Guest review: Ladylike Blush - Coastal Scents Camo Quad Light

12.9.10

A venit randul unui nou guest review pentru produsele din giveaway ul "cere si primesti". Astazi e randul Corinei sa ne spune parerea ei despre Camo Quad - Light.

Prima data cand am auzit de aceste produse a fost in tutorialul lui Elle Fowler (Althatglitters21 pe Youtube). Ea lauda de asemenea varianta colorata, care e mai mult un corector de culoare (roseata, pete de autobronzant, etc) decat un concealer.
Cum cearcanele mele sunt cam cea mai mare nemultumire pe care o am fata de tenul meu, am fost foarte incantata cand Camelia mi-a oferit posibilitatea sa incerc un produs care promite sa faca exact ceea ce vreau.
Si face ... In primul rand, ambalajul produsului e unul placut. E foarte comod de aplicat si folosit pentru retusuri de-a lungul zilei.
Recomand aplicarea cu degetele, deoarece produsul e foarte cremos si se blenduieste foarte bine un pic incalzit.
Eu o folosesc in ordinea urmatoare, am descoperit ca asa functioneaza cel mai bine: parte galbeno-verzuie pentru acoperirea unui monstru sau a unei eventuale iritatii rosii inainte de fond de ten, apoi partea de concealer peachy pentru cearcane, iar pentru sublinierea acelor zone unde vreau sa fie mai luminos, un pic de alb blenduit foarte, foarte bine.
De regula aplic iluminatorul alb pe puntea nasului, sub sprancene, pe liniile de la baza nasului pana in colturile gurii si in centrul barbiei.
Se aplica foarte usor, dupa cum am mai spus, e incredibil de cremos, rezista destul de bine si nu se aduna in pliuri datorita consistententei sale aproape lipsite de pudra.
Pretul sau e aproximativ 8$, dar de ceva timp sunt Out of Stock, nu stiu daca expediaza si in Romania, dar am vazut site-uri romanesti care il comercializeaza la pretul de 50 lei (cam mare diferenta de pret, if you ask me). Pe Makeupalley.com, are rating destul de bun, 3.9.
Ca sa va faceti o idee, Erase Paste de la Benefit, mult laudatul zeu al concealerelor are 3.7 sau 3.8, asa ca raportul pret-calitate pentru acest produs este excelent  (gramajul este de 12.5 g comparativ cu doar ... 4.4g al lui Erase Paste).
Sunt convinsa ca il voi folosi ceva timp, pentru ca e destul de mult produs si e nevoie de foarte putin la o singura aplicare.
In wish-list-ul meu tocmai a intrat paleta corectoare de la Coastal Scents. E genul de produs pe care il folosesti dimineata, iar Camo Quad-ul il poti purta usor in geanta pentru eventuale retusuri.
All in all, sunt foarte incantata de acest produs si ii multumesc inca o data Cameliei. : )
 
 

4 comentarii