Prima impresie: Lily Lolo Mineral Makeup

15.9.10

Citisem acum ceva vreme niste pareri destul de bune despre produsele Lily Lolo (make-up mineral) si am vrut sa le incerc, insa mereu a intervenit altceva si niciodata n-am apucat sa mai cumpar mostre. Cand Ada mi-a spus ca si-a luat niste mostre si ca ii plac foarte mult, am zis ca merita sa incerc, mai ales ca terminasem fondul de ten mineral de la MAC (care, repet, mi-a placut mult de tot). si mostrele de la LL sunt convenabile si transportul nu a fost mult (1,50 lire).



Mi-am comandat 5 mostre: 2 de fond de ten (In The Buff si Popcorn - recomandate pentru ten light-medium cu subtonuri neutre si calde), bronzer (Bondi Bronze) si pudra (Flawless Matte) - fiecare mostra a fost 1,25 lire pentru 0.75 gr in borcanel de 5 gr si o mostra de concealer (Nude Cover Up) care a fost 0.75 lire/ 1/4 tsp. intr-un punguta transparenta.

In seara in care le-am comandat, am cautat niste swatch uri pe net si am dat de blogul unei tipe care testase pe tenul ei prin comparatie cele 2 nuante comandate de mine si 2 mai deschise si mi-am dat seama imediat ca cele 2 vor fi prea inchise pentru mine. Si a doua zi am mai comandat 5 mostre: fond de ten Warm Peach (care s-a dovedit a fi nuanta buna), celelalte 2 pudre de fixare (Flawless Silk si Translucent Silk) si 2 mostre de corectoare colorate (Blush Away - corector verde pentru neutralizarea rosetii despre care am citit numai de bine si care este super laudat si PeepO - corector galben pentru cearcane).

Primele mostre mi-au venit dupa 7 zile urmatoarele dupa 15 (deci au fost puse la o zi diferenta). Traiasca Posta Romana! Ce vreau sa mentionez este ca pentru banii care ii dai, primesti o cantitate foarte mare de produs la fiecare mostra (as zice de 3-4 ori cat este intr-o mostra de la TANF), iar faptul ca fondul de ten, pudra si bronzerul vin in borcanele micute si de calitate cu capace albe este un plus. Toate mostrele in borcanele au venit sigilate - un lucru care mie mi-a placut in mod deosebit.

Asa cum am banuit primele 2 mostre de fond de ten au fost prea inchise pentru mine (au subtonuri portocalii care nu se potrivesc cu tenul meu si nu am putut sa le folosesc). Ce m-a mirat foarte tare a fost cat de pigmentate sunt: este nevoie de foarte putin produs pentru toata fata si incercand sa le amestec cu crema pentru a face un primer colorat, am avut nevoie de foarte putin produs (in schimb ce atunci cand am incercat sa reproduc reteta Camelcutzei cu fdt mineral Revlon Colorstay am pus produs de m-am plictisit si nu am obtinut culoarea dorita).  Si m-a mai mirat mirosul, destul de puternic pentru un fond de ten mineral care are atat de putin ingrediente. M-a intrigat textura, care nu este atat de fina cum mi-am imaginat eu (cum este cel de la MAC sau TANF, de exemplu), in schimb odata aplicat pe fata se intinde perfect.

Azi am incercat nuanta Warm Peach, care este cea potrivita pentru mine, si a fost o diferenta uriasa fata de prima aplicare (care m-a dezamagit total). Se intinde foarte usor, e nevoie de putin produs pentru toata fata si e buildable. Nu mi-a acoperit zonele cu probleme, dar mi-a dat un aspect uniform si airbrushed care mi-a placut. Insa, fata de altele pe care le-am folosit, mi se pare ca incarca un pic fata (desi am folosit extrem de putin produs) si simt nevoia sa vin la sfarsit cu o pensula 187 si Fix+ de la MAC pentru a finisa. O sa mai lucrez cu fondul de ten pentru a-mi face o idee clara despre el. Sunt lucruri care-mi plac si altele care ma deranjeaza putin, insa trebuie sa testez si cu o alta pensula, alt primer, etc. ca sa ma pot pronunta.

In ceea ce priveste concealerele, Nude chiar mi-a placut - este bun pentru cosuri micute, urme vechi ale cosurilor, etc. Se foloseste foarte usor si acopera bine. Cel de care am fost cea mai intrigata a fost Blush Away (cel verde - care nu este un verde ca cel intalnit pana acum la alte corectoare de acest gen, ci un verde lime) - v-am mai povestit eu de multiplele mele incercari de a gasi un neutralizator pentru roseata si multele dezamagiri verzi. Nu a fost o dezamagire, asta e clar. Aplicat sub fondul de ten cu o pensula mare de blush a reusit sa neutralizeze roseata din obraji si barbie (deci cele ce aveti cuperoza, cred ca este ideal pentru voi) si asta mi-a placut la nebunie. Ce nu mi-a placut: nu a reusit sa acopere roseata ramasa de la o zona uscata care a facut o coaja subtire si de care eu am tras ca proasta (nu dati cu pietre) si mi-a ramas o zona de cativa mm rosie. Acolo nu a facut fata, nu stiu de ce. Mai testez si revin cu alte impresii (poate pensula cu care am aplicat, poate alte motive).

