Punct final ELF

22.9.10

Acum m-am enervat, un pic, nu mult ... ca nu se merita.

Dupa ce m-a dezamagit pensula aia la modul cel mai urat posibil (acum recunosc ca si eu sunt vinovata ca am crezut ca o pensula de 3 dolari care la noi costa 18 ron poate fi buna) si cei de la ELF nu au binevoit sa-mi raspunda la mail (eu cand am un client care imi spune ca ceva nu a fost in regula cu comanda lui, ii confirm ca am primit mailul, ca verific problema si revin in cel mai scurt timp posibil cu un raspuns - mi se pare o chestie de bun simt), am dat peste factura care a venit cu coletul (o lasasem in punga cu pensula pentru giveaway) si uitandu-ma pe ea, vad scris negru pe alb: transport - 11 ron. Am comandat 3 produse din gama Studio - 54 ron. Total 65 ron. M-am tampit eu de tot? Nu era transportul 9 ron? Nu ca m-as agita pentru cei 2 ron, dar totusi ...

"Prietenia" mea cu ELF s-a terminat acum si aici. Nici nu-mi mai pasa ce-mi raspund sau daca o fac si nici n-am sa mai iau nici o pensula nici de afara, nici de nicaieri (initial am vrut sa iau duo Blush/ Bronzer si sa fac o comparatie pentru voi cu Orgasm/ Laguna ca tot e mentionat ca dupe dupa acel duo, dar acum refuz).

24 de comentarii

  1. 11ron?!!! ...deja ma doare capul...

    RăspundețiȘtergere
  2. ceea ce tine de mail, stai linistita, cred ca asta este modalitatea lor de a discuta cu clientii, am 2 luni de cand am expediat si eu mail si nici o treaba sa-mi raspunda.Eu daca sincer, cu greu m-am obtinut sa nu comand ceva de la ei.Dar citind review-ul tau si readucandu-mi aminte de o ex-situatie neplacuta cu ei, acuma sunt ferm convinsa de neseriozitatea lor.Oricum, nu se compara produse din Ro cu cele de pe elf uk,si e cidat totusi.De ce oare??!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu facusem o comanda la ei si a 2 zi aflasem ca trebuie sa plec din oras si le-am cerut sa nu mai imi expedieze comanda si imediat mi-au raspuns,au fost chiar foarte rapizi,ceea ce m-a mirat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Raspuns: traim in Romania si suntem tratati ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  5. extramicuta, s-or fi gandit ca e bine sa-ti raspunda ca in final daca nu ridicai coletul, ei plateau taxele de retur; in cazul meu, ce mai conteaza, banii i-au incasat deja.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am anulat o comanda si mi-au raspuns rapid dar atunci cand am avut problema cu produsul mi-au raspuns dupa vreo 2 zile. Treaba cu 11 lei mi se pare foarte urata. Cand trimiti un colet cu ramburs taxa e peste tot la fel, adica 6.4 lei. Majoritatea cer 7, normal, dar unii cer 8, 9 chiar si 10. Fura pe fata, asta e parerea mea. Taxa se mareste doar daca depaseste coletul 1kg ceea ce nu cred ca s-a intamplat in cazul tau...

    RăspundețiȘtergere
  7. Adina, nu e la fel. Taxa de ramburs se calculeaza in functie de valoarea rambursului. Pentru colet au platit in jur de 7 ron (iar pretul cutiei in care au trimis este 0.75 ron - stiu, ca din acelasi loc luam si noi cutiile la firma). Deci 9 ron este ok (sa zici ca au pus la socoteala si hartia de ambalat, factura si deranjul lor). Coletul a avut pana in 300 gr :). Pana la 11 ron a fost "taxa de prostire" a romanilor. Oricum nu mai conteaza, mi-a facut o "deosebita" placere sa cumpar de la ei, nu se va mai repeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am primit si eu coletul meu de la ELF azi si de curiozitate, dupa ce am citit postul tau, m-am uitat pe factura. Ei bine, surpriza!
    La mine scria total altceva fata de ce comandasem si aparea un total de plata mai mic, desi pe cutie scria exact cat stiam si eu ca trebuie sa platesc. Cat despre taxa de transport, nu apare nimic pe factura mea.
    Ciuuudat! Poate doar au fost grabiti, nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am comandat un lipgloss si 2 oje de la ei, si pe net scria 9 ron. deci poate voi avea si eu surpriza asta :d
    voiam sa te intreb daca stii cumva daca pensula pt fond de ten de la ei e buna de ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Blossoms, grabiti sau nu, modul in care trateaza comenzile spune multe .... bafta mea oricum.

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexa, nu stiu ... a fost prima si ultima comanda la ELF Romania,

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu orice am trimis cu ramburs, fie ca era valoarea 20, fie ca era 100, tot 6.4 am platit...

    RăspundețiȘtergere
  13. Adina, probabil ca tanti aia de la tine de la posta le calculeaza pe toate la fel. E bine asa :).

    RăspundețiȘtergere
  14. Adina, eu am platit doar 3 ron la un colet similar si cu gramaj mic. :) Nu stiu care e rationamentul... Pe factura mea elf nu scrie si valoarea transportului. Scrie doar ca se achita ramburs. Pe alte facturi la comenzi online din Ro era trecut si transportul (de altfel, mai mic decat il percep cei de la care am cumparat).

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca si multe dintre fete si eu am anulat o comanda deoarece trebuia sa plec, bineinteles ca au raspuns imediat..Probabil ca raspund dupa beneficiile pe care le au, cum ai zis si tu daca trimiteau comanda aveau de pierdut niste bani dar altfel.. they don't give a crap :-j

    RăspundețiȘtergere
  16. Adina, sunt colete a caror taxa de expedite costa si 11-12 lei plus materialele auxiliare... insa e aiurea sa scrie o taxa si sa platesti alta...

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu am comandat pentru prima si ultima oara de la elf. am comandat pensula de beanding si cea pt aplicare fard. prima a fost o dezamagire totala (avea niste peri lipiti care ma zgariau). am "tuns-o" si acum merge folosita, dar nu este normal. iar fardul comandat este mai mult praf decat fard si nu se poate folosi (deasemenea nu este culuoarea care ma asteptam sa fie). am luat berry mix, dar este un maro. dezamagitor. in usa am vazut ca au si magazine unde poti sa incerci produsele. imi pare rau ca nu am deschis coletul la posta, ca as fi refuzat comanda. si 8 ron nu mi se pare un pret chiar asa mic, tinand cont ca in america costa 3 dolari.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna...

    Ai un tag la mine pe blog: http://alexa1202.blogspot.com/2010/09/i-got-tagged.html :)

    Ontopic: mie mi-a venit la ultima comanda o oja desfacuta.. stilcla patata.. le-am dat mail si mi-au raspuns la cateva zile..
    Alexa

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu am avut probleme cu cei de la Elf..facuusem o comanda si apoi le'am dat mail k vreau sa o aman cu cateva zile...ei bineinteles k au trimis coletul' nu l'am mai putut ridica si asa am ajuns pe lista neagra...
    Mi'au trimis si un mail in care isi cereau scuze ...bla bla...
    Acum cand am facut comanda a trebuit sa ma cert cu ei pt k eram pe lista neagra si nu vroiau sa imi trimita comanda..,dar le'am trimis mai'ul de la ei si in final a fost ok..
    Am insistat un pic cu mail'urile ,dar a fost bine...sa zicem

    RăspundețiȘtergere
  20. Camelia, nu știu ce să zic în legătură cu treaba asta. Mă gândeam că poate pentru gama studio, transportul costă mai mult, adică 11 ron ;))) Zic și eu :-????

    Pup! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Michellinne, sigur costa 11 ron ... cand oi mai cumpara eu de la ei, o sa le aduc aminte sa nu uite de 11. :))

    RăspundețiȘtergere
  22. eu nu stiam de elf inainte sa citesc pe blogurile voastre despre aceste"produse miraculoase". asta acum cateva luni, cand toata lumea le lauda. acum doua zile a sosit si prima mea comanda. sunt incantata de primerul lor, insa pensula pe care am comandat o.. a pierdut cateva fire de par din prima, ceea ce nu mi se pare normal. sper totusi sa reziste. urmatoarea mea comanda va fi poate atunci cand se termina primerul:d

    si pentru situatia ta, camelia.. sunt de parere ca vei gasi respect pe un alt site, pentru ca doar asa pot sa si mentina clientii:d

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  23. Am facut si eu o comanda acum o luna si sincera sa fiu nu am fost incantata de produse! Cand am vazut ca au adus si gama Studio am zis ca o sa le mai dau o sansa si vroiam sa imi comand cateva pensule dar acum cand citesc review-ul tau deja m-am razgandit!
    P.S: Nu sunt prea familiarizata cu postatul de comentarii pe bloguri! Cum fac ca sa apar cu numele sub care te urmaresc?

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim, trebuie sa postezi comentariul cu numele si parola (cont google, yahoo) - ai optiunea asta.

    RăspundețiȘtergere