Prima impresie: L'oreal Smoothing Resurfacing Primer

24.9.10

Inca un primer? Da. De cand a aparut, am vrut sa-l incerc, insa de fiecare data cand am vrut sa-l incerc, mi-am zis ca am destule primere si e cazul sa stau potolita. Insa saptamana trecuta, l-am luat de pe okazii (am dat pe el vreo 35 ron cu transport cu tot) cand am citit undeva ca e perfect pentru zona de sub ochi (sa nu migreze concealerul) si pentru ca de atata vreme vroiam sa-l incerc (macar numai si numai ca sa-mi satisfac curiozitatea).

Cand am deschis borcanelul (15 ml), nu m-a incantat textura lui (o spuma mai groasa as zice). insa imediat l-am incercat pe mana si zona unde am aplicat a devenit foarte intinsa, neteda si fina. M-am gandit ca va fi intr-adevar bun pentru ca poate umple micile linii,. riduri, imperfectiuni ale fetei. Este roz, insa pe fata devine transparent deci sa nu va sperie culoarea din borcan.

L-am folosit si ieri si azi si pana acum imi place (desi cu fondul de ten mineral nu mi-a placut in mod deosebit). Astazi am folosit Colorstay amestecat cu ceva mai lichid si intr-adevar s-a intins foarte bine pentru ca tenul ramane foarte fin dupa acest primer. Am impresia ca si porii sunt mai putin vizibili. Nu ajuta cu nimic la matifiere (m-am uitat in oglinda mai devreme si imi lucea nasu').

Nu l-am testat pe zona de sub ochi (ar trebui sa fac un test cu concealerul galben de la Lily Lolo care mi se strange sub ochi ca nici un altul si atunci am sa stiu exact daca e bun sau nu), insa urmeaza.

O sa-l mai folosesc si in perioada urmatoare si cand imi fac o parere clara si pertinenta, revin cu un review.

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. hmm.. la noi in magazine se gaseste?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat, de fapt nici nu l-am vazut in magazine... poate doar in saloane se gaseste. Insa pe you tube am vazut persoane care il recomandau ca fiind un produs fff. bun! Sper sa-ti mearga cu el f. bine!;)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ma gandeam sa mi-l cumpar, am folosit o mostra de la sephora a unui primer si am ramas absolut uimita de cat de bine se simte pe fata si cat de usor aplic fondul de ten dupa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu l-am incercat si chiar mi-a placut :D
    Il am de la inceputul anului cred si deabia acum am ajuns la jumatatea sticlutei (sa-i zic asa..) este adevarat, nu l-am folosit zilnic dar cred ca si tie iti va ajunge cam tot atat.

    Ada- il gasesti in orice magazin unde se vand produsele Loreal in jurul pretului de 50 de ron.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut un primer de la No7, foarte fin, cu irizatii. Am suferit cand s-a terminat, mai ales ca au scos gama lor de machiaj din farmaciile Sensiblu. M-am zgarcit si nu mi-am luat primerul pentru ochi de la Too Faced, Urban Decay nu am vazut, apoi am sfarsit prin a-mi comanda un primer Giordani de la Oriflame. De abia astept sa il folosesc, sper sa nu ma dezamageasca prea tare. Desi, din cate am incercat pe mana fardul cu si fara el, diferenta e clara.

    RăspundețiȘtergere