Guest review: Iguanitza - scrub caise Yves Rocher

15.9.10

Astazi mi-a trimis Iguanitza reviewul la produsul castigat la giveawayul 150. Gasiti mai jos parerea ei despre scrubul de fata castigat.

"Am primit scrubul acesta de la Camelia, in cadrul giveawayului organizat cu ocazia "strangerii" a 150 de followeri.
Am intrat in posesia lui de cateva zile, dar de abia acum am apucat sa ii fac review.

Descriere : " Gomaj cu extract de samburi de caise 3 minutes;
Un gomaj pe baza de apa de hamamelis si extract de caisa. Se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana, prin masaj usor, evitand conturul ochilor, apoi se clateste".
Si atat. Asta e traducerea 'taiata'. In engleza scrie si ce face, si anume : face tenul mai radiant.

Am folosit`o de 2 ori, prima data nu mi s`a parut ca face ceva anume, poate si din cauza ca imediat dupa ce mi`am curatat tenul, am aplicat crema de fata.
A doua oara cand am folosit`o insa, am simtit o piele curata curata! Imi simteam tenul incarcat si obosit si am aplicat scrubul. Dupa ce m`am masat si am clatit mi`a ramas o piele fina si curata.

Nu stiu de la ce vine 3 minutes - poate ca 3 minute trebuie s`o tot masezi , mi se pare mult. 3 minute dureaza efectul ? NU!!!! Mi`am simtit tenul asa curat si fin mai mult de 3 minute :) Sau poate merg dupa ideea de la Clinique - curatare in 3 minute , dar la ei sunt 3 produse. In fine, nu conteaza asta, oricum pe descrierea in englezeste nu se mentioneaza nici "3" si nici "minute".

Imi place scrubul asta si, pe langa faptul ca lasa un ten curat, miroase atat de bine de imi vine sa`l mananc. Miroase a caise dulci! Yummy.

Il recomand si o sa abuzez de el pana`l termin. Si nu o sa respect partea cu 1-2 pe saptamana. O sa imi curat fata de cate ori simt nevoia sa am fata improspatata!

Multumesc Camelia pentru acest scrub minunat si pentru ca mi`ai oferit sansa sa`l incerc. Nu cred ca l`as fi cumparat prea curand, din simplul fapt ca aici la Sibiu nu exista Yves Rocher si pentru ca mi`e lene sa`mi "gomez" (exista cuvantu` asta?:) ) fata .. "


16 comentarii

  1. Sa il folosesti cu placere Iguanitza :*

    RăspundețiȘtergere
  2. App... nu ai primit review-ul de la persoana care a castigat fdt Mac? Tare curioasa eram :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, Adina. M-a contactat cand l-a primit si mi-a spus ca va trimite reviewul cand va avea timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce yummy arata, parca ar fi budinca :D
    Am si eu una de la Bioten cu miere si samburi de caise, poate ca merge ca 'dupe' pentru asta. O sa ma duc zilele astea la Yves Rocher sa incerc sa le compar :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-l folosesti cu placere! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna la toata lumea.Urmaresc frecvent blogul tau dar nu am scris pana acum.Am vrut doar sa spun ca si eu am de mult acest scrub si nu mi se pare ca ar face ceva deosebit tenului.Eu am ten mixt,gras in T si uscat in rest,nu scoate nici punctele negre,nici nu-mi lasa fata fina...nu am vazut efecte de nici un fel.Mie mi se pare ok scrubul nou de la Nivea,cel cu particule stralucitoare ce se poate folosi zilnic.Oricum ma bucur ca fetei care a primit scrubul ii place.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ralu: Apropos de fatza fina si ten mixt: iti sugerez o masca simpla, dar f. eficienta pe care am aplicat-o prima data astazi desi auzisem de ea de multisor. Si eu am un ten asemanator, deci chiar ti-o recomand caci curata, trateaza si lasa pielea fina, unul dintre ingrediente avand si proprietatea de exfoliant usor.