Al treilea concealer este PeepO care l-am luat doar ca sa vad cum, pentru ca m-am gandit ca ceva galben intens nu poate arata natural pe fata. Si nu m-am inselat, am aplicat o cantitate mica mica si am blenduit de am obosit si tot mi s-a parut ca-s galbena sub ochi, iar in momentul in care mi-a curs ochiul dupa cateva ore, s-a strans urat in coltul intern al ochiului. Nu mi-a placut, insa nu ma pronunt definitiv pentru ca vreau sa incerc si cu alta pensula. Ma gandesc ca se poate sa nu-l fi aplicat eu bine desi am urmarit si sfaturile lor de pe site privind aplicarea.

Bronzerul doar l-am testat, e foarte pigmentat, deci nu pot sa emit pareri despre el la acest moment.

Pudra Flawless Matte am folosit-o cel mai mult si desi imi place cum se aplica si aspectul tenului dupa folosire, din pacate efectul nu dureaza mai mult de 5-6 ore. Dupa acest timp, e nevoie de un retus pentru ca fata devine/ se simte uleioasa, lucioasa. Flawless Silk si Translucent Silk dau un aspect dewy fetei si fixeaza machiajul (astazi am folosit Translucent Silk si mi-a placut), insa acum la 7 ore de la aplicare (fruntea si nasul imi lucesc putin, in schimb barbia nu (si de obicei e prima), ceea ce ma face sa cred ca concealerul verde a  ajutat la asta.

Voi testa in continuare aceste produse si voi reveni cu un review complet. Pana atunci, ma declar destul de multumita de produse si s-ar putea ca Blush Away sa devina unul din prietenii mei cei mai buni.

Ati incercat produse de la Lily Lolo? Ce parere aveti?

PS: Pentru ca sunt niste produse putin cunoscute la noi, o sa fac un mic giveaway cu ocazia acestei postari.
Prima persoana care lasa un comentariu la aceasta postare si spune ca doreste sa incerce acest fond de ten castiga mostra de fdt Popcorn (ten mediu cu "warm undertones", as zice eu - corespondent MAC NC30) pe care eu doar am incercat-o. Sfatul meu: nu cereti mostra daca sunteti ca mine la ten (150 Buff la Colorstay) pentru ca nu vi se va potrivi si nu are sens sa luati un produs doar ca sa vedeti ce textura are, etc. Dati o sansa cuiva care chiar o poate folosi (continutul borcanelului va ajunge pentru cateva folosiri bune).

11 comentarii

  1. Ma indoiesc ca sunt prima :D dar tare mult mi-ar placea sa incerc acest fdt in special ca tenul meu are o nuanta destul de inchisa acum... kiss :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ham Ham :D Tare mi-ar placea sa incerc fondul de ten mentionat de tine. De mult timp am vrut sa fac o minicomanda pe lilylolo, poate chiar imi voi comanda full-size-ul daca merge bine nuanta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, ai fost mai rapida cu o zecime de secunda.

    Blossoms, cred ca de la ham ti s-a tras. Dar pentru ca mai am si mostra de In The Buff (care e foarte asemanatoare cu Popcorn), ti-o dau tie.

    Astept mail cu numele si adresa de livrare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, chiar 18:02 la amandoua :)). bv Blossoms! :D

    Iti trimit acum mail desi sigur mai ai adresa mea ratacita pe acolo pe undeva :))

    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  5. Cateii astia numai prostii fac ;)) Esti mai mult decat generoasa, multumesc mult de tottt! Nici nu stii ce entuziasmata sunt, n-am castigat niciodata nimic.
    Imi pare rau ca te-am descoperit asa tarziu, dar de atunci ti-am citit fiecare postare cu placere si astept cu nerabdare urmatoarea.
    Faci o treaba foarte buna!

    Bravo, Adina, pentru viteza si pentru premiu! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit cu sufletul la gura review-ul, mai ales ca-l asteptam.:) Tu stii deja cat de incantata sunt eu de LL si de ce anume.;)

    La concealere eu mi-am comandat doar Blush Away-ul, dar cu prima ocazie o sa comand si Nude-ul daca spui ca ti-a placut si acopera urme de cosuri.

    Multumim pentru review-ul detaliat!!;)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu le-am incercat deja.. mie mi-a placut foarte mult fdt (la mine "in the buff") si corectorul, iar pudra are o textura foarte finuta.. fata de tanf sunt muult mai bune

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna fetelor. eu am fost mai curajoasa si mi-am luat produsele direct. dar sunt foarte incantata de ele. imi plac mult fardurile de ochi, sunt niste nuante incredibile, iar fondul de ten este mult mai usor de aplicat decat cel lichid sau cel compact. aplici cat vrei, cu miscari circulare si gata! ai fata de portelan.
    uitam sa va zic ca le puteti gasi si pe www.organicmarket.ro
    este in bucuresti si livrarea e mai rapida. eu am vorbit la numarul de telefon afisat si m-am dus la un salon care vinde si aceste produse si am incercat acolo cateva nuante, pentru ca au testere. si uite asa am rezolvat treaba mult mai repede.
    incercati si voi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, asa este: Lily Lolo se gaseste in Romania la salonul organic Ever Green, au destul de multe nuante acolo din fiecare categorie de produs, daca nimeriti cand e stoc complet ... sunati inainte sa verificati, dar oricum bine ca sunt si in Romania acum.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lily Lolo se gaseste si pe www.rosebeauty.ro. Cred ca au cam majoritatea produselor lor si mai ales, ce e mai important, ei ofera spre vanzare si mostre (farduri de pleoape, fond de ten) ceea ce e important pentru mine, ca si client.

    RăspundețiȘtergere