Vremea asta ...

20.9.10

De vreo 2 ore stau si ma uit la albul din editorul blogspotului si ma intreb de ce nu-mi vin cuvintele. Cred ca este de vina vremea asta. Mie nu-mi place toamna, nu-mi place mocirla (ploaia imi placea candva, acum nu-mi mai place nici ea) si mai ales nu-mi place sa ma infofolesc.

Vroiam sa va zic ca am facut un update la ultima postare cu NOTD (diseara trebuie sa-mi pictez iar unghiile, nu-mi convine) si ca imi plac cremele bio de la Yves Rocher (e prima data in cateva saptamani cand n-am nimic pe fata si ma refer la vreo tentativa de cos in curs de aparitie/ vindecare) si cred ca se datoreaza cremelor (n-am schimbat nimic altceva), iar la momentul meu de iubire de dimineata cu Bella (cand ma spala de uit cum ma cheama) n-am renuntat, chiar daca sunt constienta ca e marea cauza a revoltei tenului meu.

Produsele de la Wella pentru par vopsit care sustineau ca ajuta la pastrarea culorii si intensitatea nu stiu cui (vremea e de vina ca ma exprim asa) n-au facut mai nimic din toate astea. Nu sunt produse proaste, insa nu mentin nici o culoare (iar probleme cu cuvintele: nu mentin este cel ce trebuia folosit, insa mintea mea refuza sa fie activa azi).

Azi am folosit Light Liquid Foundation de la Illamasqua - daca nu aveam nimic special de acoperit, iar ieri am iesit din casa doar cu o crema nuantatoare facuta de mine (dintr-o crema iluminatoare si niste fond de ten Lily Lolo). Cateodata e asa bine sa folosesti putine produse si sa-ti simti tenul hidratat si fresh.

M-am cam saturat de Sentiment de la Escada (am spus eu ca nu rezist sa-l folosesc timp indelungat), insa mi-am propus sa-l termin. Dupa el, cred ca voi trece direct la Hypnose de la Lancome (numai daca va fi frig ca altfel nu pot purta Hypnose).

O sa fac un review curand la Chip Skip (ii mai dau o sansa cu oja mov de la OPI din Designer Series, Amethyst parca se numeste, care sare intr-o zi de pe unghii), dar pana acum nu mi s-a parut ca face nimic. Poate a fost doar o coincidenta ca l-am folosit doar cu oje care il 3 zile nu mai erau pe unghii.

Mai am o mostra de Sheer Matte de la Nars, nuanta Fiji (Light 5) - mai inchisa o idee decat tenul meu (150 Buff la ColorStay) pe care nu intentionez sa o mai folosesc. are 2 ml si ajunge pentru 4-5 folosiri usor. Cine vrea sa incerce sa lase un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuna ca doreste sa incerce produsul si maine dupa ora 10 (ora 10 fiind limita pentru comentarii) voi folosi random.org pentru a alege o castigatoare.

Cred ca mai vroiam sa va spun ceva, dar mi s-a intunecat iar mintea. Daca imi amintesc, mai fac un ramble scurt.

Nu-i asa ca m-am exprimat frumos azi?

Mi-am amintit ce vroiam sa va intreb (noroc ca a venit curierul de la Fan Courier si mi-am amintit): ce parere aveti daca as scrie si despre altceva in afara de make-up, animale si alte subiecte care le-am atins pana acum pe blog? Dimineata am vrut sa scriu despre cum privesc barbatii femeile ca pe niste carti, dar m-am gandit ca poate chiar nu va intereseaza ce am eu de spus despre femei si barbati si alte subiecte de gen. Astept parerea voastra.

23 de comentarii

  1. niciodata nu este tarziu sa incerci ceva nou, si daca iti urmarim blogul si modul tau de a prezenta anumite lucruri, de a insira gandurile pe fundalul asta negru, atunci fii sigura ca o sa ne placa chiar daca o sa scrii si despre dinozauri :D

    RăspundețiȘtergere
  2. a, da...si doresc sa incerc produsul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand si eu urasc ploaia, nici nu imi vine sa ma uit pe geam pentru ca ma deprima cerul innorat. Imi e groaza cand va veni iarna pentru ca sunt foarte friguroasa si nu suport sa pun pe mine multe haine.

