Review: MAC Splashproof Lash Mascara

21.9.10

Cateodata ma intreb de ce nu sunt un pic mai atenta. Am primit un tub de Splashproof Lash de la MAC anul trecut (n-a venit in cutie, ci in punguta neagra sigilata ca produsele luate din MAC Pro) si l-am incercat o singura data si chiar mi-a placut cum arata pe gene, insa demachierea a fost un cosmar si mi-au cazut si 2 gene, ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata (nici macar atunci nu m-am gandit sa ma uit la el sau macar denumirea "Splashproof" sa-mi dea de gandit ca este waterproof) - oricum folosisem un demachiant bifazic si trebuia teoretic sa nu am probleme.

Si pentru ca mi-au cazut cele 2 gene, nu l-am mai folosit deloc de atunci si nici macar n-am avut curiozitatea sa ma uit pe net sa vad ca este singura mascara waterproof de la MAC. Zilele trecute pe youtube le-am vazut pe fetele de la pixiwoo testand mai multe feluri de mascara waterproof (amuzant videoclipul - pentru cine l-a vazut) si cand ma hlizeam eu uitandu-ma, vad Splashproof. M-am simtit cam prostuta (asta ca sa nu zic ca am fost chiar batuta in cap) si am inceput sa caut Splashproof ul ca stiam ca nu l-am aruncat. Greu l-am gasit, l-am deschis si era in aceeasi stare ca atunci cand l-am deschis prima data: umed, lucios si fara vreun miros ciudat (care sa-mi dea de gandit ca nu mai e bun). Si am decis sa-i mai dau o sansa.

Ieri si alaltaieri l-am folosit si cred ca sunt capabila sa-i fac un review acum. Imi place in continuare: separa si alungeste foarte bine, genele raman intoarse, este un negru intens si o idee lucios, nu se lipesc genele, am mers prin ploaie si nu s-a miscat nici un pic de pe gene, se usuca destul de repede dupa aplicare (eu am mai patit cu mascara watwerproof care dura o vesnicie sa se usuce), insa am aceeasi problema: demachierea.

Desi de asta am stiut cu ce ma confrunt si am folosit un demachiant pe baza de ulei (de care v-am mai spus ca nu-mi place, nu suport uleiul) - demachiantul bifazic n-a urnit nici un strop de mascara de pe genele mele, n-am fost multumita de rezultat: am simtit ca nu am luat tot produsul de pe gene si in a doua seara, mi-a cazut o geana (poate a fost o intamplare, dar cum de ce intampla numai cu Splashproof).

Concluzie: imi place ce face, cum se aplica si cum se mentine pe gene, insa urasc demachierea lui si, prin urmare, n-o sa-l mai folosesc (probabil ca o sa-l inchid bine si o sa mai zaca in sertar o vreme - poate apare vreo ocazie cand am nevoie de siguranta unei mascara waterproof care stiu sigur ca din acest punct de vedere isi face treaba).

7 comentarii

  1. Rimelul asta e dovada ca niciodata nu poti sa le ai pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos e sa mai descoperi din cand in cand un nou produs pe care il ai de mai mult timp :D as vrea si eu sa apara cateva produse "noi" la mine in sertar :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu Adina, n-ar fi rau sa ma mai trezesc cu cate-un nou produs prin sertar ;))
    Apropo de surorile PixiWoo, le-am vazut si eu experimentul si tare m-au distrat, abia astept sa mai faca si pentru altele :D Ma bucur sa vad ca si tu esti o "urmaritoare" de-a lor :) Mi se par cele mai capabile makeup gurus de pe youtube alaturi de Lisa Eldridge.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intotdeauan exista o solutie! :) In acest caz, solutia sa fie: MAC Cleanse Off Oil ?

    ...care "...is designed remove all makeup, including waterproof mascaras. It contains several different oils (including jojoba, rose hip, olive, and evening primrose), while being mineral oil-free, all working together to really break down your makeup..." (Sursa: http://www.temptalia.com/best-makeup-remover-mac-cleanse-off-oil)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este, il am (intr-o sticluta de 30 ml dintr-un set try me) si nu-l suport!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorry!! Am crezut ca este ceva de capul lui dupa descriere de mai sus. :(( In schimb, propun sa mai incerci pt acel mascara si un demachiat pt waterproof makeup dar dintr-o gama profesionala. Ce spui? Ar fi o solutie?

    RăspundețiȘtergere
  7. m-am gandit si eu ca poate exista un demachiant anume pe acest waterproof.. pacat de acest inconvenient..

    RăspundețiȘtergere