Review: Lily Lolo Mineral Makeup

23.9.10

Scriam acum cateva zile despre produsele Lily Lolo. Gasiti aici o descriere in amanunt si imi pastrez toate afirmatiile facute atunci (nu are sens sa scriu din nou acelasi lucru). Voi reveni acum cu cateva impresii finale si precizari despre produsele incercate:

Fondul de ten

Nuanta Warm Peach este foarte apropiata de culoarea mea (daca era o idee mai inchisa, m-as fi declarat complet satisfacuta) si am putut-o folosi fara probleme (celelalte nuante au fost prea inchise pentru mine). Este foarte pigmentat, se intinde bine si uniformizeaza aspectul tenului. Din ce-am incercat eu in materia de fond de ten mineral, acesta are acoperirea cea mai mare si textura este diferita fata de altele (este foarte fin, ca o crema, dar in ceea ce priveste felul in care arata, nu pare fin, ci ca si cum ar fi "macinat" mai mare - nu stiu cum sa ma exprim altfel). Ce nu-mi place la el este faptul ca am impresia ca ramane deasupra pielii, nu intra in piele asa cum mi-as dori (pe ten se vede natural, dar eu vad si simt ca nu s-a amestecat perfect cu tenul meu). Nu m-am hotarat daca il voi recumpara sau nu (pentru simplul motiv ca m-am inteles mai bine cu cel de la MAC chiar daca nu-mi oferea acoperirea acestuia, insa cel de la MAC acum este greu de procurat). Daca va plac fondurile de ten minerale, dati-i o sansa. Mostra este foarte generoasa si este nevoie de atat de putin produs pentru o aplicare incat va va ajunge destul timp.

Concealer

Am incercat 3 variante asa cum v-am spus:

Nude (concealer normal pentru ten light-mediu) - care desi in final s-a dovedit un pic mai inchis la culoare decat fondul de ten mi-a placut si imi place foarte mult. O cantitate foarte mica (mostra imi va ajunge mult timp) acopera semnele si urmele si am descoperit ca este destul de bun si in acoperirea rosetii de pe anumite zone.

Blush Away (verde - neutralizeaza roseata) - foarte bun pentru a acoperi roseata pielii (aviz celor ce au cuperoza), se aplica inainte de fondul de ten ca o pudra; nu mi-a placut ca nu a acoperit roseata ramasa in urma unei rani. Din ce-am incercat in materie de concealer verde, mi-a placut cel mai mult.

PeepO (galben - ideal pentru cearcane) - nu am reusit sa-l fac sa se impace cu tenul meu (oricat de putin am aplicat si oricat am blenduit, mi se parea nenatural si dupa cateva ore se strangea sub ochi)

Bronzer

Am incercat sa folosesc nuanta Bondi Bronze insa mi-a fost imposibil - este atat de pigmentat incat oricat am incercat nu arata natural (o sa incerc sa-l amestec cu crema si sa fac un bronzer crema poate reusesc asa sa-l folosesc)

Pudra

Am incercat toate 3 variantele (Flawless Matte, Flawless Silk si Translucent Silk) - imi plac cum fixeaza machiajul si aspectul tenului, insa efectul dureaza in medie 5 ore. Eu nu am timp sa-l verific fata si sa stau sa reaplic, deci din punctul asta de vedere nu o sa le mai cumpar sigur (desi sunt produse bune si au atat de putine ingrediente).

Concluzia mea: sunt niste produse de calitate care merita testate (mostrele sunt foarte generoase si ambalate ca la carte) si chiar va recomand sa le testat; in viitor este posibil sa-mi cumpar variantele full-size la unele din produsele incercate.

Update: Gasiti aici reviewul Adinei despre acest fond de ten, iar aici pe cel al lui Blossoms.

5 comentarii

  1. Si eu sunt de parere ca sunt produse de calitate care merita testate. Comparativ cu TANF, acestea imi plac mult mai mult dpv al gradului de acoperire si al texturii.

    Am testat 7 produse, in variante sample, si anume:

    - cele 3 pudre (flawless silk - cea mai bine vanduta nuanta a lor si pe buna dreptate: textura este fina, cu o tenta peachy si o idee glowy, deloc deranjanta; translucent silk - varianta celei anterior mentionate, insa fara culoare - este ca o pudra alba, dar pe ten este imperceptibila; flawless matte - preferata mea, varianta lor matifianta).

    Intr-adevar, aceaste pudre trebuie reaplicate pe parcursul zilei daca dorim un ten perfect mat. Nu asigura matifierea mai mult de 2-3h(cel putin in cazul unui ten mixt, precum il am eu).

    - 2 samples/mineral foundation: blondie (cea mai deschisa nuanta a lor, care nu mi s-a potrivit) si warm peach (potrivit tenurilor in nuante calde, cu subtonuri galbene. Acesta mi se potriveste perfect, cu conditia sa nu exagerez cu cantitatea aplicata, altfel este vizibil.) Camelia, ai incercat sa pulverizezi putina apa termala dupa aplicarea fdt. mineral? mie mi-l fixeaza f. bine. Si-mi da impresia ca "intra in piele".

    - 1 sample/blush away - corectorul amintit de Camelia, foarte bun!

    - 1sample/bronzer south beach (varianta mata), cu o tenta caramizie, extrem de pigmentat pe care inca nu l-am folosit, tocmai din aceste motive. Inca mai experimentez cu acest produs...

    Ce as cumpara din nou in viitor?...hmm... fondul de ten, pudrele si corectorul (dintre cele mai sus mentionate) + cateva mostre de blush si 1-2 gloss-uri.;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Ada, am incercat si Fix+ si Fix+ pe pensula 187. Acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar daca-l amesteci cu o crema hidratanta inainte si apoi il aplici?...hmm... dar nu stiu cat de buna este varianta asta in cazul portiunilor mai uscate...

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine fondul de ten s-a comportat exact opus, a intrat imediat in piele si nici nu se vedea, spre deosebire de cel de la TANF. Si culoarea mi s-a potrivit perfect. Mersi, Camelia!!
    Apropo, e gata reviewul :D Il gasesti pe blogul meu.

    Ce ai scris aici ma face curioasa de concealerul Blush Away, am niste zone rosii in jurul nasului si al barbiei care ma streseaza rau de tot si nimic nu le acopera cum trebuie, nici macar MAC Studio Finish. Cred ca o sa imi comand si eu niste sample-uri, de blushuri is tare curioasa. Am vazut niste culori interesante, dar mi-e frica din cauza ca sunt loose si eu am tendinta sa fiu cam dezordonata :">

    RăspundețiȘtergere