Prima impresie: ELF Studio Line

20.9.10

S-a intamplat ce banuiam ca se va intampla: am comandat 2 pensule din Studio Line si mai exact Powder Brush (flat topul cum il stim noi) si Bronzerul Warm. Pensulele m-au dezamagit cumplit, bronzerul e ok la o prima vedere.

O sa editez aceasta postare mai pe seara si am sa va argumentez cele mentionate mai sus.

Am revenit pentru ca stiu ca am dat emotii catorva dintre voi. Am spus ca revin mai tarziu pentru ca am vrut sa revin cu poze sa vedeti exact despre ce vorbesc.

O sa incep cu bronzerul care e ok si cele 4 culori amestecate dau o nuanta calda de auriu care va incalzi orice ten, dar are cam mult shimmer pentru a fi folosit ca bronzer (asta o spun la o prima vedere si din ce-am incercat pe mana).



Acum Powder Brush pentru care am facut comanda si din care am luat 2 bucati (una pentru a face un giveaway - detalii gasiti la finalul acestei postari).

Cand am deschis prima pensula, mi-au sarit imediat in ochi taieturile din topor ale perilor pensulei (o sa pun mai jos cateva poze sa vedeti exact cum arata si e ceva vizibil cu ochiul liber). Perii par fini, nu zgarie, insa nu sunt egali si taietura are mai multe intreruperi. Manerul, alta problema la care ma asteptam, este destul de subred si are deja un joc lejer. Pensula isi pierduse forma datorita amabalarii cred. O sa spal pensula in seara asta si maine am sa incerc s-o folosesc sa vad daca isi face treaba asa taiata aiurea cum e.

Am zis ca oi fi nimerit eu o pensula proasta si am desfacut-o si pe cea luata pentru giveaway sa vad daca e buna sau are aceeasi problema. Si n-am sa zic ca m-am mirat cand am vazut ca taietura e aproape la fel de urata si are si o 'galma' mica (nu stiu cum sa explic altfel) ca ma asteptam si la asta.

Am avut un feeling tampit de cand am citit ca aduc Studio Line in Romania si m-am gandit ca vor aduce rebuturile de la ce e afara (fetelor care aveti pensule ELF Studio luate de afara spuneti-ne daca ati avut astfel de probleme). Andreea (half_a_devil), pe tine te astept cu o parere despre pensulele tale.

Pun mai jos cateva poze sa vedeti exact despre ce e vorba.






In ceea ce priveste giveawayul, am luat o pensula Powder Brush (flat top) pentru a o oferi uneia dintre voi. Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la postarea asta in care sa-mi spuneti ca vreti sa o incercati si de ce vreti s-o incercati. Giveawayul va fi deschis pana miercuri seara la ora 20, iar joi pana in pranz voi alege castigatoarea cu ajutorul www.random.org si o voi anunta pe blog.

29 de comentarii

  1. Pfff... de ce? :(

    Si eu astept acea pensula pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. cei de la e.l.f au o problemuta cu pensulele, unele sunt bune altele nu, si ma refer la acelasi tip de pensule doar ca provin din loturi diferite, eu si o prietena n-am comandat (de exemplu) pensula de blending eu am nimerit una pe care o ador, o pot smotoci cat vreau, o spal de cateva ori pe sapt si e moale si aplica foarte bine fardul pe pleoapa, mi-a parut rau ca nu mi-am luat mai multe, prietena mea a nimerit una aspra, dura pe care n-a putut nici s-o foloseasca pt ca o zgaria, deci poate alta pensula o sa fie buna, oricum astept mai multe opinii si poate imi voi mai comanda pensule de la ei

    RăspundețiȘtergere
  3. ahh chiar imi pare rau ca nu ti-au placut. :(
    in legatura cu pensulica, da as vrea sa o incerc chiar daca acum nu prea mai sunt atat de entuziasmata ca atunci cand am vazut-o pe site.. review-ul tau mi-a taiat elanul :)) (nu este nimic rau, din contra). probabil ca as fi cumparat-o in viitorul apropiat dar inca vreau sa o incerc pe propria piele sa vad cum se comporta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ma bucur sa gasesc postarea atat de repede!! Ma surprinde ca finisarea pensulei lasa atat de mult de dorit. M-asteptam sa fie cel putin multumitoare, la cat este de laudata aceasta pensula, in special.

