GIVEAWAY TRESEMME Fresh Start si surpriza

23.9.10

Asa cum am anuntat la review (pe care il puteti citi aici), Radu mi-a oferit un set cu 3 produse Fresh Start (samponul, sprayul si crema) pentru a organiza un giveaway astfel incat si una dintre voi sa aiba ocazia sa incerce aceste produse si sa ne spuna parerea ei intr-un review.

Detalii despre fiecare produs in parte, pretul setului, modul de folosire precum si datele lui Radu pentru cele ce sunt interesate sa cumpere aceste produse le gasiti aici (intre celelalte licitatii ale lui Radu de pe okazii gasiti aceste 3 produse si separat, si de asemenea si alte produse TRESemme). Eu am cumparat de mai multe ori de la Radu si il recomand cu incredere pentru ca este o persoana serioasa si cunoaste produsele pe care le vinde, de aceea am si discutat cu el pentru un giveaway inainte sa le testez pentru ca stiu ca aduce doar ce i se pare calitativ si bun.

Ce trebuie sa faceti ca sa castigati? Intrucat sunt 3 produse oferite, m-am gandit sa existe 3 conditii (dintr-un motiv foarte simplu - m-am saturat de persoane care apar pe blog doar cand scrie giveaway si in rest nu au nimic de spus - si nu ma refer la cititorii pasivi pentru ca si eu urmaresc multe bloguri si nu comentez aproape niciodata, insa nici nu particip la giveawayuri):

1. Sa urmariti blogul (daca il urmariti cu alt nume decat cel cu care lasati comentariu - mentionati acest lucru) si sa fiti o persoana activa (nu conteaza ca urmariti blogul de la inceput sau de acum 3 zile, important este sa fi lasat comentarii la postarile de pana acum).

2. Sa-mi spuneti cate tipuri de sampon si balsam exista in gama Naturals de la TRESemme (care urmeaza sa fie adusa) si pe care eu o astept (datorita unui balsam de care am scris deja pe blog).

3. Sa-mi spuneti daca ati incercat produsele TRESemme pana acum si ce parere aveti despre ele, iar in cazul in care nu ati incercat nimic pana acum, sa-mi spuneti ce v-ati dori sa incercati si de ce.

Giveawayul va fi deschis pana duminica 26.09 la ora 22:00. Luni voi anunta castigatoarea (cu ajutorul www.random.org sau poate o voi alege eu - nu m-am hotarat inca, devine de raspunsurile voastre) si astept din partea ei sa ma contacteze in 24 de ore pentru a-i expedia coletul si dupa folosire sa-mi trimita un review al produselor astfel incat sa puteti citi si o alta parere despre aceste produse.

Astept cu interes raspunsurile voastre si sunt chiar curioasa cine o sa fie norocoasa.

P.S.: In momentul in care am vrut sa apas "publicati" mi-a mai venit o idee. O sa ofer si eu un premiu de la TRESemme - un spray de protectie termica Heat Tamer Spray (pe care l-am tot laudat si am tot pomenit de el pe blog). Voi alege cel mai interesant comentariu (si cand spun interesant, ma refer sa-mi transmita ceva) si il voi premia cu acest spray care cred ca este esential in arsenalul de ingrijire al unei femei.

23 de comentarii

  1. Nice giveaway:. In gama naturals sunt 2 sampoane si 2 balsamuri (daca am vazut eu bine pe site-ul lor) in total sunt 6 produse. As vrea sa incerc acest set si produsele pentru volum pe care mi le voi lua cat de curand pentru ca am parul gras, fin, amarat si lipsit de volum, si am incredere in parerea ta:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ideea giveaway-ului! :D

    In gama Naturals exista 2 tipuri de balsam si 2 tipuri de sampon, respectiv Naturals Moisture si Naturals Radiant. Pe mine ma tenteaza cea din urma.