    Asadar, masca pe care ti-o propun si nu doar tie, ci tuturor celor care au tenul mixt/gras/probleme cu acneea, constra din urmatoarele 2 ingrediente:

    * 1-3 aspirine
    * 1 lingura miere de albine

    Se dizolva aspirina/aspirinele (eu folosesc doar una) intr-o lingurita cu apa. Dupa cca 1-2min. se toarna mierea peste aspirinele pisate si dizolvate si se amesteca f. bine, pana se omogenizeaza.

    Se aplica amestecul rezultat pe tenul curat pentru 15-20 minute.
    Se inlatura cu apa caldutza, dupa care se aplica o crema hidratanta potrivita tipului de ten.

    ~

    Pe mine m-a uimit rezultatul!!! Pielea tenului meu este acum extrem de fina si curata. Este o senzatie foarte placuta la atingere.

    Mierea ramane ingredientul de baza al multor masti pe care o sa le mai aplic de acum incolo. V-o recomand cu mare drag s-o folositi si in acest scop.

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna foarte bine reteta de care vorbesti. Cum ma incadrez si eu in tipul ala de ten o voi incerca mai mult ca sigur. Ada, de ce nu iti faci blog sa impartasesti cu noi ce mai stii?:)
    Imi cer scuze Cameliei ca ii umplu pagina de comentarii, dar nu stiu cum altfel sa vorbesc cu Ada :">
    Apropo, am si eu o reteta pe blog, tot pentru ten mixt gras si tot cu miere :D Imi place sa experimentez si sa gasesc retete noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bun scrubul, l-am avut si eu... eu il foloseam cand faceam baie si dupa ce il masam pe piele il mai lasam cam un minut-doua pe fata, dupa care il clateam... asta ca sa respect regula celor trei minute :)) Eu am mai avut de la ei si masti hidratante, cu menta si una cu struguri, dar nu la fel de bune ca scrubul. Felicitari, Iguanita! Sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc multumesc:) o sa il folosesc pana la ultima apasare de tub:))

    Ralu, nu scrie niciunde ca ar scoate punctele negre, dar ma uimeste ca la tine nu are niciun efect. Mie mi se pare super !

    RăspundețiȘtergere
  11. Merci pentru review. Chiar voiam sa incerc si asta. Eu am celelalte 2 masti, cea cu lamaie si cea cu struguri si mi-au placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Blossoms: Merci, dar nu m-am gandit niciodata sa-mi fac blog. Daca o sa creez unul, promit sa iti dau de stire. :) Meanwhile, viziteaza acest blog. Camelia, intotdeauna posteaza articole interesante si utile. In ceea ce ma priveste, o sa mai postez comentarii pe acest blog. E cert!;) Si chiar te rog ca dupa ce incerci masca pe care eu am propus-o mai sus, sa revii aici cu impresii,k?:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ada: Tocmai am incercat reteta de care vorbeai, dar am personalizat-o putin :) Pe langa miere si 2 pastilute diluate de aspirina, am stors si vitamina A si vitamina E din doua pilule, iar apoi o lingura de faina de ovaz pentru a inchega totul mai bine. Chiar sunt multumita de ce mi-a iesit, iar efectul final a fost unul placut: piele fina si curata + am observat si atenuarea unui mic cos in devenire :D Multumesc ca ai impartasit acest mic secret cu noi :)
    Ah si inca ceva, pentru ca in compozitie am avut faina de ovaz am putut la sfarsit, inainte de a curata fata de masca, sa il folosesc si pe post de scrub. Recomand varianta asta!

    Camelia, inca o data imi cer scuze pentru comentariile offtopic.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Blossoms: O sa incerc si eu varianta ta :) Vit A si E sunt benefice tenului si nu numai. Eu am o mica problema din cauza unui cos pe care nu l-am lasat in pace si de ieri pana azi deja vad diferenta clar: zona problematica a inceput sa se usuce si sa se diminueze.

    Am omis sa precizez, nu folositi masca cu aspirina mai mult de 1-2/sapt,pielea se poate usca. Nu aplicati aceasta masca in cazul acneei severe, consultati dermatologul mai intai.

    RăspundețiȘtergere