GIVEAWAY - intrebari, raspunsuri si pareri

30.9.10

Ma intrebam acum cateva zile, si am postat si pe blog pentru a va intreba pe voi, de ce nu au fost mai multe participari la giveawayul TRESemme si din multele raspunsuri pe care le-am primit (motive diverse, unele la care ma gandisem, altele care au fost o surpriza), astazi mi-a lasat Anna un comentariu in care imi spunea ca am gandit malitios conditia ca la giveaway sa participe doar cititoarele active ale blogului si de aceea ea si probabil ca si alte persoane care imi citesc blogul nu au participat. Multumesc Anna pentru comentariu pentru ca astfel m-ai facut sa scriu ceva ce trebuia sa scriu de mult timp pe blog pentru a lamuri niste lucruri. Nu consider ca am gresit cu absolut nimic cu atat mai mult cu cat acele produse au fost oferite de un om care asteapta un review obiectiv la ele.

Dar consider ca este necesar sa fac aceasta postare pentru a lamuri niste lucruri care se pare ca au ramas in aer. Pe blogul asta au fost mai mult de 20 giveawayuri pana acum (multe dintre ele au avut multe produse), cele mai multe produse au fost cumparate de mine cu banii mei (am citit comentarii, am extras castigatoare, am anuntat, am adunat adrese, am facut colete, am scris avize, le-am dus la posta, am platit taxe postale) si le-am facut pentru ca mi-a facut placere, asta nu inseamna ca cei ce le primesc sa nu aprecieze absolut deloc efortul meu.

Poate faptul ca nu am scris despre celelalte giveawayuri pe blog si ce s-a intamplat dupa ce-am trimis coletele cu premiile, a dat impresia ca totul e ok. Nu, nu este ok. Am oferit produse unor persoane de care n-am mai auzit niciodata (nu este cazul sa mai povestesc de cele 5 mentiuni de la giveawayul 30+1 care mi-au lasat un gust mai mult decat amar). Insa puteti sa fiti sigure ca nu voi mai face aceeasi greseala. Si lista poate continua, insa nu are sens sa scriu despre asta ...

Cine urmareste blogul si stie ce giveawayuri au fost si ca necesitau si un review dupa primirea si folosirea premiului, stiu si ca o parte din aceste review uri n-au mai aparut niciodata pe blog pentru ca nu le-am primit, mai corect spus n-am mai fost niciodata contactata de persoanele acelea (sunt si persoane care au scris pe blog sau au trimis mail ca vor intarzia cu reviewul din diverse cauze si e de inteles, insa restul unde sunt?).

Daca este gresit sa ti se para normal ca atunci cand trimiti cuiva ceva, sa astepti macar sa ti se spuna "am primit coletul, a ajuns in regula", atunci da, sunt vinovata de aceasta "greseala". Mie mi se pare frumos ca atunci cand primesti ceva, sa spui macar in 2 randuri daca ti-a placut sau nu acel produs, nu de alta, dar sa stie si prostul (in cazul asta proasta) care l-a trimis ca ti-a facut sau nu placere.

Nu este un atac si nici nu se adreseaza cuiva anume, insa cred ca e cazul sa clarific niste lucruri: Giveawayurile vor continua pe acest blog si vor fi sub diverse forme (am dat un motiv de concurs acum cateva zile si am asteptat propunerile voastre pentru a intelege mai bine ce v-ar placea sa castigati - au scris doar 14 persoane) si isi vor schimba regulile in functie de lucrurile care se vor intampla pe masura ce vom inainta (sper, impreuna) in aceasta lume.

Astept parerile voastre sincere la acest subiect si daca gresesc undeva cu gandirea asta, vreau sa-mi spuneti pentru ca ma consider o persoana destul de matura incat sa accept niste critici daca le merit.