    Nu am mai folosit nici un produs TRESemmé pana acum, nici macar nu stiam de existenta acestei firme pana cand nu am citit la tine pe blog. Nu o sa ma apuc sa creez "poeme" sau sa scriu cuvinte pompoase doar ca sa fie comentariul meu cel mai impresionant si nici nu o sa stau sa imi calculez cu grija cuvintele si sa le pun pe hartie ca sa sune totul bine. O sa spun cu cuvintele mele de ce mi-as dori sa incerc produsele TRESemmé.

    Cel mai mult ma tenteaza spuma Fresh Start careia i-ai facut review mai devreme pentru ca stiu ca mi-ar fi foarte utila. Sincer, eu nu prea folosesc produse de ingrijire a parului. Intotdeauna m-am rezumat doar la sampon si balsam, nu conteaza marca. Foarte rar am incercat sa aplic diverse geluri sau spume ca sa vad daca parul meu poate arata mai bine si din cand in cand mai pun mana pe fixativ. In general prefer sa il prind pentru ca nu imi place deloc cum sta. Partea cea mai proasta e ca se ingrasa imediat si samponul uscat nu ma salveaza decat pentru o zi. Cum ai spus si tu, cred ca spuma este altceva si este mult mai buna cand parul meu arata groaznic. Sampon uscat nu pot folosi mult pentru ca este alb si parul meu e negru deci iti dai seama ce ar iesi daca m-as da cu mult.... Ar fi horror! Plus ca se electrizeaza groaznic!

    Stiu ca random.org nu alege niciodata primele numere ci se duce pe undeva pe la mijloc (in cele mai multe cazuri si cat m-am jucat si eu cu el asta am observat) dar nu conteaza, macar mi-am spus parerea. Daca e prea lung comentariul sorry, sper ca nu ma injuri :D

    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce am gasit pe site-ul lor sunt 2 tipuri de sampon(unul pentru volum si unul pentru hidratare) si 2 de balsam(la fel ca si samponul).
    Inca nu am incercat nimic de la TRESemme, dar reviewsurile tale m-au facut foarte curioasa. Eu am parul destul de gros si des, dar se ingrasa foarte foarte repede :( si orice i-as face nu am gasit gama ideala pentru el. Dupa prima zi deja nu mai are volum si urasc sa il tin prins in coada, dar nu am de ales. Daca l-as spala la 2 zile mi s-ar ingrasa si mai repede, asa ca sunt nevoita sa il indur 4 zile, am incercat sa trag si mai mult de perioada asta, dar imi este imposibil avand in vedere cat de urat arata dupa a 3a zi.
    Gama Fresh Start pare sa se potriveasca parului meu, la fel si samponul pentru volum din gama Naturals. La balsam nu ma bag pentru ca, daca as folosi cu siguranta l-as aplica doar la varfuri, dar parul meu este sanatos din punctul asta de vedere, asa ca nu ma plang.
    Imi pare rau ca nu se gasesc si la noi in magazine, dar ma bucur ca l-ai impartit pe Radu si cu noi ;)) daca nu castig ceva la giveaway cu siguranta voi strange bani sa comand.
    Deja cred ca am scris prea mult, imi pare rau ca iti pierzi atata timp citing comentariul meu ;)) si stiu ca deja te stresez, dar trebuie sa ma repet a mia oara si o tot voi face de acum inainte pentru ca m-ai uimit: esti tare generoasa si eu rar am mai intalnit asa calitate la oamenii din jurul meu, imi pare rau pentru faptul ca ma repet atat, dar cand gasesc ceva asa special simt nevoia sa spun lumii intregi.
    Sa ai o seara exceptionala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foaaarte tentant acest giveaway, dar mie imi e suficient samponul si balsamul (nu am probleme deosebite cu parul, imi cade mai mereu, dar se regenereaza intr-o veselie si nu se ingrasa decat foarte rar). Oricum, vreau sa te felicit pentru idee, Camelia, asa castigatoarea va avea sansa sa foloseasca niste produse de calitate, cu efecte vizibile! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna:) Te urmaresc cu numele Dedeea.
    In gama Naturals exista 2 tipuri de sampon si 2 tipuri de balsam.
    Nu am incercat niciodata produsele TRESemme ,dar pot spune ca m-ai facut curioasa tare tare.
    Deci stiu ca sunt o ghinionista ,niciodata nu m-a ales random.org [-x (nu ma astept sa castig) coemntez cu mare drag postarile tale.
    Revenind,as dori sa incerc aceste produse deoarece am parul gras,mai mult de 2 zile nu rezista si trebuie neaparat spalat.Am incercat orice sampon din comert ,dar nimic nu m-a multumit pana acum.Am primit cadou pana si un sampon de la Joico si tot nu am fost satisfacuta (imi lasa parul mai gras decat de obicei).
    Dar daca parul meu incapatanat ca proprietara nu vrea cu niciun chip sa ramana curat cat mai mult timp, aceste produse le-as putea da cadou iubitului meu(mereu se plange de aceeasi chestie ca si mine).

