Guest review: Adina - Fond de ten mineral Lily Lolo

20.9.10

Gasiti mai jos reviewul Adinei la fondul de ten mineral de la Lily Lolo - nuanta Popcorn.

'Acum cateva zile, am castigat un mic giveaway pe blog-ul Cameliei si premiul a fost o mostra de fond de ten mineral Lily Lolo in nuanta Popcorn. Vreau sa ii multumesc mult Cameliei pentru ca mi-a oferit sansa sa incerc acest produs, cat si pentru celelalte produse pe care le-am castigat pe blog-ul ei. Este o persoana speciala si merita mult mai multa apreciere din partea tuturor decat primeste.



Este al doilea fond de ten mineral pe care il incerc, primul fiind cel de la Sephora, asa ca voi face mai mult un review comparativ. Camelia a spus ca nuanta este inchisa (NC30 la MAC; eu folosesc NW25 si este bun cand nu sunt bronzata doar daca il intind foarte bine si aplic putin) dar, din contra, nuanta mi se pare foarte deschisa, cred ca s-ar potrivi si pe tenul meu nebronzat.

Produsul din cutiuta imi va ajunge mult timp pentru ca este nevoie de o cantitate extraordinar de mica pentru a acoperi toata fata. In sfarsit am dat si eu peste un fond de ten mineral cu o acoperire mai mare. Nu ma asteptam ca asta sa fie posibil pentru un "praf" dar iata ca se poate. Daca insist pe o portiune, folosind mai mult produs decat strictul necesar, pot spune ca ascunde foarte bine aproape orice urma. Tot din cauza acoperirii mai mari decat alte fonduri de ten minerale, incarca mai mult tenul si, daca exista zone foarte uscate, poate creea un aspect neplacut si este necesar sa folosesc o crema foarte hidratanta inainte (mai nou, am probleme cu nasul).

In concluzie, recomand acest fond de ten mineral persoanelor care au nevoie de o acoperire medie spre mare. Cel mai important este ca nuanta fondului de ten sa se potriveasca perfect cu nuanta tenului pentru a putea aplica produs in functie de nevoia de acoperire.'

Un comentariu