37 de comentarii

  1. cred ca ai dreptate
    nu a fost frumos din partea acelor persoane mai ales ca tu ai depus eforturi financiare pentru asta..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt perfect de acord cu tine... am mai vb de chestia asta si pe mail. Eu cred ca giveaway-ul Tresemme l-ai organizat foarte bine si, trebuie sa recunosc, si eu am fost uimita cat de putina lume a participat. Prin tot ce ai facut pana acum pe blog, de la giveaway-ul 30+1 incoace, ai reusit sa iti sortezi cititorii si prietenii, daca vrei sa le spui asa, pentru ca cititori ai mai multi. Si mai sunt de parere ca nu e greseala ta. Nu trebuie sa te invinovatesti pentru lumea din jur care este langa tine doar pe interes. Mai bine 5 oameni buni decat 500 rai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu consider ca ai dreptate! La cata munca (chiar daca iti face placere) depui pentru aceste giveaway-uri, persoanele care intra in posesia lor ar trebui sa isi arate recunostinta pentru produsul primit. Asa e normal, civilizat pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt de acord cu ideea ta, iti dau dreptate in totalitate. Mai mult decat atat, am invatat de la tine si am aplicat si eu. Eu organizez concursuri cu sedinte de machiaj momentan, deci iti dai seama cate implica treaba asta - timp, bani, produse etc. Motiv pentru care imi doresc sa rasplatesc o cititoare fidela in detrimentul persoanelor care apar numai cand este interesant pentru ele. Si exact cum s-a intamplat la tine, observ ca se inscrie mult mai putine persoane decat data trecuta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te sustin 100%. Nici nu stii ce mult am apreciat faptul ca, desi nu fusesem prima la giveaway-ul Lilylolo, tot ai avut bunavointa sa imi trimiti si mie un premiu.
    Mi se pare motivata initiativa ta, dar nu stiam de intamplarile neplacute de la alte giveaway-uri. Imi pare rau sa aud ca ai avut parte si de asa ceva. Insa, din cauza lor, mi se pare ca esti si mai indreptatita sa alegi aceasta forma de "sortare" a cititorilor.
    Pana la urma sunt niste produse cumparate de tine si pe care tu ai placerea sa le oferi cadou. Mi se pare normal sa fie dreptul tau sa alegi cui, iar faptul ca te astepti sa primesti macar doua vorbe despre produs este absolut normal.
    Sa le fie rusine celor care au venit aici doar ca sa ia un premiu si apoi si-au luat talpasita.

    PS: Acum mi-am dat seama ca review-ul meu la fdt mineral e cam mare ca sa il publici aici, daca vrei iti trimit pe mail o versiune simplificata si doar cu o poza. Sper sa fie ok cu tine.

    O zi buna si sper sa nu renunti la a face giveaway-uri din cauza "micilor" neplaceri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Blossoms, am pus direct linkul catre reviewul tau in postarea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu vazusem, scuze! :)
    Apropo, nu prea-mi place numele Silvia, desi este primul meu nume ;)) Mi-ar face placere daca mi-ai zice Stefana sau Blossoms de acum incolo, sper sa nu te deranjeze.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar citisem mai demult despre giveaway-ul 30 + 1 si ma intrebam ,,oare de ce nu au aparut unle review-uri pe blog''?.Dupa ce am citit postul tau m-am clarificat.Este blogul tau Camelia si poti sa faci orice doresti cu el,sa dai premii cui vrei,sa aprobi ce comentarii vrei etc.Eu nu inteleg cum unele persoane pot aparea din senin pe blog,numai cand vad titlul giveaway.

    RăspundețiȘtergere
  9. dedeea, la acel giveaway n-am cerut reviewuri, cea care a castigat a scris pe blog si inca mai trimite comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este dreptul tau sa gandesti asa si in plus ai mare dreptate. La urma urmei este blogul tau si premiile tale, deci, faci cum crezi ca este mai bine :) noi te sustinem!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si iti sustin parerea; majoritatea persoanelor se lumineaza la fata la aparitia cuvantului Giveaway, participa, uneori si castiga, iar apoi nu mai auzi de ele niciodata. Eu nu am participat la ultimul pt ca nu am fost pe faza, nu mi-a mers netul vreo 2 zile, iar apoi am ales sa nu particip. Oricum, cred ca faci un efort si un lucru minunat organizand toate giveaway-urile si platind si taxele postale etc. , si cred ca meriti cel putin o multumire!
    Imi pare rau ca exista astfel de persoane, pana la urma tu faci cadouri din suflet si vrei sa-ti rasplatesti cititorii fideli :)
    Iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am descoperit blogul tau doar de cateva zile nu stiu exact dar cand am citit despre conditiile tale, desi am vrut sa particip, am renuntat pt ca eu nu sunt o comentatoare ft activa in schimb iti citesc zilnic postarile. Plus ca nu am mare talent in ale scrisului si m-am simtit putin intimidata de restul fetelor care stiu ce inseamna Giveaway-ul. Daca as fi participat cum ai fi interpretat prezenta mea?

