Guest review: Adina - Illamasqua Light Liquid Foundation

3.9.10

Gasiti mai jos un nou review la unul din produsele de la ultimul giveaway. Va las cu parerea si pozele Adinei.

In primul rand vreau sa ii multmuesc mult Cameliei pentru ca mi-a oferit ocazia sa incerc acest fond de ten pe care l-am castigat in cadrul ultimului ei giveaway. Mi-a fost teama ca nuanta (LF 215) va fi mult prea inchisa pentru tenul meu si ca nu il voi putea folosi dar nuanta este perfecta acum, cand sunt bronzata, si cred ca va fi si cand se va mai duce din bronz pentru ca acest fond de ten este foarte lichid, adaptandu-se perfect tenului meu.


Inca de la prima utilizare am observat cat de lejer este acest fond de ten, cat de usor se intinde si ca nu incarca fata deloc (cum o face MAC Studio Fix de ex. care este mult mai greoi din cauza puterii mari de acoperire). Eu nu il recomand persoanelor cu ten problematic pentru ca puterea de acoperire este foarte mica, practic doar uniformizeaza nuanta tenului si nu ar ascunde nici cel mai mic cos. Senzatia este ca atunci cand nu port nici un fond de ten ceea ce imi place. Desi am tenul gras in zona T, nu am observat sa inceapa sa luceasca rau in primele ore dar asta e posibil sa fie datorita noului primer pe care l-am incercat, pentru ca acesta nu pare un fond de ten care sa si matifieze tenul. In concluzie, daca aveti un ten normal, fara imperfectiuni merita sa il incercati. Eu sunt multumita de el pana acum si sper sa fiu si in continuare si sa nu isi schimbe textura in sticluta cu trecerea timpului.


Swatch (nuanta pare perfecta pielii mele)


(nuanta pare mai deschisa decat pielea mea)


(nuanta s-a adaptat perfect pielii mele)

5 comentarii

  1. Sa il folosesti cu multa placere in continuare Adina! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. este dragut..este ceea ce caut si eu..un fond de ten cu o acoperire usoara..spre mediu....iti doresc sa te bucuri de el din plin:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar asteptam acest review :) felicitari inca odata si sa il folosesti cu cea mai mare placere :*

    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocsmai am citit un articol referitor la cremele non-grase pe acnee.org in care mi se pare reala afirmatia cum ca, cu cat un produs este mai gros/vascos, cu atat cresc sansele eruptiei de cosuri. Mi se pare perfect valabil si in cazul fdt.

    Suna interesant acest fdt. Sa-l folosesti cu placere, Adina.

    Ma gandesc ca, pana la urma, acneea trebuie in primul rand trata si nu mascata cu tot felul de produse. Deci, pentru cele cu probleme, nemultumite de fdt care "nu acopera" eventualele imperfectiuni, as spune sa cautati sa aflati cauza aparitiei imperfectiunilor si solutia ameliorarii acestora, inainte de a arunca sute de lei pe diverse fdt. cu putere "mare" de acoperire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ada, bine punctat :D

    Automat un fond de ten gros nu ar lasa pielea sa respire si, cu cat este folosit mai des, cu atat mai mult nu lasa cosurile sa se vindece chiar daca sunt tratate corespunzator.

    RăspundețiȘtergere