Dovada ca sunt ametita

21.9.10

... de azi dimineata am tot aprobat comentarii la postarea cu ELF si lumea "cerea" pensula si eu ma tot gandeam "dar n-am zis clar ca se termina la 10 si am anuntat deja si castigatoarea ... fetele astea nu citesc?"

Acum dupa atatea comentarii aprobate, imi dau seama ca la 10 s-a terminat giveawayul cu mostra de Nars Sheer Matte si la acela am anuntat castigatoarea ...

... si nu, nu sunt indragostita.

Vreuna dintre voi prezinta simptome d-astea de ameteala/ zapaceala totala?

13 comentarii

  1. da:)) bineinteles..mai ales cand ma trezesc la 5 jum:|:|...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-am gandit ca se poate datora faptului ca am dormit putin si in reprize scurte ... Ricky azi noapte a hotarat sa doarma sub patul meu si a sforait toata noaptea. Iar cand s-a simtit destul de odihnit, a inceput sa planga de sub pat ca nu mai putea sa iasa de acolo (putea, dar ii era lene sa se intoarca pe o parte si sa se chinuie putin, cum si intrase de altfel).

    RăspundețiȘtergere
  3. :D .... eu da, avand in vedere ca sat de 2 saptamni cu capul in dosare pentru niste rapoarte stupide :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu patesc foarte des. In special cand sunt obosita sau plictisita :D. Cel mai grav am patit o data sa incurc zilele :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ceva timp am parcat masina in fata unei pizzerii,destul de lejera parcarea caci era foarte tarziu.Dupa cateva minute m-am intors sa plec si cand am vrut sa desfac usa,caci am centralizata dar numai din cheie,usa nimic.Nici macar nu intra bine cheia...deja ma gandeam ce scandal va face tata daca il scol la ora aia sa vina sa se uite ce are,asa ca mi-am facut curaj si am apelat la baietii ce stateau de vorba ceva mai incolo.Desi nu suport sa par neajutorata in fata "haitelor" masculine pentru ca le dau motiv de ironie.A venit unul din ei,a incercat cheia,apoi mi-a zis grav ca probabil trebuie stricata yala,desfacuta fortat cu parghie ceva.Mie mai ca imi dadusera lacrimile de nervi si uimire,cand aud un hohot general,inclusiv al celui ce venise sa ma "ajute"...."POATE PENTRU CA NU DESCHIZI MASINA TA??!!".M-am prelins...m-am rugat sa se deschida o gaura sa ma inghita,ma si vedeam pe youtube la capitolul femei idioate la volan.Masina de langa era aceeasi marca si culoare dar eu nu fusesem atenta.
    In aceeasi idee,cu o alta ocazie,am parcat masina tatei si la intoarcere am vazut ca prin gratarul de la radiator iesea un cablu.Intrigata,ma apuc sa trag de el...caci nu il observasem niciodata,nu intelegeam,credeam ca i-au facut ceva intre timp.Mai aveam un pic si puneam si piciorul contra sa trag mai cu spor,ca in desene animate,pana cand prietena mea s-a uitat la numar si intre hohote de ras mi-a zis ca iar atentez la masina altcuiva.Fusese martora si la intamplarea anterioara.
    Deci...primul lucru e sa ma uit la numar ca sa nu mai mutilez masinile oamenilor :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ramona, nu pot decat sa rad pentru ca ma regasesc in descrierea ta mai mult decat imi place sa recunosc (desi n-am atentat serios la masinile altora, am vrut sa ma urc in ele) :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Hehehe... si inca cum! :))
    Ma aflu intr-o stare de genul asta cel putin o zi pe saptamana...

    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, da... sunt maestra!! Mai rau este cand ii mai incurc si pe cei din jur de ridica din spranceana de cate ori ne reintalnim cel putin o luna.:)) Partea faina din toata ..."ameteala" asta este ca astazi (spre deosebire de ieri) este o zi de toamna superba, cu ceva soare care ne zambeste si nici prea frig nu este.;)

    RăspundețiȘtergere
  9. o, da.. eu prin definitie sunt o ametita :)) Ramona, mi`a placut la nebunie :)))))

    RăspundețiȘtergere
  10. :))) i se intampla oricui si eu am FOARTE multe momente cand sunt ametita

    RăspundețiȘtergere
  11. asa sunt eu dimineata cand imi da trezirea cel mic. nu nimeresc sa ma ridic din pat si sa-i fac laptele. si cateodata stau si ma gandesc: oare am numarat corect masurile cu lapte praf?oare e cu una in plus sau in minus? plus cand plecam la plimbare tot am impresia ca am uitat lumina aprinsa sau ceva prin priza sau ca nu am incuiat usa si ma intorc din drum si ma enervez ca trebuie iar sa urc pana la 2 sa vad daca e totul ok :))

    RăspundețiȘtergere
  12. mi-am amintit o faza tare. eram in primul an de fac si am ajuns intr-o zi mai devreme (undeva pe la ora 3-4). liftul era stricat si am luat-o pe scari. n-am fost atenta la etaje. trebuia sa ajung pana la 4. am ajuns in fata usii si nu stiam de ce nu se deschide usa. cheia intra dar nu se deschidea. cand ma uit mai atent imi dau seama ca nu sunt in fata usii mele. era parca ceva ciudat dar nu bagam de seamna. usiile semanau, dar nu observasem ca in dreptul soneriei era scris nr apartamentului. eram la etajul 3. am inghetat :)) nu stiam cum sa fug mai repede. norocul meu a fost ora de asa natura ca nu era nimeni acasa

    RăspundețiȘtergere