    RăspundețiȘtergere
  13. Agnes, nu as fi interpretat. Iau lucrurile asa cum sunt si sunt constienta ca sunt oameni carora nu le place sa comenteze sau nu se simt inspirati. La urmatorul giveaway, sper sa ai mai mult curaj. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa cum ai spus si tu, ai organizat aceste giveaway-uri pentru ca ti-a facut placere, asa ca mi se pare absolut normal ca regulile participarii la un giveaway sa fie tot dupa cum vrei tu (desi stiu ca ne-ai cerut si noua parerea, lucru care nu poate fi decat apreciat). Daca unora nu le convine, asta este, nu poti multumi pe toata lumea.
    Iti doresc un sfarsit de saptamana relaxant (stiu ca e doar joi dar oricum nu mai e mult pana la weekend).

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu iti inteleg atitudinea si mi se pare foarte urat din partea celor ce au castigat faptul ca in primul rand nu au spus un multumesc, apoi review-ul si restul parerilor. Macar un "Multumesc" sincer ar trebui sa dea orice persoana pentru orice fapt frumos.
    Eu nu am participat la giveaway-ul cu produsele pentru par tocmai pentru ca nu sunt o comentatoare activa si nu vreau sa fiu plasata in oala celor ce-ti dau follow doar pentru giveaway.
    E normal sa ai regulile tale, doar tu pierzi timp facand asta si iti mai faci si nervi ca unii nu au nici bunul simt sa-ti multumeasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Monica - Pisica albastra30 septembrie 2010 la 19:43

    iti dau dreptate, Camelia, atat in judecata cat si in procedura.
    e blogul tau, sunt banii si timpul tau investite si produsele tale, sunt regulile tale. iar conditiile au fost mai mult decat juste pentru fiecare giveaway.
    eu m-am abtinut sa particip la fiecare din ele, pentru ca am considerat ca nu am "comentat" destul cat sa fiu calificata sau, pur si simplu, ca nu am nevoie sau imi doresc cu ardoare produsele daruite.
    prin giveaway-uri proprietarele de bloguri au o metoda de a recompensa prezenta activa pe blog a celor care il urmaresc, iar aceasta prezenta e cea care face blogul interactiv.

    insa eu obiectez la formule de genul: "fete carora li se aprind ochii cand vad cuvantul "giveaway". ca sa vada "giveaway", trebuie sa acceseze blogul tau zilnic, poate chiar sa te citeasca. altfel chiar nu vad cum pot afla in timp util de organizarea unui concurs. poate sunt eu naiva...dar nu imi dau seama cum cineva care nu "rasfoieste" zilnic blogurile de beauty poate fi tinut la curent si sa "apara" numai cand e vorba de premii.

    un alt argument in favoarea acestei teorii este faptul ca ai cu siguranta mai multi "followeri" decat participanti la giveaway sau mai multe "hit-uri" zilnice de la adrese IP unice decat comentarii pe blog. lumea te urmareste chiar daca nu comenteaza neaparat! ar trebui sa te bucuri de asta si sa vezi lucrurile si din perspectiva aceasta mai luminoasa :))
    o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. :)Ai totala dreptate. Trebuie sa iti spun ca dupa ce am citit acel post (despre TREsemme giveaway) m-am hotarat sa scriu mai des pe blogul tau,te urmaresc in fiecare zi,imi plac review-urile si ceea ce postezi mi se pare de foarte buna calitate.
    Nu te supara pe noi, poate ca uite comunicand intre noi, tu spunand ce asteptari ai de la noi si noi incercam, la randul nostru, sa fim cat se poate de active.

    Multumim :) pentru tot! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte adevarat!chiar daca nu castig un ghiveaway astept cu nerabdare reviewul castigatoarei!imi cumpar multe produse pe baza a ce citesc pe bloguri

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu gresesti cu nimic. E chiar foarte bine ca impui niste reguli. Iti dai seama ca multe persoane se hotarasc sa iti urmareasca blogul sau sa lase un comentariu doar cand e vorba de vreun giveaway. Urat. Ok, hai sa zicem ca descoperi un blog si dau de un giveaway si te inscrii,castigi...dar pe urma de ce sa fii nesimtit(a) si sa nu mai trimiti un amarat de mail cu Multumesc sau de ce sa incetezi sa citesti ceea ce scrie persoana de la care ai castigat premiu..

