Castigatoare GIVEAWAY NARS si scurt ramble

21.9.10

Castigatoarea pentru mostra de NARS Sheer Matte este .... Beibiii'love (cred ca i-ai facut o vraja lui random.org de data asta). Astept sa-mi trimiti pe mail numele si adresa de livrare.

Si un scurt update: n-am putut incerca pensula de la ELF astazi pentru ca nu se uscase; bronzerul l-am incercat si nu e vreun "shimmer monster", e ok, se poate purta fara probleme si am folosit cea mai deschisa nuanta ca highlight.

M-au anuntat cei de la strawberry ca pana pe 29.09 la 3 produse cumparate, ofera cadou un ruj Calvin Klein Delicious Truth (Sheer) - 21 de nuante (n-am avut timp sa ma uit pe site sa vad daca apare si pe site).

6 comentarii

  1. Felicitari,Beibiii'love!!;) Sa te bucuri de mostra si, desigur, astept cu nerabdare review-ul tau. :)

    Ma bucur sa aflu ca bronzerul nu este chiar "sclipicios" :). Arata bine in cutiuta lui, imi place si ca poti jongla cu diferite nuante or crea chiar un mix de culori ...ah, nu te-am intrebat ce cosnsistenta are? Este prafos? sau este ..ok, din acest punct de vedere?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e prafos, e un pic cremos la aplicare (eu am folosit 134 de la Sigma - cea pentru bronzer si a luat cantitatea optima si a aplicat frumos).

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Beibiii'love! sa o folosesti cu drag si asteptam si review-ul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Beibiii'love!! :D De abia astept review de la tine :)

    RăspundețiȘtergere