Review: Skinlite Relaxing & Calming Lavender Mask

14.9.10

Mai aveam o masca (ma refer la tip de masca) din cele sheet-type de la Skinlite pe care nu am apucat s-o folosesc. Este vorba de masca relaxanta si calmanta cu levantica, pe care recunosc ca am luat doar ca sa le incerc pe toate, nu ca as fi crezut ca mi se potriveste sau va face ceva special. Insa m-am inselat si mastile Skinlite mi-au facut iar o surpriza placuta.

Am folosit masca duminica seara (detalii despre cum arata, cum se aplica gasiti in celelalte reviewuri la mastile Skinlite). O sa fiu scurta. Dimineata cand m-am uitat in oglinda (tenul hidratat l-am simtit dinainte sa deschid ochii, insa efectul asta l-au avut toate mastile de la Skinlite), nu mi-a venit sa cred: tenul mereu era perfect curat si nu se vedea nici urma de roseata pe fata mea (care in general dimineata e prezenta pe obraji si barbie). Va spun sincer ca m-am uitat de cateva ori in oglinda ca nu-mi venea sa cred. Disparuse roseata si eu aveam tenul curat, intins si foarte luminos.

Nu pot sa zic ca s-a pastrat efectul si astazi (desi roseata a fost si azi sub cotele ei normale), insa in mod sigur masca asta este perfecta atunci cand aveti tenul iritat din diverse cauze (soare, tratamente cosmetice, produse nepotrivite tenului) sau aveti nevoie sa aratati perfect intr-o anume zi.

Masca asta si cea rosie (cu colagen) sunt preferatele mele, urmeaza cea verde cu ulei de maslinei si ultima este cea galbena (cu coenzima Q10).Am incercat si din cele normale (si cand zic normal ma refer la masca la pliculet care se aplica pe fata, se lasa x minute si se clateste/ sterge, insa acelea nu m-au impresionat in mod deosebit).

Am vazut pe siteul celor de la Skinlite ca mai sunt inca 4 tipuri de masti sheet-type (din care 2 ma tentau foarte tare: Rejuvenating Pearl Mask si Illuminating Arbutin Mask). In mod sigur le voi cumpara in viitorul apropiat (chiar daca nu le gasesc in tara).

Cu acest review, inchei seria Skinlite sheet-type mask si va spun ca voi avea tot timpul una dintre mastile lor disponibila in arsenalul meu de frumusete.

7 comentarii

  1. Dupa review-urile tale am fost si eu la DM si mi-am luat o masca (mai ales ca era si la oferta).
    Am ales-o pe aceasta si am fost foarte multumita de rezultat: tenul era hidratat, curat.
    O sa o incerc si pe cea cu colagen, dar asta o s o mai cumpar cu siguranta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine si asta :D Abia astept sa ajung si eu in dm

    RăspundețiȘtergere
  3. Crezi ca este buna si pentru tenul mixt? Nu stiu daca o o gasesc la DM din orasul meu, dar as da o fuga sa incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce pret se gaseste aceasta masca?

    RăspundețiȘtergere
  5. Zilele trecute am aplica masca SkinLight primita de la tine (merci inca o data): "Apricot - Anti-Stress Heat Therapy Mak".

    Desi este descrisa ca fiind "masque chauffant", in cazul meu nu am simtit-o "incalzindu-se" o data aplicata pe ten, insa mi-a placut textura cremoasa, revitalizanta pt ten. La final l-am simtit fin, curat si usor hidratat - pesemne aici intervine extractul de caise :). Per ansamblu mi-a placut. A mai ramas pt o sg aplicare, dupa care pornesc in cautarea unor masti similare, caci nu cred sa gasesc masti SkinLight in orasul meu. Ma tenteaza cele Montagne Jeunesse. Le-am vazut in Kaufland si imi fac cu ochiul.:) Ai testat vreuna?:)

    RăspundețiȘtergere