Produse fake: Benefit

26.9.10

Vinovata de acest post este tot Camelcutza care ma tot intreba in ultima vreme despre produsele Benefit pe care le vindea pe okazii un anumitor vanzator (un blush 30-40 ron). Si raspunsul meu era de fiecare data acelasi: sigur sunt fake, ca nu are cum sa le aduca si sa le vanda la banii astia (cu atat mai mult cu cat persoana respectiva a vandut in trecut numai fakeuri, insa calificativele au ramas pozitive - n-o sa intru iar in polemica cu 'cumpar un fals si mai dau si pozitiv').

Puteti vedea aici licitatia cu blushul in cauza. Vineri seara mi-a trimis un alt mail Camelcutza in care imi zicea ca respectiva persoana a mai pus si alte produse si ma intreba ce parere am despre ele. M-am uitat, istoria era aceeasi: in poze produsele pareau reale, insa as fi putut sa pariez pe orice ca nu erau originale.

Si cand Dumnezeu vrea sa te lumineze, o face atunci cand te astepti mai putin si de acolo de unde nici nu-ti inchipui!

M-am tot gandit de unde ia fakeuri Benefit atat de reusite si la preturi atat de mici, incat sa poata vinde cu acest pret in Romania pentru ca stiam sigur ca nu ebay a fost sursa ca la cate tranzactii am eu pe ebay vedeam si produsele astea la un moment dat.

Dupa postarea mea cu MAC, am primit un mail de la Radu (acel Radu cu produsele TRESemme) in care imi povestea de fakeuri si la alte firme cu renume si mi-a dat un link cu cosmetice replica MAC la 2-3 dolari, de care chiar nu stiam. Am intrat, m-am uitat, am vazut o groaza din produsele "MAC" aparute pe okazii, dupa care a venit "minunea". Siteul avea o categorie speciala cu replici Benefit. Si uite cum s-a rezolvat dilema produselor Benefit de pe okazii.

Comentariile mele sunt de prisos. Intrati aici si minunati-va!

Radu, eu iti multumesc si sunt sigur ca cel putin Camelcutza iti multumeste si ea! Fetelor, va astept si pe voi!

14 comentarii

  1. Wow! Nu m-a tentat niciodata sa cumpar cosmetice de pe okazii in afara de trusa 120 (pe care oricum nu am mai luat-o pana la urma). Nu aveam nici cea mai mica idee ca exista fake-uri si Benefit. Oare gasim ceva origial pe okazii? Scriai tu in ultimul post ca aveai produse Mac de vanzare. Mai ai ceva?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca am dat si eu peste vanzatorul acesta.. chiar eram in dubii, nu stiam daca sunt fake-uri sau nu. Mersi pentru lamurire :D

    RăspundețiȘtergere
  3. exista fake-uri de la benefit:|? Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca aceasta firma va fi copiata.Multumesc pentru lamurire:*

    app:* ti-am trimis un mail cu datele mele ieri:)(pentru pensula) de pe adresa adisor68@yahoo.com:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt speechless! E uimitor cat de bine se poate imita originalul.

    Au dreptul sa comercializeze imitatii sub acelasi nume? or sunt prea multi astfel de comercianti,iar cheltuielile cu procesele inevitabile ar fi prea mari pentru a le mai initia?!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu prea am incredere in okazii, in general cand vine vorba de produse bine cunoscute, evit sa le cumpar de pe site-uri gen okazii. Am intrat pe acel link cu wholesale si cand am vazut "trusa MAC 180 culori" am ras cat am putut.
    In TM este un fel de talcioc unde poti gasi machiaje la preturi extrem de mici insa si acolo trebuie sa ai griji. Spre exemplu era un vanzator cu produse MAC fake, gloata se impingea si cumparau pentru ca deh, sunt MAC. AM luat in mana de curiozitate o pudra si sa spun cat de fragila era carcasa? Sa mai mentionez ca pudra parea a fi o pudra de talc compacta?:)). Cei care cumpara astfel de produse fara sa se documenteze isi merita soarta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu chiar nu le inteleg pe fetele care cauta make-up pe okazii.. ok, inteleg nu ai ACUM bani sa-ti cumperi benefit sau oricare alt brand, ii strangi ca orice om normal si iti cumperi produsul original din sephora. Cred ca nimeni nu are atatia bani sa-si cumpere totul o singura data, nici eu nu am avut, de asta imi strang si iau originalul!
    Chiar o prietena ma intreba ca vazuse ceva clinique pe okazii si i-am spus NU, iti strangi banii o saptamana, doua, nu mori si il cumperi din magazin..oricum cred ca satisfactia este mult mai mare cand te duci sa-l cumperi si esti sigura de originalitatea produsului. Cred ca asta e sfatul meu pentru oricine citeste acest comment.