    De incercat, si eu as dori s-o incerc, mai ales cu fondul de ten si, in special, dupa ce am citit opinia Andreei (half_a_devil), care este incantata de acest produs ELF.

    Au fost atat de dorite aceste produse din gama Studio, incat credeam ca-s chiar Wow!!

    Eu mi-am cumparat 3 pensule din gama standard -cea angled, cea pt fdt si cea pt corector. Iti faci treaba cu ele, n-am ce zice, dar nu cred c-o sa le pot folosi prea mult timp. Initial par ok, in timp, insa, apar suprizele...

    Bronzer-ul arata bine in poza, imi plac nuantele... dar nu-mi prea place ideea ca are cam mult shimmer... insa, poate, daca aplici o cantitate mai mica, acesta va fi aproape imperceptibil...sper...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca ar fi corect sa particip la giveaway pentru ca voi primi si eu pensula, nu? Desi nu mi-ar strica 2 pentru ca folosesc mai multe nuante de pudra. Imi pare rau ca esti dezamagita de ea :( eu am pensula de fond de ten (adusa din afara) si sunt super multumita de ea. Si eu sunt curioasa ce spune Andreea pentru ca si ea a zis ca aceste pensule sunt bune si eu abia asteptam sa le incerc... acum imi pare un pic rau ca am comandat-o :( in special ca gama studio a ajuns la noi cu un pret mare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-mi vine sa cred cate giveaway-uri faci, esti foarte generoasa. Eu ma inscriu doar din curiozitate, inca strang bani pentru flat topul celor de la Sigma, review-ul tau m-a convins.
    Iti multumesc pentru faptul ca iti ocupi atata timp si pentru noi, cititoarele tale :)
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine m-ar interesa aceasta pensula pentru ca din cate stiu este foarte densa, dar moale si placuta la atingere. Sunt dispusa sa trec peste micile imperfectiuni din fabricatie, atata timp cat pot aplica cu succes pudra. Eu sunt incepatoare in domeniul utilizarii pensulelor, iar pentru pudra folosesc o pensula care este usor rotunjita la varf, asa ca trebuie sa insist un pic pana iau suficienta pudra, si sa am grija sa nu fac numai praf in jur in timp ce ma joc cu pensula prin pudra. Acest tip de pensula, cu terminatia plata, cred ca ar fi perfect pentru ce am eu nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  8. intreb de curiozitate...nu ai putea sa o "finisezi" tu? poate ar fi o solutie. ar fi pacat sa nu fie buna de nimic la cat e de laudata.
    de incercat, mi-ar placea pentru ca totusi pare destul de finuta si cred ca in mare parte si-ar face datoria :)

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm...acuma ma pui pe ganduri in legatura cu produsele lor din seria Studio...totusi parca as incerca pensula asta ca si asa nu am una mai buna decat spui tu, mai ales ca unii spun ca e densa. Ca nu e tocmai uniforma, eh nici tenul meu nu e cel mai perfect :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Elf ma tot dezamagesc si ma enerveaza ca in alte tari aud numai lucruri de bine de ei.
    As vrea si eu sa incerc aceasta pensula deoarece chiar sunt curioasa cum este, ce efecte are.

    Many hugs!
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna. Eu as vrea sa incerc aceasta pensula pentru ca intotdeauna mi-am dorit un "flat top" pentru pudra. Din cate am inteles aplica pudra mult mai usor chiar daca are imperfectiuni.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine ca nu mi-am comandat pensulele respective si bronzer-ul. Si mie mi s-a intamplat sa primesc o pensula cam defecta de la Avon si e frustrant.
    Bronzer-ul lam vazut pe diferite blog-uri si stiam ca e shimmery si de aceea am preferat sa imi comand altceva.
    E tare urat daca banuiala ta, precum ca cei de la Elf au adus in Romania rebuturile din afara, este adevarata. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. mi ar placea sa o incerc deoarece ma gandeam sa o comand si eu si pentru ca nu stau bine deloc la capitolul pensule:)).pe mine mai mult decat pensulele ma tenteaza the face palette pe care tocmai au adus o,crezi ca e buna?

