"Full face" ... dupa mult timp

14.9.10

Ieri, dupa multa vreme, am incercat un "full face make-up". Nici nu-mi mai amintesc de cand n-am mai folosit fard de pleoape (cred ca de la inceputul verii), iar in ultimele saptamani nici blush, nici bronzer n-am folosit foarte des, acelasi lucru e valabil si pentru alte produse: mascara, highlighter. Pur si simplu n-am avut nici timp si nici dispozitie, dar acum mi-am revenit.

Asa ca azi am redescoperit anumite produse:

- MSF Warmed - MAC aplicat cu pensula 138 (actuala F25) de la Sigma (care mi se pare ca in cazul blushurilor minerale aplica prea intens produsul) - arata natural si pare bronzerul perfect (nu stiu de ce, dar bronzerul de la Stila arata un pic nenatural in aceasta perioada pe tenul meu)

- MSF Shimpagne - MAC aplicat cu pensula 165 (actuala F35) de la Sigma in combinatie cu Warmed arata perfect

- fardul Warming Trend - MAC (aplicat pe pleoapa, Omega "in the crease" si Brule - iluminator) - ochi mari, odihniti si jucausi

- fondul de ten Multi-Matte - Clarins (imi place la fel de mult ca acum cativa ani) - pacat ca nu se mai fabrica (Truly Matte care l-a inlocuit nu e la fel de bun)

Sunt sigura ca zilele urmatoare voi descoperi noi comori de care uitasem sau pe care nu le-am folosit in ultima vreme. Voi ati redescoperit ceva acum cu venirea toamnei?

6 comentarii

  1. Suna foarte bine ce descrii tu acolo, mi-ar placea (si sunt sigura ca nu numai mie) sa vad si niste fotografii :)
    Eu am redescoperit fardul Sable de la MAC. Ieri l-am aplicat apasand usor peste gel liner negru de la Stila si arata superb.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu Blossoms. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am descoperit ca mi se sterge bronzul si am probleme la alegerea culorilor :) solutia, momentan cel putin, este sa ma machiez cat mai natural ... Sau sa ma asez intr-un colt pana trece :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place atentia ta la detalii.;) Eu nu retin niciodata numerele, gamele produselor etc. Nu dau importanta prea mare acestor aspecte... doar nuantele si marca (dar daca nu imi place sau nu mi-a placut produsul cand l-am testat, nici atat nu mai retin. :)).

    Cred ca astazi rezultatul sesiunii de make-up a fost pe masura produselor folosite, adica excelent!!!

    RăspundețiȘtergere