    P.S. Scuze daca m-am lungit, simteam nevoia sa vorbesc pe acest subiect pentru ca si eu primesc astfel de mail-uri, dar la mine raspunsul este intotdeauna acelasi: NU okazii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar azi ma uitam exact la acelasi vanzator la trusa Celebutante si ma gandeam daca e originala sau nu.... si lamurirea a aparut! Merci!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru link, am priceput :). Nu inteleg insa de ce ura asta de okazii pe lume, in caz ca nu stiati, multe magazine online au conturi si acolo, inclusiv NYX. Nu e ca si cum toata lumea ar vinde fake-uri (daca nu stiati asta si Camelia are cont acolo si nu vinde fake-uri). Plus ca sincera sa fiu prefer sa ma informez si sa iau un produs original de pe okazii decat sa platesc 300% adaos la Sephora, pentru ca doar ei il importa. Dar asa cred eu, ca nu e ok sa arunci cu banii

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica - Pisica albastra26 septembrie 2010 la 20:33

    foarte "bine" arata fake-urile alea! incredibil de bine! probabil m-ar fi pacalit...oricum, stiu ca blushurile Benefit sunt unele din cele mai falsificate produse, alaturi de OPI si MAC.
    insa pe ebay am vazut si copii mult mai proaste.

    eu imi doresc mult blushul Coralista si cochetam intens cu ideea de a-l lua de pe ebay. insa acum cand am vazut site-ul ala si articolul tau, nu cred ca o voi mai face. iar Sephora pentru mine nu este o solutie, macar din orgoliu. au adosuri foarte mari si nu suport sa imbogatesc pe banii mei indelung agonisiti niste sarlatani.
    apropo, multe fake-uri au patruns chiar si acolo, mai ales in randul parfumurilor. si vanzatoarele sau patronii sunt cei care de cele mai multe ori inlocuiesc originalele cu falsuri cu buna-stiinta. de neacceptat pentru mine!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica, nu esti singura care refuza Sephora si pe buna dreptate. Raman siteurile on line serioase de afara ca varianta de cumparare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Monica - Pisica albastra26 septembrie 2010 la 21:37

    da, exact! :)
    oricum, voiam sa spun: multumim pentru articolele acestea despre fake-uri! foarte-foarte utile si parca au picat exact la fix, cum au mai spus si alte fete.

    RăspundețiȘtergere
  12. Haideti sa va spun cum am pierdut 70 lei.Sunt Sorana2,insa nu ma pot loga pe blogul Cameliei,pe care o apreciez deoarece am cumparat de la ea produse Mac originale, pe okazii.Cineva mi-a cumparat de acolo de unde spuneti(se vede in licitatiile ei),un blush Benefit nuanta Coralista.Macar in locul indicat de tine costa doar 35 ron,iar mie,considerandu-ma mai proasta mi l-a vandut cu 70 lei.Poza este originala,cutia la fel,insa consistenta blushului este cremoasa adica parca ar fi o bucata de unt in acea cutiuta.Va dati seama cum se fac acum bani acolo?Se cumpara ieftin de unde se poate si se vinde dublu produse contrafacute.Cu alte cuvinte te considera prost.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am luat teapa...ce i drept ma si asteptam la ce pret am platit ..de pe olx..the porefessional... mi am dat seama in momentul in care am testat produsul pe mana.. diferenta de la cer la pamant. In rest cutie si ambalaj identice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pline siteurile asiatice de copii aproape perfecte, nu numai Benefit, ci si multe alte firme.

      Ștergere