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi pare rau ca esti dezamagita:* vor urma unele ma bune:))
    Eu imi doresc pensula;;) in primul rand pt ca nu am una din aceasta si in plus sunt foarte curioasa sa vad cum este si poate prind curaj sa fac o comanda la ELF.
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi pare rau ca te-a dezamagit pensula de la ELF... eu mi-am comandat paleta Complexion Perfection si cea de corectoare (nu-mi fac mari iluzii, sper doar sa mi se potriveasca) si "vinovata" din pozele de mai sus era pe lista pentru urmatoarea comanda, deci sign me up pt giveaway (dupa cum spunea si clarra, cred ca ar face totusi treaba destul de buna la aplicat pudra... eu nu folosesc decat un strat fff subtire - cred ca are un efect mai degraba psihologic decat real :)) )
    Nu stiu daca ELF de la noi a adus si chestii cu defecte la modul intentionat... presupun ca e inevitabil sa mai fie si defecte (pensula mea pentru fata din gama basic si-a pierdut manerul la prima spalare, dar am descoperit ca e mult mai indemanatica short-handeled :)) )

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi pare rau ca nu ai nimerit pensule ok:( Mie imi faceau cu ochiul ataaatea, dar n-am putut sa ma hotarasc si n-am mai luat nimic din gama studio, desi o asteptam cu nerabdare. Probabil le voi comanda din afara...

    Mi-ar placea oricum pensula asta, chit ca e putin ciuntita :)) Sunt curioasa cum e, ca n-am incercat niciodata tipul asta de pensule si... e buna acolo :P la colectie. Mai ales ca am cam inceput sa folosesc pudra bronzanta si blush aproape zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  17. wow! dezamagire totala, pensulele mele nu au nici o problema.. (desi le am de la inceputul anului, le-am folosit si spalat in fiecare zi..) chiar vroiam sa-mi mai cumpar una..
    Ce vroiam sa mai zic, la inceput si eu le-am primit turtite din cauza plasticului protector dar in timp isi revin la forma lor initiala (nu te astepta la asta azi-maine, cam intr-o saptamana asa).
    Te pup si bafta! ar fi pacat sa nu o folosesti..

    RăspundețiȘtergere
  18. sa stii ca mie mi s`a parut chiar din pozele de pe site ca totusi pensulele flat top sunt ciudate in ceea ce priveste taietura.. Eu as vrea sa incerc una pentru ca imprejurarile nu ma lasa inca sa`mi cumpar ceva si pentru ca sunt curioasa de ea.. la urma urmei poate isi face totusi treaba..

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna! Si eu folosesc pensule de la ELF si am aceeasi impresie ca si tine in legatura cu felul in care sunt taiate. As dori totusi sa incerc o pensula flat top pentru aplicarea fondului de ten. Multe persoane o folosesc in loc de stippling brush pentru aplicarea fondului de ten lichid pentru un finish mai "airbrushed". Asa ca sunt curioasa... Te pup! Diana

    RăspundețiȘtergere
  20. Am si eu 3 pensule de le ELF si sunt tare multumita de ele. As vrea sa o incerc pe asta pt ca n-am folosit niciodata o pensula pt fond de ten :-??.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Camelia:) Am citit cu mare interes acest articol deoarece eram tare curioasa de gama studio care a aparut de curand si la noi.Peria pe care ai primit-o mi se pare cam diferita de cea a Andreei,deci daaa..cred si eu ca cei din Romania care aduc produsele au ceva vina.

