Revlon Colorstay - combinatii

29.9.10

Am tot spus pe blog in ultimele saptamani ca nu-mi mai place deloc Colorstay (cumparat din Romania). Mi se pare foarte gros si il simt ca o masca pe fata. Asadar am tot cautat variante sa-l folosesc.

Va povesteam acum cateva saptamani ca am incercat sa amestec Colorstay cu Photo Ready (puteti citi detaliile aici). Am mai incercat de atunci aceasta combinatie (in proportii diferite pentru a gasi varianta buna) si cred ca varianta cea mai buna este jumate jumate (poate un pic mai mult Colorstay - doar o idee) si-mi place suficient de mult incat sa incerc s-o mai folosesc.

O alta combinatie reusita a fost sa amestec Colorstay pentru ten mixt cu cel pentru ten uscat (textura devine lichida, se aplica foarte usor, dispare efectul de masca pe care nu-l suport eu la Colorstay si rezista foarte bine pe fata). Ada si Adina, va astept cu pareri despre combinatia asta (le-am trimis amandorura niste mostre cu aceasta combinatie).

Intrucat inceputul "combinarii" fondurilor de ten a fost destul de reusit si sunt multumita de rezultate, o sa mai incerc si cu alte fonduri de ten si in diverse variante.

Ati incercat? Care au fost rezultatele? 

10 comentarii

  1. N-am folosit colorstay pana acum dar o sa-l testez in curand :D:D merciii :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat atatea fonduri de ten,dar colorstay-ul mi a scapat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O idee excelenta este aceasta de a combina cele 2 variante ale Colorstay-ului. Produsul rezultat este, intr-adevar, mai light si de aceea se aplica mult mai usor decat varianta pt ten mixt, mai vascoasa.

    Ce aspecte mi-au mai placut au fost si sunt:
    - Nu-mi provoaca acnee;
    - Rezista la fel de bine ca si varianta pt ten mixt (compar cu aceasta deoarece tenul meu este mixt, cu zona T problematica)
    - Nu se ia pe haine decat daca insisti:)
    - Tenul imi luceste vag in zona T abia dupa 6-8h de purtat (ca si in cazul celeilalte variante)

    Totusi, daca aveti imperfectiuni de acoperit s-ar putea sa fie nevoie de un corector separat, depinde de ce aveti de mascat...

    Eu sunt tare incantat de acest produs. Il consider cel mai bun din categoria din care face parte si il recomand, mai ales celor cu un ten similar cu al meu.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Care este diferenta dintre Revlor Colorstay si Photoready?:"> Care este mai bun din cele 2?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-am luat si eu Colorstay de curand, dar am nimerit o culoare mai inchisa asa ca nu am putut sa il incerc prea mult. Insa am observat ca este foarte bun pentru tenul meu. Nu numai ca acopera cum nimic nu o facea pana acum(nici nu mai am nevoie de concealer, iar fata mea nu este printre cele mai "curate"), dar rezista eroic pe fata o zi intreaga. Dupa 8 ore simteam fata grasa(mentionez ca mie imi apare o pelicula de sebum in zona T dupa doar 2 ore in general), insa cand m-am uitat in oglinda nu era nici urma de luciu. Totul era mat si frumos. M-a uimit si cu siguranta imi voi cumpara nuanta buna cand voi avea bani.
    Eu l-am incercat decat normal, aplicat ori cu buretel ori cu un flat top micut de la TANF.

    Sunt curioasa, in urma amestecarii celor doua ti s-a parut ca a scazut vreun pic din puterea de acoperire a fondului de ten? Eu nu stiu cum este Photoready, dar am auzit ca ar avea niste particule stralucitoare care se vad destul de urat la soare.

    RăspundețiȘtergere
  6. dedeea, Photo Ready este pentru ten uscat, nu se pot compara ca se adreseaza altui tip de ten.

    RăspundețiȘtergere
  7. Blossoms, nu a scazut, insa efectul este unul dewy (am scris la prima impresie despre PhotoReady ca nu am gasit particulele alea sclipicioase de care citisem si ma asteptam sa fie), nu mat ca la Colorstay.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am avut o perioada cand am combinat colorstay cu toleriane si rezultatul a fost chiar foarte ok, la momentul respectiv aveam nevoie de nuanta intermediara

    RăspundețiȘtergere
  9. e de ceva timp tot fac combinatii la diferite fdt.. nu pentru ca nu-mi place consistenta ci asa.. de fun :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mirela, vreo combinatie super reusita? Vreo minunatie?

    RăspundețiȘtergere