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi se pare ceva normal sa ai astfel de asteptari de la cei care primesc produsele din giveaway,la urma urmei macar atat sa faci sa-i multumesti pentru ele.
    P.S. Am primit paleta HK in stare perfecta,acesta e primul meu produs MAC si trebuie sa spun ca am fost uimita de calitatea ei,acum inteleg de ce produsele lor sunt privite ca un holy grail ;))

    RăspundețiȘtergere
  21. abygail90, ma bucur ca-ti place. Am si eu aceeasi paleta si stiu despre ce vorbesti :). Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu am descoperit blogul acesta relativ recent, de vreo doua luni si, incet-incet, am citit toata arhiva si intru zilnic. Am descoperit, in primul rand, o persoana minunata care are curajul si energia de a se "deschide" lumii. Din cand in cand apar giveawayuri (surprinzator de des, as putea spune), iar la unul dintre ele am si castigat un lac de unghii pentru care urmeaza sa trimit review-ul cand ma voi fi lamurit (am avut doua saptamani teribile la serviciu, somnul insusi e un rasfat :( )si mi se pare total de bun-simt ca organizatoarea sa doreasca sa ofere cadoul respectiv unor persoane active... pentru ca are o relatie constanta si bilaterala cu ele. In plus, e blogul ei, sunt regulile ei.
    Din punctul meu de vedere, numarul relativ mic de participari la giveaway-ul TRESEMME e un semn bun, Camelia... arata ca ai multi cititori, indiferent de produsele oferite.
    My two cents...

    RăspundețiȘtergere
  23. eu sunt perfect de acord cu tine! la urma urmei giveaway`urile le faci pentru ca asa vrei tu.. si normal ca regulile ti le faci tot tu! E foarte bine totusi ca ai scris aceasta postare.. nu ca o justificare si ca o informare a cititorilor care cred ca totul e asa de roz cum se vede..

    RăspundețiȘtergere
  24. iti dau dreptate, insa ..continua sa faci totul din placere si asa cum crezi tu ca este mai bine. Eu sunt convinsa ca ai multi cititori total neinteresati de cadourile oferite de tine, ci doar vor sa faca parte din coltul cameliei:)

    mie personal, imi plac toate posturile tale si cand se intampla sa nu am timp o zi doua sa intru, atunci cand o fac..recuperez tot ceea ce am pierdut. Tine-o tot asa, Camelia.

    O seara buna

    RăspundețiȘtergere
  25. eu ma simt oarecum cu musca pe caciula referitor la acest post si o recunosc fara nici o problema. cand am castigat la unul dintre nenumarate giveaway-uri fardul Estee Lauder(a fost chiar primul meu giveaway si eram mai multe decat entuziasmata), i-am trimit mail Cameliei ca am ridicat coletul si ca ii multumesc mult pt fard, dar intradevar nu am revenit cu un review. si acest lucru pt ca abia descoperisem blogul (cred ca de cateva zile) si nici nu stiam prea bine cu ce se mananca si giveaway-ul. au tot fost posturi cu review-uri si stateam si ma gandeam: oare ar fi trebuit sa trimit si eu unul? dar nu am citit nicaieri in momentul acelui giveaway ca ar trebui sa fac acest lucru. am vrut sa-i trimit un mail Cameliei dar m-am gandit sa nu par nesimtita ca ma trezesc dupa atata timp ca zic 2 fraze despre fard. recunosc ca nu sunt un follower activ dar citesc din umbra in fiecare zi blogul si am aflat muuulte lucruri despre care nici macar nu auzisem. puteti sa ma condamnati sau nu, dar acum macar ma simt mai impacata ca am recunoscut. si vreau sa specific faptul ca ceea ce am spus mai sus nu e din cauza cuvintelor spuse in acest post. e ceva ce ma intriga de ceva vreme dar nu ma simteam in stare sa vorbesc.
    Camelia sa stii ca pt mine esti o persoana de nota 20 si tot ce faci pt noi si pt blog merita macar o vorba buna din partea noastra. ai dreptate pt la ultimul cuvant!

    ps: Camelia poti, te rog, sa-mi confirmi daca chiar ti=am raspuns cand am primit coletul? in cazul in care tu mai ai mailurile... eu nu le mai am, dar sunt 99% singura ca am facut acest lucru. chiar m-as simti f f prost, dar sunt mai aiurita de felul meu desi nu este o scuza...

