Review: TRESemme Fresh Start

23.9.10

Va povesteam acum ceva vreme ca de-abia astept sa incerc gama Start Fresh. Aseara am luat de la posta coletul cu cele 3 produse din gama (waterless foam shampoo, refreshing mist si no-frizz creme) si cum am ajuns acasa le-am mirosit (fiecare cu nebunia lor).

N-o sa ma apuc sa va povestesc ce face fiecare (gasiti aici detalii despre produse, pret, etc.) pentru ca mi se pare mai firesc sa va spun ce-au facut in capul meu.


Samponul este destul de mare, insa sprayul si crema au cate 118 ml (destul, tinand cont cat folosesti la o utilizare) insa mie in prima faza mi s-au parut micute (cred ca si datorita faptului ca m-am obisnuit cu produse urias de la TRESemme).

M-am spalat pe cap sambata si ieri dimineata (miercuri) deja era revolutie in capul meu (am folosit dimineata Batiste Sry Shampoo si pentru ca oricum era o mare varza in capul meu, am dat pe totul parul, nu numai la radacina). Rezultatul: o claie de par cret si cu volum, care mi-a placut mult de tot. Seara insa a aparut problema: ziceai ca am tone de fixativ in cap si desi vroiam sa ma spal, am zis ca rabd ca sa pot dimineata sa incerc produsele de la TRESemme. M-am gandit ca daca produsele astea fac fata la ce era in capul meu, fac fata la orice tip de par.

Stiam ca samponul nu e la fel ca cel de la Batiste (spray si ai rezolvat) deci mi-am rezervat ceva timp pentru operatiunea asezat par, care in final s-a dovedit timp inutil ca totul a durat 3 minute (maxim). Am pus 3 bilute de spuma (samponul este sub forma de spuma) in palma si am trecut cu palmele si degetele prin totul parul. Imediat am simtit cum parul meu devine matasos si umed (asta e efectul lui, nu este un sampon uscat, ci unul care se foloseste fara apa). Am luat prosopul si mi-am sters bine parul (pentru a scoate mizeria si grasimea din el) si parul meu a devenit cret si matasos. Am folosit dupa sprayul (am uitat sa va zic ca miros a citrice si lasa un miros superb pe par) pentru a neutraliza orice miros din parul meu si am finisat cu putina crema pentru suvitele rebele (pe care, apropo, nici o crema nu le-a calmat pana acum - pana la ora asta, stau la locul lor deci eu sunt incantata).

Rezultatul acestei operatiuni: parul meu este curat, negru si lucios, foarte cret si sta mai bine decat daca m-as fi chinuit 1 ora sa-l asez. O fata din biroul de vis-a-vis m-am intrebat daca m-am vopsit si facut permanent.

Eu sunt super incantata de produse (sincer, nu ma asteptam sa fie altfel pentru ca TRESemme m-a surprins placut de fiecare data) si daca ar fi sa fac o comparatie intre acestea si samponul uscat de la Batiste, nu as putea pentru ca sunt total diferite. Samponul Batiste il voi folosi in continuare cand am parul nespalat si simt ca se ingrasa si am nevoie de o solutie imediata inainte sa plec la servici. Insa daca vreau sa arat bine pentru o iesire undeva sau dupa o noapte de party (cand parul miroase a fum) sau dupa ce tocmai ai iesit din bucatarie si mirosi a toate cele (voi cele cu barbat si copii acasa intelegeti mai bine ce vreau sa spun) sau pur si simplu am "a bad hair day" si vreau sa ma simt bine in pielea mea, o sa folosesc Fresh Start de la TRESemme (numele mi se pare foarte inspirat). pentru ca curata, coafeaza si da senzatia de par aranjat si cred ca orice femeie vrea asta de la parul ei.

Cand mi-a scris Radu despre gama asta si Naturals (care urmeaza sa apara), m-am gandit sa-i propun sa sponsorizeze un giveaway pentru a face cunoscute produsele nou importate si a fost imediat de acord, asa ca fiti pe faza ca urmatoarea mea postare este un giveaway cu un set de 3 produse Fresh Start.

Desi nu cred ca era cazul, am facut la inceputul postarii precizarea ca am luat produsele cu banii mei (desi Radu - pe care nu-l cunosc personal si cu care am discutat numai pe mail - mi-a propus sa mi le trimita gratis impreuna cu cele pentru giveaway; nu am fost de acord pentru ca m-am gandit ca in eventualitatea in care produsele nu mi-ar fi placut sau nu mi s-ar potrivi cum s-a intampla cu gama John Frieda luata de la el, nu as fi putut sa fiu tocmai obiectiva) ca sa fie clar ca postarea asta este parerea mea proprie si personala cum am procedat si pana acum.

