusa ta:x

    RăspundețiȘtergere
  10. De pe ebay si i-am mai luat dintr-un magazin de unde le mai iau mancare (tipa de acolo o stie ca are si ea o fetita caniche care se imbraca ca si a mea).

    RăspundețiȘtergere
  11. Model de model, ce mai? si stie si cum sa stea la poze :D app.. cu ce ai incercat s-o incalti? sunt si papucei pentru caini? sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  12. Miuri, da, ceva ce seamana a tenisi inalti, dar n-a fost chip :)).

    RăspundețiȘtergere
  13. doamne cat de dragut arata in acele hainute!!si eu am asternuturi la fel :D

    RăspundețiȘtergere
  14. e dulce tareee...ce poti sa-ti doresti mai mult decat un catel care abia asteapta sa fie imbracat:x ;))

    RăspundețiȘtergere
  15. eeei.. poate nu vrea tenesi pentru ca prefera mai degraba tocurile :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. ce scumpa e! si cum sta ea la poze:))!

    RăspundețiȘtergere