    RăspundețiȘtergere
  26. A.M., chiar nu ai motive sa te simti asa: mi-ai trimis mail dupa ce ai ridicat coletul si mi-ai spus ca-ti place fardul. Si in plus la momentul cand ai castigat tu, nu ceream reviewuri. Deci esti 'curata'! :)

    RăspundețiȘtergere
  27. multumesc Camelia pt confirmare. chiar ma simt ok acum :)

    RăspundețiȘtergere
  28. @Monica - Pisica albastra : poti afla despre un giveaway doar aruncand un ochi pe blogroll-ul unui alt blogger :) la asta ma refeream cand am zis ca sunt persoane care intra doar o data pe un blog ca al Cameliei pentru a participa la un giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  29. Inainte de postarea mea anterioara, prin ceea ce am spus, am luat in considerare toate ideile tale expuse in acest topic. Sunt de acord cu tine in totalitate si inteleg foarte bine problema, insa foarte bine trebuie sa accepti si tu ca intelegi problema mea. Faptul ca nu iti comentez postarile mereu NU MA FACE un cititor mai putin activ. Am invatat de la tine lucruri incredibile, am evoluat impreuna, ti am fost alaturi mereu, m am bucurat cu tine sau m am intristat, am trait cu tine fiecare postare (chiar si in vacante, cautand cu infrigurare 10 min de internet, doar pentru a te citi)..si o voi face in continuare.. si cu toate astea, fara a ajunge la o concluzie, pot spune ca este malitios sa ma "desconsideri" ca follower mai putin activ, cand nu este asa..poate solutia este ca la fiecare giveaway, precum ai mai facut, sa testezi pasiunea sau necesitatea...sau nu stiu ce, a persoanei careia ii vei darui. Pentru a incheia ideea, repet, tot ceea ce ai scris in aceasta postare se suprapune ideilor si conceptiilor mele fata de realitatea cu care tu dai "nas in nas" in diverse ocazii.

    RăspundețiȘtergere
  30. Camelia, vreau sa comentez si eu ceva la acest post. Stiu ca printre acele 5 mentiuni care au luat premiul si au "disparut"sunt inclusa invariabil si eu, si nu mint, imi displace acest lucru, dar te urmaresc zilnic cu mare drag si stii bine ca am lasat si comentarii...Am intarziat cu comentariul ala 2 zile nenorocite atunci pt ca efectiv nu am avut timp...lucrez in banca pana la aprox. 6-7 seara zilnic, numai cu ochii in calculator, iar cand ajung acasa am micul meu ritual de citit bloguri si mailuri, ritual care dureaza 1-2 ore, evident tot cu ochii in calculator. Nu am net la munca si abia apuc sa mananc o data pe zi, seara. Sigur ca as putea sa comentez fiecare postare la vreun produs cu o fraza gen "ce bine suna", "ce bine arata", "sa folosesti cu placere"dar mi s-ar parea total irelevant. Imi place sa spun ceva doar cand ma simt inspirata sa formulez o fraza ceva mai consistenta sau cand am nelamuriri. Cat despre acele produse castigate, nici macar nu am dorit pt mine nimic, asa cum am spus erau pt. mama, la cateva zile pana la ziua ei. I-ai facut o bucurie foarte mare iar eu am vazut prima data ce i-ai trimis dupa cateva sapt. cand m-am dus in weekend acasa. Sigur, puteam sa las un comentariu in seara cand am aflat ca a ridicat coletul, un simplu "hei, a ajuns, e super", dar am vrut sa iti scriu ceva frumos, din inima, nu lasat pe fuga. Asta e vina mea, si mi-o asum! Ulterior, la ce giveawayuri ai mai organizat, am mai participat la unul singur, daca nu ma insel, iar la cel TRESemme nu am vrut, pt ca nu se potriveau produsele tipului meu de par si pt. ca stiu ca nu comentez asa des cum fac alte persoane..
    Cat despre celelalte participante, sincer nu stiu ce sa iti propun pt a evita persoanele interesate doar de giveaway-uri...se intampla, pur si simplu, sa apara astfel de persoane...poti organiza concursuri doar pt comentatorii cei mai activi de pe blog daca vrei sa faci o reala departajare. Eu una ma consider o cititoare activa, intru zilnic aici pe blog si mi-am cumparat produse pe baza parerilor tale, la urma urmei asta e si scopul blogurilor de beauty. La giveaway-uri nu am de gand sa mai particip vreodata, pt ca m-am scuzat pt tot ce am scris mai sus mai demult si nu mi s-a parut ca ai luat in seama...imi pare rau...
    Ramane sa te urmaresc din umbra si sa comentez DOAR cand am ceva de spus.