    Eu nu cred ca tenul tau poate avea probleme din cauza "pupatului" de dimineata pentru ca, din cate am auzit, saliva cainilor nu face rau ci din contra, favorizeaza vindecarea ranilor.

    Astazi am folosit si eu tot fdt Illamasqua :D si acum pregatesc review-ul pentru fdt Lily Lolo pe care l-am folosit ieri si alaltaieri.

    As vrea sa incerc fdt de la Nars dar acum ma simt total nenorocoasa, am o stare foarte proasta (din cauza vremii, cu siguranta) si nu cred ca mai am eu norocul sa castig ceva :D. Ce mi-e mie groaza este ca bronzul o sa mi se duca si toate fdt pe care le am sunt in nuante inchise... :(

    Mie mi-ar face mare placere sa citesc pe blog-ul tau si chestii despre femei si barbati :D pentru ca imi face placere sa citesc si aceste postari in care nu vb strict despre make-up.

    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar fi interesant sa scrii despre chestia asta :) Eu una voi citi cu placere

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-ar placea sa abordezi cat mai multe subiecte. Consider ca esti un om inteligent, care are multe de spus, si e pacat sa te rezumi doar la articole despre beauty ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. unika, sa inteleg ca fundalul negru a devenit obositor? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici mie nu imi place vremea de afara, te duce in depresie :( si mie imi vine intruna sa casc si sa ma culc :))
    Astept review-ul la Chip Skip, chiar ma gandeam sa mi-o cumpar si inca nu sunt hotarata.
    Ma bucur pentru ca ai un ten frumos lipsit de cosuri sapt asta:) Si eu am inceput din nou sa am probleme cu ele :(
    Imi doresc sa incerc Nars-ul, cred ca nuanta este potrivita tenului meu; inca sunt in cautarea fondului de ten perfect. Chiar voiam sa te intreb de unde ti-ai putut comanda doar mostre.
    Ar fi interesant sa mai postezi si alte lucruri, precum mici filosofii de viata, pareri personale referitoare la o anumita situatie, probleme globale/universale care te macina etc. :) Chiar imi place cum scrii, cum iti exprimi opiniile si cred ca mi-ar placea sa citesc orice ai scrie.

    Iti doresc o zi buna in continuare,
    Alexa

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexa, de pe ebay, dar le-am gasit greu de tot si de atunci nici n-am mai vazut vreo alta ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ar placea foarte tare sa incerc Nars Sheer Matte sau Sheer Glow...ma tot uit pe site-uri la fondurile astea de ten...dar sunt prea scumpe daca ma gandesc si la shipping...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt de acord cu Adina, saliva canina ajuta la vindecarea ranilor. Eu am observat-o pe mainile mele, daca ma raneam si venea Emma (catelusa mea) sa ma pupe, imi trecea mult mai repede. Asa ca nu renunta la acest obicei, mai ales dimineata :)

    Si eu as incerca Sheer Matte de la NARS, nu prea ma inscriu la concursuri pentru ca sunt de parere ca am destule produse asa ca mai bine las sansa altora, dar cu produsul asta chiar as fi curioasa...

    RăspundețiȘtergere
  11. Anca, saliva cainilor intr-adevar vindeca, eu nu l-a asta m-am referit. Si stiu eu bine asta - Bella mea e cea mai constincioasa asistenta din cate exista; ci la faptul ca eu am tenul sensibil si pe maxilar ma trezesc mereu cu cate un cos sau ceva ce seamana a cos si care nu are nici o explicatie decat ca este de la unul din animalele mele (ar trebui sa fac o desscriere detaliata a pozitiei in care dorm ca sa intelegeti ceva ...)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar fi interesant sa introduci o noua rubrica in care sa dezbatem si alte probleme decat cosmetice, animalutze. Relatie barbat-femeie poate parea complicata, insa odata ce ajungi sa-l intelegi pe celalalt, sa te pui in pielea lui si sa judeci putin lucrurile, multe dintre probleme vor fi ca si inexistente...si iar se ajunge la comunicare...

    Mi-ar placea tare, tare mult sa vad textura si cum se comporta fdt. NARS, despre care, in urma lecturii opiniilor tale si a altor cateva review-uri online, il consider intre cele mai bune fdt. existente la ora actuala, insa cu siguranta fiji este o nuanta mai inchisa decat tenul meu si nu as putea purta-o, de aceea, las o sansa in plus altei persoane si pls, nu ma lua in considerare la tragerea aleatorie cu random.org.