    Esti o draguta ca oferi din partea ta un cadou.Eu mereu imi usuc parul cu uscatorul de par si mi s-a facut maturoi la varfuri.Oribil!!!probabil acel produs m-ar scapa o perioada de chin:*

    Succes in continuare:x

    RăspundețiȘtergere
  6. Alt giveaway? Huh.. Camelia esti plina de surprize.. :P
    Hihihi se pare ca am ghicit ambele game de produse de la ultimele doua concursuri.

    In gama TRESemme Naturals exista 2 tipuri de sampon si 2 de balsam, respectiv Naturals Radiant si Natural Moisture.

    Like I said, am mai folosit 2 produse TRESemme, imediat cum le-am comandat am venit cu "barfa" la tine pe blog sa te anunt. Fie ca destinul si-a bagat nasul sau nu, am comandat de la aceeasi persoana, de care am fost extrem de multumita ca si tine. Cand am primit pachetelul cu bunatati am gasit in el 2 produse, respectiv : balsamul anti-rupere si heat tamer spray. Desi stiam gramajul balsamului tot am ramas uimita cand l-am vazut, it’s a big one. Am fost extrem de entuziasmata de spray-ul pentru protectie, am vazut atatea review`uri pozitive pe youtube incat in mintea mea erau numai quote-uri ale fetelor dupa youtube. Nuu glumesc.. nici chiar asa.

    Imi pare extrem de rau ca nu am cumparat si samponul anti-rupere, am o MARE probleama cu firele de par cazute,rupte, mai ales din cauza placii, mereu sunt neatenta si pur si simplu le smulg. Am remarcat o diferenta destul de vizibila in acest sens, nici nu vreau sa ma gandesc cat de mirata as fi fost daca imi mai achizitionam si samponul. Ma gandeam ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap.

    Alt fapt pentru care iubesc acest balsam este faptul ca ma scapa de cojitele pe care le fac pe scalp, nu stiu de ce apar dar pur si simplu dupa ce faceam baie si parul se usca, treceam cu mana prin par asa ca in filme/ reclame[incercare esuata de a fi sexi =))] si aveam scalpul plin de "damburi" , scalpul meu putea fi comparat cu o sosea prost astfaltata. Bineinteles ca nu puteam sa ma abtin sa nu le rup si uite asa aveam parul plin de coji GIGANTICE, iti dai seama cum se vedeau din moment ce am si parul inchis la culoare.

    Imediat cum mi-am aplicat balsamul, au disparut. Dupa cateva saptamani, din lene nu mi-am mai aplicat balsamul si BOOM, a doua zi dimineata parul plin de coji.. la urmatoarea spalare cu balsamul they were gone. Acum parul meu este pustiu, fara nici-un fel de cojita, exact ca in filmele alea din vestul salbatic in care totul este pustiu si se plimba pe strazi rotocoale de praf [sper ca stii despre ce vorbesc ca sa nu ma fac de rusine aici =)) ].

