O privire prin sertar - Clarins Double Anti-Cernes Correcteur

17.9.10

Dimineata nu mi-a facut cu ochiul nici unul din concealerele/ corectoarele pe care le am (continui sa am pe pomete o pata mica rosie de care nu reusesc sa scap si pe care nici s-o acopar cum trebuie nu am reusit si ieri nici macar Camouflageul de la Laura Mercier nu si-a facut treaba).

Si mi-am amintit ca am un duo de la Clarins care m-a mai ajutat in trecut cu o pata rosie. Duo-ul la originea lui (nu va pot da detalii de unde il am, cat a costat ca nu-mi amintesc - il aveam de ceva vreme in sertar si a stat neatins o lunga perioada de timp pana m-am hotarat sa vad ce e cu el) contine un corector verde (care nu e deloc rau in comparatie cu altele incercate) si un anticearcan (despre care vreau sa scriu).

Desi este anticearcan, eu nu l-am folosit sub ochi, ci pe portiunea rosie (despre care am scris zilele trecute ca facuse o coaja si am tras de ea ca un copil prost). Am pus putin produs cu aplicatorul direct pe portiune si am blenduit cu pensula 224 de la MAC si a disparut roseata (fara a se vedea zona uscata cum am patit zilele trecute cu alte concealere). O sa-l incerc si sub ochi sa vad daca-si face treaba, pentru acoperit alte semne de pe fata (aveam vreo 2 urme vagi de la niste cosuri trecute) nu a fost bun.

Ce-am invatat eu din experienta asta:? Sa testez diferite moduri de a aplica si folosi un produs, de multe ori poti sa descoperi ca functioneaza foarte bine pentru alta problema decat cea pentru care este destinat.

Aveti astfel de produse? Sau ati incercat in trecut produse folosite pentru alt scop decat cel initial si care si-au facut treaba mai mult decat admirabil?

PS: M-am uitat pe ebay.co.uk si l-am vazut la 7.99 lire insa era la un singur vanzator (deci banuiesc ca nu se mai fabrica)

Trimiteți un comentariu