NOTD & GIVEAWAY

5.9.10

Nu ma simt eu prea bine, dar unghiile tot mi le-am facut (calitatea pozelor nu e cea mai buna, dar numai de facut poze nu am eu chef acum). Am vorbit zilele trecute de oja de la S-he nuanta 500 (dupe pentru OPI You Don't Know Jacques) si am zis sa va si arat cum arata.

Trebuie sa spun ca mie nu-mi plac culorile inchise pe unghiile mele (imi plac culorile inchise, imi place oja in asemenea nuante, insa nu consider ca imi sta bine cu ea), dar aceasta culoare arata chiar bine si cred ca se potriveste oricui indiferent de tonalitatea pielii.



1 x OPI Chip Skip1 x OPI Base Coat
2 x S-he 500 (quick dry)
1 x Alessandro French Top Coat

Va voi spune zilele urmatoare daca rezista sau nu pe unghii si cum se comporta (pentru siguranta am aplicat si Chip Skip de la OPI pe care il am de o gramada de vreme dar nu l-am folosit pana acum).

Si pentru ca am vazut ca multe dintre voi viseaza la You Don't Know Jacques de la OPI sau Particuliere de la Chanel si cred ca aceasta oja de la S-he este un dupe aproape perfect (daca pot spune asa) si am reusit cu greu sa mai gasesc una in DM, voi face un giveaway care are ca premiu o oja S-he Stylezone 500 quick dry.


Ce trebuie sa faceti pentru a participa la giveaway?

1. Sa urmariti blogul.

2. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti de ce va doriti oja asta.

Giveawayul va fi deschis pana joi 9.09 la ora 17:00. Vor participa toate comentariile care vor indeplini cele 2 conditii de mai sus. Vineri voi anunta castigatoarea cu ajutorul www.random.org (care va trebuie sa ma contacteze pe mail in maxim 48 de ore de la anuntarea rezultatelor).

26 de comentarii

  1. Arata tare bine nuanta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi doresc oja fiinda sunt curioasa cum mi-ar sta cu acesta nuanta pe unghii---eu folosesc doar culori de genul roz, mov, oranj:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Awww imi doresc oja pentru ca, consider ca e o culoare potrivita pentru toamna asta si chiar nu am ceva asemanator :D
    ps: te urmaresc cu numele de LaLa la GFC :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey!
    Imi doresc aceasta oja deoarece dupa cum ai observat imi place la nebunie oja opi "You Don't Know Jacques" si aceasta oja pare a fi un dupe perfect.

    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca ma uit cu jind dupa You Don't Know Jacques sau Over the Top si balesc efectiv dupa ele, dar nu ma lasa buzunarul sa strang din dinti dupa un moft :)
    PS am inteles ca o alta alternativa demna de luat in seama ar mai fi si ESSIE CHINCHILLY sau ESSIE MINK MUFFS un pic mai ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi doresc aceasta oja pentru ca visez la vreo trei nuante de oja-OPI-you don't know jacques,OPI-williams tell me about opi si Chanel-paradoxal...deci daca as castiga dupeul lui YDKJ as mai visa doar la doua:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba aceasta oja Camelia!

    Eu nu imi permit sa ma duc la servici cu unghiile colorate si nuante de acest fel mi-ar fi foarte utile. De obicei nici nu folosesc oja dar aceasta culoare este superba si sigur as folosi-o.

    Kitty

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!

    Imi place foarte mult aceasta nuanta si iti sta foarte bine.

    Eu tot caut un dupe de la YDNJ, am ceva care aduce putin cu ea, dar mai inchis.. O caut de ceva timp pe la magazinele dm (impreuna cu alte 2 culori pe care se pare ca nu le au deloc.. :( ) Astea sunt motivele pt care imi doresc aceasta oja (+ ca sunt obsedata - dupa cum deja ma considera prietenul meu - de oja :D )

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-as dori aceasta oja deoarece nu am incercat niciodata o asemenea nuanta, dar si pentru ca mi se pare extremely yummy! Donno why.. poate pentru ca-mi seamana a glazura. :)

    Hugs!
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Camelia:) Nu pot sa cred ca faci atatea giveaway-uri:)Te urmaresc cu numele Dedeea:).Mi-as dori aceasta oja pentru ca nu am incercat niciodata o culoare atat de inchisa:( plus ca nicaieri nu gasesc ceva asemanator.Plus ca mai este doar o sapt si incep scoala:( iar aceasta oja s-ar potrivi perfect:) Nu iese in evidenta foarte tare si se poate adapta oricarei tinute.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu imi doresc oja pentru ca e superba nuanta:X si se potriveste perfect in aceasta toamna:X

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, Camelia!
    Eu imi doresc oja asta pentru ca oricum nu mi`as permite sa`mi cumpar o oja Opi, iar daca tu ai gasit un dupe pt ea... nici pe asta n`am cum sa o iau.. n`am DM in orasul meu.. Sper sa am noroc :)
    Pupici si sper sa te faci bine cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi doresc aceasta oja pentru ca nu am nici o culoare asemanatoare si mi-ar placea sa o incerc. Ah, plus ca am auzit numai de bine despre ojele S-he, dar eu nu am acces la ele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Camelia,

    Imi doresc aceasta oja pentru ca mi-o doresc . :|

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow, alt giveaway? Ma uimesti din ce in ce mai mult :D! Pfff... am zis eu ca nu ma omor dupa genul asta de nuante taupe sau cum or fi... si tocmai de aia nu am acasa decat una de la Chic (nu stiu daca ai vazut la mine pe blog; e mai mult roz decat taupe) asa ca, pe langa ojele foarte colorate pe care le folosesc de obicei, ar fi super sa pot avea si o nuanta normala ca aceasta. Plus ca arata super bine pe unghiile tale. Kiss

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Camelia,
    foarte buna idea cu giveaway-ul :) Si sper sa te simti mai bine. eu mi-am dorit Particuliere si il am, deci nu particip la giveaway:)
    Taupe-ul da foarte bine pe unghii toamna <3
    Oricum, mult noroc, fetelor !!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ft misto arata si as vrea sa o incerc si eu :). Poate chiar sa fie primul giveaway la care castig :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Hello... Imi doresc oja aceasta pentru ca nu am incercat niciodata o asemenea culoare :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Salutare tuturor! Imi doresc aceasta nuanta pentru ca incerc sa-mi imbunatatesc colectia de oje iar aceasta nunata este pe lista mea de ceva vreme!! O zi placuta

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-as dori sa castig acest giveaway deoarece inca nu am gasit nuanta aceasta in DM-ul in care merg eu de obicei (stiu de ceva timp ca e dupe pt OPI-YDKJ).

    RăspundețiȘtergere
  22. imi doresc oja pentru ca e o culoare superba!

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi doresc oja pentru ca incep sa descopar incet, incet si "tainele" manichiurii si pedichiurii, iar culoarea asta mi se pare foarte in ton cu frigul si vremea urata de afara. Nu am nicio nuanta asemanatoare, de fapt am doar vreo 4 culori deocamdata si planuiesc sa imi imbogatesc colectia.

    RăspundețiȘtergere
  24. imi doresc oja pt ca imi place nu anta si inca nu am una similara in colectia mea :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi doresc oja pentru ca m-a incantat cum vine pe unghii:x nu-mi placeau pana acum nuantele de genu`..si daca as fi vazut sticluta probabil nu m-ar fi incantat, insa imi place la nebunie cum vine pe unghiile tale. mi-ar placea sa o incerc..sa fiu in ton cu toamna.

    pupici

    RăspundețiȘtergere