    Ma bucur ca pentru mine acest balsam a avut si alt beneficiu fata de cel destinat , respectiv anti-ruperea firelor de par. Am impuscat doi iepuri dintr-un foc !
    In privinta spray-ului de protectie nu prea am ce sa zic, un plus de protectie nu strica niciodata nu ? Acum nu uit sa il aplic niciodata, am inceput sa imi ingrijesc parul extrem de mult. Sper ca norocoasa castigatoare a spray-ului sa il foloseasca mereu pentru a prevenii parul ars.

    Last but not least, eu zic ca aceste produse merita toate laudele. Podoaba capilara merita o ingrijire ca la carte deoarece ne incadreaza chipul.

    Hugs si noroc tuturor participantelor !
    Geez scuze ca am scris atat de mult, nu stiu ce m-a apucat!

    RăspundețiȘtergere
  7. asfaltata*
    scuze pentru greselile de ortografie, am scris in graba.

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte interesant giveaway, iar produsele sunt chiar de calitate...Bafta tututot celor care participa la giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  9. in primul rand, ma bucur ca am dat peste blogul tau.. te-am gasit din greseala de pe blogul altei fete...

    nu ma incadrez sa particip avand in vedere ca te citesc doar de 3 zile (dar cred ca am citit tot ce ai scris pana acum :)) )

    de vreo luna caut un spray protector ptr placa de par prin toate supermarket-urile de la mine din oras si nimic... dar acum stiu de unde o sa imi cumpar yeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!!!!!!!!!!
    my hair will be happy!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, ai prezentat atat de frumos calitatile produselor TRESemmé incat presimt c-o sa fie o nebunie generala in viitorul apropiat. Fetele or sa fie tot mai interesate de aceste produse, mai ales ca au un pret accesibil si ...iata ca le putem achizitiona chiar de aici din Ro. prin intermediul lui Radu. Multumim!

    Giveaway-ul este prea tentant sa nu-mi fac si eu simtita prezenta. :) De urmarit stii deja ca te urmaresc cu interes. ;) Ca urmare, referitor la prima intrebare, din gama Naturals vor fi disponibile: samponul si balsamul Radiant Volume si samponul si balsamul Nourishing Moisture. Hmm ...suna tare, tare bine, mai ales ca acestea contin ingrediente naturale.

    De ce mi-as dori sa le incerc? Pff ...sunt 1001 motive :), dar cele mai arzatoare:
    - tipul meu de par cu tendinta de ingrasare rapida,
    - parul ondulat ce deseori se incalceste, = timpul deseori limitat,
    - electrizarea continua a firelor de par si,
    - as always, dorinta de a experimenta, de a testa noi produse!! :)

    De ce mi-ar fi de mare ajutor spray-ul de protectie termica Heat Tamer Spray? Pentru ca ... cu ceva timp in urma a mea nesfarsita si nesuferita curiozitate :) m-a adus in fata unui ondulator de par Remington (btw – recomand produsele Remington, n-o sa fiti dezamagite!).

    Credeti ca l-am lasat in magazin??! :) ha! A fost dragoste la prima vedere (desi nu credeam ca exista asa ceva :)) ...pana la prima utilizare cand, desi rezultatul a fost WOW!, mi-am dat seama ca, totusi, in euforia de pana atunci, mi-a scapat ceva: imi lipsea poate cel mai important produs de styling: un produs de protectie termica. :(

    Parul meu a avut de suferit ceva timp dupa acea experienta, timp in care m-am straduit sa “repar” greseala cu tot felul de tratamente, dar mi s-a confirmat din nou ca este INTOTDEAUNA mai bine sa previi decat sa tratezi!!!

    Asadar, fetelor, niciodata sa nu va mai apropiati de astfel de produse de ingrijire personala fara a aplica anterior un spray de protectie termica, de tipul "Heat Tamer Spray" de la TRESemmé.