    RăspundețiȘtergere
  31. @Anna:
    Nu vreau sa fiu rea, dar, din cate stiu eu, tocmai asta inseamna un cititor activ. Cel care lasa comentarii in mod constant. Tu esti un cititor pasiv, citesti, dar nu comentezi(si nu este ceva rau, dimpotriva). Nu cred ca poti afirma ca te-a desconsiderat, pur si simplu e o departajare, nu este menita sa jigneasca pe cineva.
    Asta e parerea mea, daca cineva nu este de acord astept un contra-argument :)

    Camelia, sper sa nu te deranjeze ca am intervenit.

    RăspundețiȘtergere
  32. YellowJade, chiar nu e cazul sa te simti tu vizata pentru ca n-ai fost. Tu ai existat pe blog si dupa acel giveaway si sunt ferm convinsa ca ai sa mai existi si pe mai departe (mai exact esti singura din cele 5 persoane care este in continuare pe acest blog). Nu stiu de ce s-a inteles 'cititor activ' = o persoana care lasa 100 comentari pentru ca eu n-am spus nimic de acest gen. Ti-am scris si atunci pe mail ca ma bucur ca mamei tale i-au placut produsele pentru ca i le-am trimis din suflet si din cate imi amintesc ti-am raspuns si la mesajul lasat pe blog in ziua urmatoare, spunandu-ti ca nu ti-am raspuns la mail mai devreme pentru ca nu am verificat. Si nu vad de ce n-ai participa la alte giveawayuri daca produsele pe care le ofer te tenteaza (nu stiu la ce te referi cu 'nu mi s-a parut ca ai luat in seama' - mi-e imposibil sa raspund la fiecare comentariu primit, insa citesc fiecare cuvant scris de voi). Eu zic din cand in cand sa iesi din umbra si sa spui ce ai de spus. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Blossoms, nu ma deranjeaza. Am scris aceasta postare tocmai pentru a lamuri niste lucruri si as spune fiecare parerea. Nu am respins pana acum vreun comentariu si nici n-am s-o fac (exceptie fiind comentariile care ar fi jignitoare).

    RăspundețiȘtergere
  34. Asa e, mi-ai raspuns la comentariu dar mi-a ramas intiparita in minte fraza "inteleg sa se intample ceva in cazul unei persoane, dar celelalte ce motive au avut?" asadar, m-am simtit ca un copil mic si prostut, care se supara ca nu e bagat in seama, daca ma intelegi :)) cu alte cuvinte, am avut sentimentul ca faptul ca eu am revenit si ti-am scris, nu a sters deloc din supararea provocata de celelalte fete. Din acest motiv, nu m-am simtit indreptatita sa ma consider cititor activ sau demna de a mai participa la giveaway-uri.
    Ideea cu cititor activ=comentator inrait a pornit tocmai de la fetele care comenteaza cel mai mult. Mie sincer mi-ar placea sa aflu parerea ta despre subiect si apropo de asta, imi amintesc de un concurs la care am participat mai demult, si care presupunea 5 intrebari pe parcursul a 5 zile, raspunsul fiind obligatoriu de postat pana la ora X, in toate cele 5 zile pt a putea castiga. Poate solutia consta in astfel de joculete care sa ne dea de munca si eventual fara sa putem vedea comentariile celorlalte participante (ma refer la intrebari ca cele de la ultimul giveaway, cand nici nu trebuia sa cauti pe net raspunsul, ca era deja postat mai sus).
    Sincer, Camelia, ma simt mai bine acum ca am lamurit aceste lucruri si iti trimit o imbratisare virtuala! :) Sper sa gasesti o cale de a organiza aceste concursuri astfel incat sa te bucuri si tu de pe urma lor si sa se stearga impresia pe care au lasat-o cei care au disparut de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  35. Si eu consider ca ai dreptate, banuiesc ca e aiurea cand faci niste eforturi si nu primesti macar un "multumesc" in schimb.

    Recunosc ca si eu am vrut sa particip si am renuntat deoarece am simtit ca nu merit, mai ales ca nu comentasem prea mult la posturile tale, desi le-am citit pe toate. Oricum, in locul tau as proceda exact la fel. Nu este corect fata de alte cititoare sa ajunga premiul la astfel de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  36. Alexandra, poate la urmatoarele 'iti faci curaj'.

    RăspundețiȘtergere