    Si... ma bucur ca nici tu nu mai ai probleme cu tenul!! Yaaay!!!;)

    RăspundețiȘtergere
  13. o, da... subiectul la care te-ai gandit vine numai bine pentru mine! asa ca eu chiar as vrea si genul asta de postari la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna! Se pare ca ploaia asta indispune aproape pe toata lumea.

    Mi-ar placea si mie sa incerc fondul de la Nars. In general nu imi permit sa imi cumpar cosmetice scumpe doar pentru a le testa, asa ca trebuie sa fiu foarte bine motivata inainte sa fac vreo achizitie mai acatari:)). E alta treaba cand deja stiu ce poate face produsul respectiv. In plus, inca sunt in cautarea unui fdt perfect, desi nu stiu daca e bine sa mai sper sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer, cui ii place vremea urata ? :)) eu ma aflu undeva intre extreme, nu suport nici caldura nici frigul, ar fi bine undeva la mijloc.
    In legatura cu mini giveaway-ul: stii ca salivez dupa fondul de ten nars de ceva timp, chiar sunt curioasa cum se adapteaza cu tenul meu samd. Chiar sper ca de data aceasta random sa tina cu mine :)). Plus ca mi s-a terminat fondul de ten, pentru cateva zile ar fi dragut sa incerc si altceva pana il cumpar again pe celalalt.



    p.s nici eu nu mai am asa mai probleme cu tenul, in ultimul timp am avut mult mai mare grija de el. ultima data imi aparusera niste cosuri destul de uratele si am inceput sa ma preocup mai mult de el.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie imi place vremea asta racoroasa. pacat ca nu am haine potrivite:)

    Mi-ar placea sa citesc si altceva in afara de make up, asa vom ajunge sa te cunoastem mai bine

    As vrea sa incerc si fdt NArs caci am auzit ca ar fi cel mai bun fdt ever :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Avand in vedere ca e propriul tau colt de Internet poti aborda ce subiecte iti fac tie placere, mie una mi-ar placea sa citesc si despre subiecte mai "serioase" ca sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe vremea asta am cele mai naspa stari :( Si nu imi vine sa fac nimic in afara de a vedea filme sau a sta lungita/intinsa/in bratele cuiva drag.

    Mi-ar placea sa citesc orice scris de tine, nu numai despre beauty...

    RăspundețiȘtergere
  19. De abia astept mai multe postari pe aceasta teme, si oricare altele mai vrei tu :) Imi face placere sa iti citesc parerile.

    Eu miercuri cred ca o sa ma duc la posta dupa colet, ca sa il ridic impreuna cu cel de la ELF. Sper sa nu te deranjeze. O sa vina si review-ul cat de repede.
    Si daca tot am avut noroc de data asta, ma inscriu si la Sheer Matte :D Desi ar fi prea mult. Vroiam sa incerc Sheer Glow, dar nu am vazut mostre pe nicaieri, si oricum Sheer Matte cred ca e mai potrivit, eu avand ten mixt.
    O seara cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu vazusem ultima parte a postarii, din neatentie am sarit peste ea, asa ca revin cu o parere. Mi se pare foarte interesant sa abordezi astfel de subiecte, eu personal simt ca as avea multe de invatat din postarile tale. Am citit postarea ta despre femei si barbati si eu fiind inca micuta pot spune ca am concluzionat morala postului tau. Eu zic sa continui cu astfel de subiecte, acestea fiind foarte ajutatoare si relaxante. Oricat de pasionata ar fi o persona de make-up oricand este binevenit un astfel de post din care poti invata; pune suflet samd.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna. Vor mai fi zile cu vreme frumoasa in aceasta toamna, sunt sigura. Eu as vrea sa incerc fondul de ten Nars pentru ca noi, in Romania, nu avem acces la astfel de produse si sunt convinsa ca este bun pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu, nu m-am referit la faptul ca este obositor, ci la faptul ca este deosebit de celelalte.Mie imi place.

    RăspundețiȘtergere
  23. si eu am pisica,dar din fericire isi tine limbuta departe de fata mea:)).ar trebui sa scrii pe blog despre diferite subiecte,ce crezi u pentru ca la urma urmei e blogul tau dar si pentru ca multe din noi am fi interesate.

    as vrea sa incerc fondul de ten

    RăspundețiȘtergere