20 de comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere. Tare mult as vrea sa testez si eu produse TRESemme intr-o zi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow spuma aia suna tare bine! Trebuie sa o incerc si eu! Parul meu sta doar o zi cum vreau eu si dupa trebuie sa il prind. Tocmai de aia am mare, mare nevoie de sampon uscat sau alte produse care sa il aranjeze rapid. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna foarte bine... sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt uimita de ce pot face aceste produse...si parca nu-mi vine sa cred ca pot fi asa eficiente... Devin din ce in ce mai tentante!! Trebuie sa le testez si eu!!! Sa le folosesti cu placere in continuare!;)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow.. chiar suna bine.. si tentant :)) eu am probleme cu parul asta al meu.. are volum doar in ziua in care`l spal.. dupa aia ciuciu..

    RăspundețiȘtergere
  6. tu ai folosit cumva produsele din gama pentru protectie termica? ele m-ar interesa pt ca am inceput sa nu-mi mai indrept parul, sa nu-l mai odulez de frica, folosesc eu produse autohtone de ingrijire insa a inceput sa-mi mai cada cate un fir, 2, un punm si parca nu mi-ar placea sa ma vad cheala dar nici cu parul vesnic in coada

    RăspundețiȘtergere
  7. ramonik01, am samponul si balsamul dar nu le-am folosit inca asa ca nu-ti pot spune o parere despre ele acum. Sprayul de protectie termica il folosesc mereu si-mi place (am mai scris de el pe blog).

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca mai citesc mult blogul tau o sa imi fac o lista de Craciun kilometrica :)) Nici nu am bani eu de toate astea. Dar chiar si asa nu o sa renunt :D
    Samponul ala suna tare bine, nici nu stiam ca exista asa ceva. Iar crema pentru suvite rebele ar fi tare binevenita :D Deja ma apuc sa strang bani. La spray cred ca as renunta, doar ca sa mai fac economie de bani, dar i-as cheltui pe un Batiste Brunette mai mult ca sigur, astept sa mi se termine samponul uscat de la Oriflame care nu prea e bun de ceva.
    Ma bucur sa aud ca tie iti face asa bine gama asta si ma bucur ca am ghicit despre ce era vorba la giveaway ;))
    Din nou trebuie sa ma repet, esti atat de generoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc pt raspuns, o sa ma gandesc serios daca sa-mi iau samponul si balsamul pt protectie terica sau pe cele anti-rupere, am vazut ca tie ti-au placut si sper sa mi se opreasca si mie intr-un final migrarea parului pe pe scalp pe perie sau perma :))

    RăspundețiȘtergere
  10. ramonik01, eu cand nu ma spal cu cel anti-rupere pierd o mana de par la baie; cand il folosesc, 5-6 fire pierdute deja mi se pare mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. dar ceva care pe langa par moale sa-l faca si drept au?

    RăspundețiȘtergere
  12. Mirela, te referi la produse de styling?

    RăspundețiȘtergere
  13. Uita-te aici: http://www.tresemme.com/Products/Smooth/.

    RăspundețiȘtergere
  14. Camelia, ai idee cand va aduce gama Naturals? De cand ai scris despre ea pe blog, nu-mi mai da gandul acesta pace..o vreau si gata! Sunt nemultumita de parul meu in ultima vreme, vreau sa ma tund si apoi sa incep sa folosesc TRESemme. Stiu ca ai mentionat ca urmeaza sa apara "in curand", dar stii ceva mai concis? Macar sa fie luna urmatoare...daca nu, cred ca voi comanda pana la urma gama pt hidratare.
    Mai am o rugaminte la tine, poti sa te uiti pe eticheta samponului sa-mi spui daca printre ingrediente se numara "Sodium Laureth Sulfate"?

    RăspundețiȘtergere
  15. YellowJade, in weekend va pune si gama Naturals la vanzare pe okazii.

    O sa ma uit si-ti spun (Naturals sigur nu va avea pentru ca este "naturala").

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc! You made my day :D In weekend, imediat ce apare, dau comanda...si voi reveni cu impresii aici pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Camelia. Stii cumva cam in cat timp soseste comanda de TRESemme Fresh Start? Am facut si eu comanda si de-abia astept sa vina. Multumesc de sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult pentru tot ce scrii, am dat si eu comanda de TRESemme Fresh Start,stii cumva cam in cat soseste comnda?

    RăspundețiȘtergere
  19. Coletele expediate prin posta ajung in 2-3 zile lucratoare.

    RăspundețiȘtergere