Prima impresie: Batiste Colour Dry Shampoo

2.9.10

De mult timp vroiam sa incerc un sampon uscat in primul rand pentru ca ma intriga cum "functioneaza" un sampon uscat si mai ales pentru ca am vazut pe youtube si pe blogurile de afara o gramada de pareri despre samponul uscat si trebuia neaparat sa incerc si eu.

Am gasit de vanzare pe un blog Batiste (despre care citisem/ vazusem deja pareri) si cand am vazut ca avea si varianta pentru par negru, m-am repezit sa-l iau (stiam ca variantele clasice lasa reziduri albe/ gri la radacina parului brunet). Samponul a fost 28 ron si cu transport a ajuns la 35 ron (a venit prin posta in 2-3 zile), nu mi se pare putin, insa nici asa mult ca alte sampoane uscate pe care le-am vazut in magazine.

Sa fiu sincera, nu asteptam nimic de la acest sampon pentru ca nu am inteles cum functioneaza. Spune ca reduce aspectul greasy al parului si ca-l reinvigoreaza intre spalari. Face asta? DA. Imi place? DA. Il recomand? DA. O sa-mi mai iau? DA.

Si acum ca v-am agasat cu atatea da-uri, sa va spun cum functioneaza. Se agita bine sprayul, se aplica de la o distanta de 20-25 cm pe radacina parului (daca aveti parul des, nu uitati si de partea din spate a capului), se maseaza cu degetele un minut, dupa care puteti pieptana/ aseza parul in mod normal.

Ce mi-a placut? Nu am avut nici un fel de reziduri la radacina, nici colorate, nici incolore nimic. Miroase bine, nu este nimic neplacut la el. Parul meu s-a improspatat dintr-o data, a capatat volum si stralucire. Si cred ca asta e nemaipomenit atunci cand grabita si n-ai timp sa te speli si sa te coafezi (in cazul meu concret dimineata, curentul era oprit, eu am centrala termica in apartament, n-aveam apa calda).

Sfatul meu? Daca ati cautat un sampon uscat, incercati Batiste. Nu va pot spune cate utilizari va avea deci nu ma pot pronunta in privinta raportului pret/ timp de utilizare, insa in mod sigur este un produs care va fi mereu cu mine pentru ca te poate scoate din impas in ocazii cand ai nevoie de un par curat si sanatos si nu ai cum sa-l speli.

Daca aveti experiente cu samponul uscat, astept comentariile voastre.

26 de comentarii

  1. De unde ai cumparat acest sampon uscat? Al meu inca nu e pe terminate dar sa stiu unde sa caut cand o sa am nevoie. Al meu e alb dar nu am patit niciodata sa imi ramana parul alb... decat la inceput cand habar nu aveam sa ma dau si dadeam exagerat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am gasit numai variantele Original, Blush si Tropical de vanzare.. la 30 ron (cu livrare gratuita pt bucuresti). Imi poti spune si mie de unde l-ai luat pe acesta?
    Mersi

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina uite un blog ..cred ca la acesta se referea Camelia.Daca nu:"> Scuzele mele

    http://samponuscat.blogspot.com/

    De mult vroiam sa incerc si eu unul ,dar parca nu aveam incredere sa dau banii pe acest tip de sampon.Functionam dupa principiul sampon,apa calda si masca o data pe saptamana.Dar acum m-ai facut curioasa:-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat si eu cateva... unele ok, altele nu prea. Din cate stiu eu au rezultatul acesta deoarece sunt pe baza de pudra; de aceea si lasa urme "albe" daca dai prea aproape de scalp sau prea mult. Stu ca acelasi efect il ai si daca te masezi cu putina pudra (poate fi si de fata) la radacina.
    In orice caz, vreau sa mai citesc si alte pareri despre aceste produse ca eu sunt mereu in graba mare si mi-ar fi de ajutor un produs de genul acesta bun. :)

    Hugs!
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  5. As dori sa stiu si eu, de asemenea, de unde ai cumparat produsula acesta, daca se poate. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia cat te tine totusi? o zi? doua?