    Totusi mi-as dori sa incerc aceasta pensula pentru a'mi face o parere despre ea.Eu am una singura de la Elf din gama normala ,mare stufoasa si o folosesc si acum dupa un an.E bunicica,dar as dori si ceva din gama studio pentru ca nu am incercat niciodata:)

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi pare rau ca nu esti multumita de ea :(

    Cu toata ca tu zici ca nu este prea buna, mi-ar placea sa o incerc si eu pentru ca si asa pana acum nu am avut nici o pensula pentru machiaj si mi-ar prinde bine una.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna! Imi pare rau ca te-au dezamagit pensulicile. Si eu vreau ca urmatoarea mea comanda sa fie pe Elf. Sper sa nu raman cu un gust amar in urma lor.

    As vrea sa incerc si eu pensula deoarece niciodata nu poti spune ca ai incercat prea multe cand vine vorba de make-up.

    RăspundețiȘtergere
  24. cat de bine arata bronzer-ul :X
    eu am 3 pensule elf din gama normala (blending, mixta si pt fond de ten). desi cu primele 2 n-am avut nici o problema chiar daca le-am spalat de multe ori pana acum, cea pt fond de ten s-a dezlipit de la prima spalare. chiar ma gandeam cu ce s-o lipesc sa nu se strice. nu cred ca cei de la elf au trimis rebuturi. nu ar face decat sa le scada vanzarile pe romania, mai ales ca pana acum cele care vroiau neaparat gama studio profitau de free shipping. imi pare rau ca le-ai nimerit asa, dar cred ca depinde de lot.
    iar legat de giveaway... personal nu m-ar deranja deloc chiar daca are un "defect tehnic", atata timp cat ma ajuta cu pudra e ok. ma enerveaza ca pensula mixta sunt nevoita s-o folosesc si la pudra si la blush.plus de asta cred ca e mult mai usor de folosit una flat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am 2 pensule pt fard de ochi din gama obisnuita. Prima este odioasa, este pur si simplu tare, parca e lipita cu super glue si nu o pot folosi. Mi-am mai luat una, ca lumea mi-a tot zis ca sunt bune. Si a doua este moale si f buna. Am si eu powder brush-ul, mi-a venti turtita din transport, si perii nu sunt perfect egali, insa nu exista discrepanta ca in pozele tale. Diferente de lot...

    RăspundețiȘtergere
  26. Pfff...e trist să aud că gama studio nu este chiar ceea ce ne-am așteptat să fie. Eu una am așteptat foarte entuziasmată acestă gamă și mă uitam zi de zi pe site ul ELF să văd dacă au mai anunțat ceva despre venirea ei în România.

    Acum ,sinceră să fiu, îmi doresc pensula asta pentru că m-ai făcut teribil de curioasă ;))) Și nu am reușit încă să-mi comand nicio pensulă din noua gamă :-s

    RăspundețiȘtergere
  27. chiar imi pare rau s-aud asa ceva despre e.l.f., sincer aveam asteptari mari si chiar zilele urmatoare ma pregateam sa dau si eu prima comanda.
    as fi interesata de o asa pensula, ca sa incerc si eu pt prima data un blush :"> mi-e rusine sa recunosc, dar inca nu am folosit blush, dar este un inceput pentru orice,nu? :)
    p.s. bronzerul arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Ada, nu lasa experienta mea nu tocmai placuta sa te influenteze (eu mi-am exprimat parerea sincera, insa e posibil sa fi fost doar o intamplare nefericita).

    RăspundețiȘtergere
  29. chiar sunt surprinsa sa aud asemenea lucruri despre gama studio de la elf.eu zilele acestea mi-am dat comanda de vreo 20 de produse de pe site-ul http://www.eyeslipsface.com/ prin intermediul unei prietene care este in state..mi-am comandat si pensula flat top .pe site pare a fi o pensula trainica si chiar arata bine... astept sa primesc coletul..desi sunt un pic dezamagita dupa ce am citit parerile clientelor elf..
    ce-i drep, inca sunt curioasa sa incerc pensula :D

    RăspundețiȘtergere