Guest review: Ada - pensula Coastal Scents IB103

1.9.10

In seara asta a sosit al doilea review pentru produsele de la ultimul giveaway - acum este randul Adei sa ne spuna parerea ei.

"Inainte de toate doresc sa-ti multumesc inca o data pentru oferirea acestei pensulici pe care mi-o doream enorm de mult, pe de o parte pentru ca este un flat top cu care am sperat din totdeauna sa pot obtine o acoperire mai buna si mai rapida, pe de alta parte pentru ca prin forma si dispunerea perilor, consider ca o astfel de pensula inlesneste aplicarea pudrelor sau a machiajului sub forma lichida.

Ce imi place la acesta pensula:

~ Este usor de manevrat, caci are dimensiuni potrivite (L:17cm (incl. perii); Dperi: 4.5cm).

 
~ Nu pierde peri la spalare sau aplicarea make-up-ului.

~ Este deasa.

~ Nu are miros.

~ Rezultatul final mi se pare mult mai reusit cand aplic pudre cu aceasta pensula, decat atunci cand o folosesc pentru aplicarea fondul de ten. > Precizez ca, in prezent, folosesc fdt. ColorStay care este destul de consistent. Probabil aplicarea este mai usoara in cazul unui fond de ten mai light sau aerat.

Ce imi displace:

~ Fiind foarte deasa, se usuca destul de greu (in minim 2 zile).

~ In zone precum cea a ochilor sau cea a nasului, este usor incomoda la aplicarea makeup-ului datorita formei si desimii.

Este prima mea pensula de acest tip (flat top), asadar nu am termen de comparatie.

Per ansamblu, este o pensula foarte buna, de care personal sunt foarte multumita caci ma ajuta sa realizez ce mi-am dorit initial (si am amintit mai sus): acoperirea mai buna si mai rapida. Daca doriti acelasi lucru, va recomand aceasta pensula sau, in general, pensulele de make-up de tipul flat top, dense."

2 comentarii