Guest review: DeeDee - pensula Sigma SS219

23.9.10

Gasiti mai jos reviewul Andreei (DeeDee) la pensula SS219 de la Sigma castigata la giveawayul "cere si primesti" din august si motivul pentru care a trimis atat de tarziu - mie imi spusese deja ca va intarzia cu el (in ceea ce priveste reviewurile care lipsesc, nu le-am primit de la cele care au castigat, de aceea nu a mai aparut nimic pe blog).

"Imi cer scuze ca iti trimit atat de tarziu review-ul, dupa cum ti-am spus in mailul anterior, eram in luna de miere cand a ajuns pachetul, apoi a urmat nebunia cu mutarea. M-am instalat si m-am pus pe machiat.

Sunt oarecum o novice intr-ale machiajului, pana nu demult bureteii care veneau cu fardurile erau sfinti. Abia acum imi dau seama ce ma mai chinuiam cu ei, iar fardul era peste tot, numai pe pleoape nu! Pasul urmator: am primit de la o prietena un set de pensule de machiaj de la No7, le-am folosit, apoi am inceput sa imi doresc mai mult, sa profit la maxim de calitatea fardurilor mele (calitate care, zic eu, e ceva mai mare decat a produselor pe care le aveam in trecut). Am ales sa ma documentez inainte, asa ca am aterizat pe diverse bloguri de machiaj pe care le-am urmarit o vreme, bloguri care s-au decantat in timp... Au ramas astfel in bookmarks blogul tau, al lui Koko si al Andei Zelenca.


Revenind la Sigma SS219, nu am gasit o descriere oficiala, doar review-uri. 


Fiind singura mea pensula ceva mai... profi, o exploatez la maxim, mai ales acum, ca a inceput scoala si vreau sa fiu o profa cool :)). O folosesc in special in pliul pleoapei, pentru a adauga profunzime, dar, avand pleoapa ingusta, tot ea ma ajuta si la aplicarea fardului. Habar nu aveam ca fardurile mele sunt atat de pigmentate! Se astern frumos pe pleoapa, nu se imprastie cum se intampla inainte. Perii sunt suficient de moi sa nu simt ca ma zgarie, dar si suficient de tari cat sa aplice fardul strict pe zona dorita. Un singur minus am descoperit pana acum la ei: cativa au tendinta sa zboare in stanga si in dreapta (aici ar putea fi si vina mea?). 


Desi ma machiam de obicei, in ultima vreme am primit si complimente de la colege!

Multumesc!"

5 comentarii

  1. Sa o folosesti cu placere! Cred ca e super:D

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari! s-o folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa o folosesti cu placere! :)
    Eu am 219 de la MAC si este pensula mea preferata, cred ca nu e machiaj la care sa nu o folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc :D! Astazi am fost atat de mandra de machiajul meu, s-a asezat frumos si a rezistat eroic pana acum! Cred ca o pensula buna iti da si increderea de a incerca mai multe tipuri de machiaj.

    RăspundețiȘtergere