    RăspundețiȘtergere
  7. Miuri, azi l-am folosit prima data, nu stiu cat tine ... am postat doar prima impresie. Dupa cateva folosiri, va urma un review complet.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.samponuscat.ro - despre acest site este vorba, Alexa1202?

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant ce zici tu:). ce tip de par ai?

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesant! M-ai facut curioasa si chiar acum o sa comand si eu unul. Multumim pentru impresii :)

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte interesant!
    chiar m-ai convis sa-l cumpar si eu
    nu credeam ca aceste sampoane chiar curata parul.
    multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit niciodata un astfel de sampon.Pare bun.Cred ca o sa-l incerc si eu...

    RăspundețiȘtergere
  13. @Camelia - Da, despre acel site e vorba :) Dar nu au decat cele 3 variante de care am zis..

    RăspundețiȘtergere
  14. atunci asteptam si alte impresii.. la urma urmei e bun si daca te scoate din impas intr-o dimineata in care te grabesti. Nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Camelcutza, negru in primul rand; cret si des, cam subtire in ultima vreme si cu tendinte de ingrasare (in mod normal ar trebui sa ma spal la 3 zile).

    RăspundețiȘtergere
  16. Esti printre singurele persoane care zic ca sunt multumite de samponul uscat :). Pe mine nu ma prea tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu am parul saten ff inchis si gras din pacate,daca nu ma spal la 3 zile e dezastru.m ai convins sa il incerc,de mult ma tot gandeam sa mi l comand.mai ieftin ar fi direct de pe asos.com ...acolo e cam 15 lei parca

    RăspundețiȘtergere
  18. Interesant acest produs! Si mai interesnat este ca functioneaza! :)

    Samponul uscat poate fi o solutie, mai ales in momentele descrise mai sus, cand efectiv n-avem cum sa ne spalam pe cap sau cand timpul nu ne permite.

    Eu sunt pro! Daca l-a vazut cineva online, pls, sa posteze link-ul aici sau poate intr-un magazin?!

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu m-am gandit acum ceva timp sa-mi iau samponul asta,dar totusi citisem niste pareri mai rele si nu am mai facut-o...acum sunt in dubii.
    in alta ordine de idei,am vrut sa iti spun ca am primit crema mac strobe de cateva zile dar am fost cam ocupata si nu am apucat sa iti spun.o singura data am pus-o pe fata,arata foarte bine,dar voi face un review cand voi avea o parere formata:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am gasit aici http://www.sampon-uscat.ro/ samponul in discutie, insa nu si pe cel pt. parul brunet. :(

    Se precizeaza, de asemenea, ca acest produs confera volum parului. Ai observat acest lucru, Camelia?

    RăspundețiȘtergere
  21. wow, de cand poftesc si eu la un sampon uscat :) nu stiam ca exista si la noi, cand o sa am bani o sa imi cumpar si eu unul. Oricui i-ar prinde un astfel de produs.

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  22. am incercat si eu o singura data sampon uscat si atat mi-a trebuit..dupa ce ca era el cam gras..mi l-a imbacsit de tot...si reziduurile albe..poate o sa ma incumet si eu de unul de la Batiste

    RăspundețiȘtergere
  23. ma bucur ca iti place Camy, si eu il am tot de pe blogul acela,cam de prin iulie,in aceeasi culoare. imi place, il folosesc des. imi place de mor cum miroase. am obs ca ma tine cam inca 1 zi cu parul nespalat, fata de cand trebuia sa-l spal. si eu il recomand. frecati bine radacina ininte de pieptanare!

    RăspundețiȘtergere
  24. Vazand articolul asta, mi-am dat seama ca l-am mai citit acum ceva timp, tot cand cautam pareri despre samponul uscat Batiste :)) . Insa mi se pare destul de scump, mai astept putin, poate prind vreo oferta buna.

    RăspundețiȘtergere