    RăspundețiȘtergere
  11. ca de obicei, nu te dezminti.. esti foarte generoasa..
    In primul rand gama Naturals vine cu 2 tipuri de sampon si balsam.. Naturals Moisture si Naturals Radiant. Fac cu ochiul amandoua, dar parca tot spre moisture m-as indrepta fiindca imi simt parul cam "insetat", in sensul ca folosirea placii si-a cam spus cuvantul. Nu arata rau, dar se poate si mai bine.

    Nu am mai incercat in viata mea produse TREsemme si daca ar fi dupa mine as incerca toate gamele pentru a vedea care ma face mai fericita.. de fapt, mie mi se pare ca parca fiecare gama vine in sprijinul unei probleme. Ti se ingrasa parul? Perfect.. we have Fresh Start!! n-ai volum? EE.. nu`i nimic.. Avem gama Volume :D si tot asa.. clar imi fac cu ochiul Anti-breakage, Volume, Naturals, Heat.. pentru parul meu complexat (a se citi fara volum a doua zi de la spalare, varfuri despicate, par uscat si agresat cu placa).. Pana sa fie si buzunarul pregatit sa-i sara in ajutor parului meu particip la acest giveaway :)) cine stie? Poate se hotaraste random.org sa fie bun :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt 2 tipuri de sampon si 2 tipuri de balsam in gama Naturals de la TRESemme. Acestea sunt Naturals Radiant si Natural Moisture.

    De la ei nu am mai folosit nimic, dar mi-as dori tare mult. Cu produsele pentru ingrijirea parului am o relatie de luuuunga durata, de cand m-am tuns prima data la un coafor. Pana atunci ma tundea mama si imi spalam parul cu apa de ploaie si sampon. Apa de ploaie e o minune, dar nu mai am eu rabdare sa stau sa strang apa, sa o incalzesc, in fine, toata nebunia. Trecand de la apa de ploaie la cea de robinet, am simtit nevoia sa folosesc si un balsam sa imi mai aseze 'matura'. Timpul a trecut, de la sampon si balsam am trecut la sampon, balsam, masca, ser pentru varfuri, crema, spray pentru stralucire, ceara, ceara lichida, fixativ, spuma si lista ar putea continua. Ce imi doresc acum, odata ce am identificat nevoile parului meu, este sa ii ofer cele mai bune produse.

    RăspundețiȘtergere
  13. gama vine cu 2 tipuri de sampon si balsam (naturals moisture si naturals radiant)

    desi imi place parul radiant, as prefera naturals moisture pentru ca niciodata nu e destul de hidratat parul meu :)

    nu am mai incercat produsele insa as vrea sa le incerc (de preferat pe toate :P, dar sunt fana produse pentru extra hidratare si pentru acea senzatie sleek)

    *urmaresc blogul ca si "makeupmirela"

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Camelia!
    In gama Naturals exista 2 tipuri de sampon si 2 de balsam, respectiv pentru hidratare si volum!
    Nu am incercat niciodata produsele Tresemme( cu toate ca as fi vrut avand in vedere cat de laudate sunt de Youtube gurus)pentru ca nu stiam ca se gasesc la noi in tara! Acum ca tu n-ai furnizat o sursa reala, de incredere pentru aceste produse probabil ca voi achizitiona si eu cateva!
    In ceea ce priveste premiul oferit la acest giveaway trebuie sa recunosc ca se potriveste de minune pentru parul meu avand in vedere ca trebuie sa ma spal zilnic sau cel mult la 2 zile!Mi-ar scuti mult timp si energie un astfel de produs avand in vedere faptul ca un par foarte lung!
    In cazul in care nu castig oricum cred ca o sa-mi comand si eu ceva produse pentru ca felul in care tu le descrii imi da incredere in calitate lor!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna!

