NOTD: OPI Sahara Sapphire

12.9.10

Zilele trecute am vazut pe youtube un videoclip si printre altele se vorbea de tendintele toamna/ iarna 2010 privind oja. Dintre trendurile de care se vorbea. mi-au ramas in minte 2: culori metalice si pietre pretioase. De ce mi-au ramas in minte? O oja de la OPI Sahara Sapphire (un albastru metalic cu subtonuri purpurii pe care n-am folosit-o niciodata).

Asta pentru ca tot am zis ca nu-mi plac culorile mai inchise pe unghiile mele. Imi cer scuze pentru calitatea fotografiilor insa oja este asa lucioasa si metalica ca mi-a fost imposibil sa fac poze ca lumea (si credeti-ma ca m-am straduit). Si scuzati si servetelul din decorul pozelor, dar aveam nevoie de contrast.

Oja despre care vorbesc este din colectia Colorcopia din 2009.


Fiind metalica, a fost streaky la prima aplicare si a fost nevoie de 3 straturi (rareori aplic o oja in 3 straturi) ca sa obtin culoarea din sticla, insa cred ca merita efortul. Pozele nu ii fac dreptate acestei oje.


1 x OPI Chip Skip
1 x OPI Natural Nail Base Coat
3 x OPI Sahara Sapphire
1 x Alessandro French Top Coat

Poza de mai jos am facut-o dupa nenumarate incercari si reflecta cel mai bine culoarea reala (unghiile sunt foarte lucioase si metalice si de aici tot chinul cu fotografiile, v-am spus deja ca a mea camera foto e obosita).


Cum vi se pare culoarea? Ati purta-o?

UPFATE: Este a treia zi de purtare si oja deja mi-a sarit de pe unghii. Dezamagitor.

9 comentarii

  1. Imi place mult :x cu siguranta as purta-o. Acum unghiile mele sunt galbene :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da... mai mult ca sigur as purta-o... mie oricum imi plac culorile inchise :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca despre grej sau taupe am zis ca n-as purta ever, aceasta nuanta chiar imi face cu ochiul :) ... are acel ceva care atrage...poate subtonurile purpurii, nu stiu...cert este ca, da, as purta-o!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie desi imi plac culorile inchise la oja consider ca nu mi se potrivesc, dar din cand in cand mai calc stramb si imi vopsesc unghiile in nuante inchise cum e cea de sus care arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da..cred ca as purta aceasta nuanta.Depinde de imbracaminte acum:-?

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumoasa! am avut si eu o culoare asemanatoare, dar pt ca era sidefata (nu am vazut cand am cumparat-o) nu am putut sa o port si am dat-o

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie sincer nu imi prea place culoarea, deci nu cred ca as purta-o

    RăspundețiȘtergere