Guest review: Ale - masca hidratanta vegetala Yves Rocher

16.9.10

Gasiti mai jos parerea Alexandrei despre masca de la Yves Rocher pe care a castigat-o la giveawayul 150.

"Masque-Bain Hidratation Vegetale Gestes D'Institut este produsul pe care l-am primit de la Camelia la incheierea giveawayului 150 followeri, si desi l-am incercat inca de Duminica
cand am ajuns acasa, abia acum mi-am gasit timp sa scriu reviewul.
Ce promite:
Masca Hidratation Vegetale imbogatita cu zahar din extract de artar ofera tenului Dvs. o adevarata cura ultrahidratanta.Dupa numai 5 minute de la aplicare,pielea este intens hidratata,delicata,stralucitoare,ultraconfortabila.
Ce mi-a placut:
-descrierea in romana m-a cam speriat pentru ca promite" o cura ultrahidratanta",iar eu am tenul gras(m-am gandit ca e destinata special tenurilor foarte uscate). In descrierea in engleza scrie ca masca se aplica atunci cand iti simti pielea obosita, imbacsita(exact cum mi-o simteam eu Duminica dupa cateva nopti pierdute) asa ca am indraznit sa o aplic.
-textura usoara de gel-crema
-senzatia racoroasa din cele 5 minute
-lasa intradevar pielea mai luminoasa dar nu o hidrateaza foarte mult
-miroase frumos si discret
Ce nu mi-a placut:
-lista prea lunga de ingrediente nu tocmai vegetale
-contine alcool si m-a usturat putin fata la aplicare
Concluzie:
este o masca pe care as folosi-o ori de cate ori vreau sa ma rasfat nu neaparat pentru ce promite.
Nota:
7/10
Folosesc si eu produse Yves Rocher si sunt multumita de ele,dar nu am indraznit sa incerc si produse pentru ingrijirea tenului ... am patit-o cu un demachiant de la Garnier si de atunci ma bazez numai pe dermatocosmetice. Din fericire tenul meu nu a reactionat urat la aceasta masca si ii multumesc Cameliei pentru micul rasfat."


3 comentarii

  1. acum cateva minute rasfoiam catalogul de la Yves Rocher si am dat un search pe google sa vad despre produsele de ingrijire, iar lista "cam lunga" de produse nevegetale a fost si pentru mine un STOP...Nu stiu mai vad, mai studiez problema si poate ma hotarasc la ceva anume :)

    RăspundețiȘtergere