    In gama Naturals exista 2 tipuri de sampon si 2 tipuri de balsam.
    Nu am incercat niciodata produsele TRESemme, dar mi-ar placea sa incerc Fresh Start Waterless Foam Shampoo sau Dry Shampoo. Mi-ar fi foare util atunci cand ma grabesc si nu am timp sa ma spal pe cap + ca nu am incercat nici un sampon uscat pana acum.

    Te urmaresc sub numele: Alexa1202

    Mersi,
    Alexa

    RăspundețiȘtergere
  16. buna, camelia>:D<

    Am vazut ca in gama Naturals exista 2 tipuri de sampon , si respectiv 2 de balsam. Recunosc, nu am incercat nucuodata produsele TRESemme, insa modul in care ai scris despre ele m-a facut sa mi doresc sa le probez. Am un par dificil, se ingrasa repede, dar si trebuie indreptat mereu pentru ca altfel, are o forma..deloc draguta. Am incredere in review`urile tale..deci, as fi tare incantata sa le incerc.

    Pupici, Andra AG

    RăspundețiȘtergere
  17. Hello, in gama Naturals se gasesc 6 produse in total, din care 2 feluri de sampoane si 2 de balsame (hidratare; volum).

    Nu am incercat produsele tresseme vreodata, dar VREAU spray`ul protector pentru ca am auzit ca miroase delicios, a bomboane! Asa mi`as indulci parul in timp ce l`as proteja de caldura mare de la foehn si placa. Si cu ocazia asta poate nici nu l`as mai prinde si l`as mirosi incontinuu :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Hey!
    Gama naturals contine 2 tipuri de sampon si 2 tipuri de balsam.

    Este prima data cand aflu de aceasta gama, deci nu am folosit aceasta gama de produse pana acum; chiar mi-a starnit curiozitatea cand am citit despre ele.

    Te urmaresc cu userul EllaSuchardine
    O seara frumoasa!
    Mi-ar place sa incerc sprayul pt protectie termica, cu siguranta e mai friendly cu parul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna! Gama Naturals contine 2 tipuri de sampon si 2 tipuri de balsam.

    Pana acum n-am incercat nimic de la Tresseme si sincera sa fiu am aflat de ele de pe blogul tau.

    De ce mi-as dori aceste produse? Pentru ca imi place sa ma rasfat - dupa o zi obositoare, ce poate fi mai placut decat o baie fierbinte si relaxanta si o ingrijire a parului cu produse deosebite? Imi place senzatia de par curat, stralucitor, fin ca matasea, de care ma indragostesc de cate ori imi trec degetele prin par. Iar cand isi plimba si iubitul meu degetele prin parul meu si imi spune ca am cel mai matasos par din lume, nici un ritual de ingrijire a parului nu mi se pare prea greu.

    Din pacate sunt putine produse care reusesc sa-i ofere parului meu rasfatul si senzatia pe care mi-o doresc. Bine, putine care sa fie si accesibile financiar. Iar din descrierea ta, produsele Tresemme par si luxuriante, si accesibile, motiv pentru care mi-as dori mult sa le incerc.

    Eu te urmaresc cu numele flori corpaciu.

    O seara frumoasa,
    Flori

    RăspundețiȘtergere
  20. produsele acestea sunt minunate le-am folosit in spania si mi-au facut un par minunat nu m-ai cadea era puternic si lucios le-am folosit pe cele pt reparare si mi-as dori sa le pot gasi si in brasov stie cineva unde le-as putea gasi ?????

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna. Azi am dat peste blogul tau, felicitari pt atatea postari super.
    Eu folosesc unul dintre sampoanele TRESemme de mai bine de trei ani si nu l-as schimba pentru nimic in lume. de curand au lansat si samponul uscat aici, cel mai bun pe care le-am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am auzit si eu de produsele Tresemme, si as vrea neaparat sa incerc Heat Tamer Spray de la ei.

    Mi-ati putea spune unde se pot gasi? In farmacii, in saloane specializate?

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim, pe okazii.ro le gasesti de vanzare.

    RăspundețiȘtergere