Concluzii GIVEAWAY

3.9.10

Mare parte din comentariile lasate la acest giveaway m-au pus pe ganduri si m-au facut sa-mi pun intrebari si m-au facut sa-mi dau seama ca foarte putine persoane din cele ce urmaresc blogul au citit cu atentie ce-am scris eu referitor la acest giveaway (este vorba de o firma despre care n-am vorbit pe blog, dar ale carei produse le folosesc - si, cum bine a observat cineva, se putea vedea acest lucru in pozele si postarile mele - s-a scris mult despre MAC, Nars, Laura Mercier, etc. despre care am scris in repetate randuri, deci nu putea sa fie vorba despre asta).

Insa altceva m-a frapat mai tare: faptul ca s-a crezut ca vor fi 10-15 produse de la o firma gen MAC, Nars (ale caror preturi stim toate cum sunt). Ma gandesc ca ori v-ati lasat duse de val si ati visat fiecare la ce-ati fi vrut sa primiti, ori m-ati perceput total gresit pe mine, ca om. Am scris o fraza de 3 ori pana acum si am sters-o tot de atatea ori (nu mi se intampla de multe ori sa nu-mi duc ideile pana la capat). De ce? Am vrut sa fac o precizare, insa mi-am dat seama ca nu-si are locul aici. Cred ca cine vrea sa inteleaga, va intelege. Si daca nu vreti sa intelegeti, nu e nici o problema, eu tot aici voi fi si voi face lucrurile asa cum cred eu ca e mai bine.

Si acestea fiind spuse, revin la concluzia cu giveawayul: nu a ghicit nimeni numarul de produse, sunt 2 produse la acest giveaway (sunt curioasa sa-mi spuneti in comentarii de ce toate ati crezut ca vor fi atat de multe produse, lasand la o parte 150). Firma a fost ghicita cum am spus si mai sus.

Ceea ce inseamna ca a ramas un premiu necastigat si, cum Ada mi-a dat o idee buna pe mail, il pun la bataie si va pun o alta intrebare: de ce am ales sa ofer 2? De ce tocmai 2? Ca nu degeaba am ales doar 2 produse. Va dau timp pana maine la 20 (scuze, e deja azi) sa-mi spuneti. Daca cineva imi da raspunsul bun, a luat produsul, daca nu se ghiceste nici pana atunci, o sa ales eu un comentariu care mi se pare mai haios/ special/ deosebit/ intr-un fel anume si persoana care l-a scris va primi premiul necastigat.

Ce sunt produsele? Nu sunt produse de make-up (cred ca am dat destule pana acum)!!! Cele 2 produse sunt pentru ingrijirea corpului, iar cele 2 "mentiuni" pentru ingrijirea tenului. De ce am ales asa? Pentru ca frumusetea inseamna in primul rand o piele ingrijita. Oricat de bune ar fi produsele pe care le folosesti, daca nu ai o baza buna pe care sa le aplici, nu-si fac treaba cum trebuie. Si la aceste cuvinte astept sa-mi spuneti daca am dreptate sau nu.

Pentru ca stiu ca suspansul a fost mare si v-am starnit curiozitatea, maine dupa ce anunt castigatoarele, daca ele vor (numai daca ele vor) anunt si care sunt premiile. Daca nu, ramane sa ne comunice ele cand primesc cadourile.

Acum astept concluziile voastre la concluziile mele. Va doresc o noapte linistita si va comunic ca deja am o idee in cap pentru urmatorul giveaway (la care am de gand sa va pun mintea la contributie si poate si imaginatia, fara sa fie ceva obositor sau stresant)!

13 comentarii

  1. De ce doar 2 produse?Pentru ca cel mai probabil e vorba de strictul necesar, sunt 2 produse esentiale care nu ar trebui sa lipseasca nimanui din "colectie",ca sa zic asa.Si probabil ca sa demonstrezi ca nu e nevoie de mult efort ca sa ai o piele ingrijita su sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. To be or not to be.. :))
    De ce doar 2 produse? Hmm.. pentru ca avem 2 picioare? =)) Nu glumesc.. probabil pentru ca aceste produse sunt suficiente pentru a avea o piele frumoasa. Eu cred ca unul dintre produse este un exfoliant deoarece acest produs este "cheia" unei pieli fine, daca celulele moarte nu sunt indepartate nici macar crema hidratanta nu isi mai face efectul asa cum ar trebui. So eu cred ca cele 2 produse sunt: 1 exfoliant si o crema hidratanta.

    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmmm...buna intrebare de ce ai ales 2 produse. Care`o fi motivul ? Primul raspuns care`mi vine acum in minte e pentru ca ieri a fost data de 2 septembrie, data in care s`a si inchis giveaway`ul ... Sau poate ca sunt doua produse care care se folosesc impreuna.. sau se folosesc in 2 :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ar putea fi 2 produse pt curatare...poate ajungem la bun simt.. :|

    RăspundețiȘtergere
  5. cu siguranta ca ai ales 2 produse cu un scop.. scop ce`mi da mie batai de cap acum.. probabil ca (si acum intervine imaginatia mea)... pfff.. imaginatia mea care iti jur ca e bogata nu ma ajuta nicicum... nu stiu.. poate ca cele 2 produse se completeaza una pe alta sau poate pur si simplu asa ai vrut tu ;)
    sau poate pentru ca acush implinesti un an de blog si mergi pe al doilea :D ziceam si eeeu..

    ai dreptate in tot ceea ce ai scris.. unele din noi ne`am avantat prea departe ..

    RăspundețiȘtergere
  6. pfff...gataaaa..stiiiu.. pentru ca mai avem 2 ani pana vine sfarsitul lumii si sa ne bucuram si noi celelalte un pic =)) sau nu mai vine? :? pff.. scuze:D da` chiar asta mi`a venit in cap.. stiu ca`i prostie.. :D pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru ca este al doilea giweaway organizat in cinstea numarului de persoane interesate de blog?:D

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt 2 produse pt ca se complecteaza unul pe celalalt si fara unul din celalalt nu ar mai avea acelasi efect

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce doar doua produse? Pentru ca sunt atat de bune incat reusesc sa acopere cu brio toate nevoile de ingrijire ale pielii - putin si bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca ai pus la bataie 2 produse deoarece aceasta cifra are o valoare simbolica pentru tine.Cel putin de cand iti citesc blogul am aflat ca ai 2 caini,2 pisici:) S-au poate ca ai pus aceasta cifra deoarece au fost 2 giveaway in luna august:d S-au pentru ca acesta s-a terminat pe 2 septembrie:)
    Ai tu un motiv bine intemeiat:* si sper ca cineva sa il ghiceasca:d Sau poate ne spui tu diseara despre ce a fost vorba:* Numai bine!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, Ale, ala a fost motivul. Ai castigat! Si o sa ii ofer si Iguanitzei un premiu pentru ca am ras cand am citit comentariul ei (si eram hotarata daca nu ghiceste nimeni, sa-i ofer premiul) si pentru ca. funny, sau nu, ultimul motiv s-a potrivit de minune.

    RăspundețiȘtergere
  12. vaai inainte m`am trezit si uite ce frumos ma trezesc :D cu un premiu ! Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am fost printre persoanele care au zis ca vei oferi 15 produse. Dar eu sincer ma gandeam si la mostre sau mini-produse. Insa ai dreptate... ne-am cam lasat duse de val. Imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere