Tentatii si sesiune de cumparaturi on-line

1.10.10

In toata nebunia de saptamana asta (eu am avut o saptamana infernala la munca, cum v-am mai spus, ma uit la ceas sa treaca timpul mai repede sa se termine si sa scap) am "reusit" sa mai cheltui niste bani.

Cei de la strawberry mi-au trimis o reducere de 9% ("we miss you" bonus, cum spun ei) care adaugata la cei 7,5% reducere pe care o am datorita numarul de comenzi facute la ei (ma indrept spre 10% cat de curand) au facut 16,5% si cum imi intrase in cap ca vreau sa incerc primerul verde de la Givenchy (Acti'Mine Kiwi), am profitat si mi l-am luat. Ca sa ma "oftic", a doua zi au pus oferta cu produsele unbox (nu puteam sa mai astept o zi?) si cum vroiam sa incerc neaparat fondul de ten Dior Nude Natural Glow, mi l-am luat si pe asta. Cred ca asta a fost ultima mea curiozitate in privinta fondului de ten (poate vreodata sa poftesc la vreunul de la Laura Mercier, dar e doar cu poate).

Dupa ce am cheltuit banii pe strawberry, am vazut la un blog sale un fond de ten Nars Sheer Glow (care cred ca va fi primul produs pe care il voi avansa la stadiul de HG - Holy Grail) si n-am rezistat (am dat pe el doar 16 lire cu transport cu tot, deci nu puteam sa-l ratez). Recunosc ca m-am gandit in sinea mea ca e cazul sa ma opresc, dar am zis ca o las pe mai tarziu (sunt sigura ca stiti senzatia).

Pasul urmator a fost o tentatie de pe lookfantastic.com: la 2 produse Clarins cumparate, iti ofereau un Beauty Flash Balm de 30 ml cadou! Si a fost mare tentatia, dar am rezistat (sunt mandra de mine).

Si pentru ca am rezistat la lookfantastic, n-am mai putut rezista si la hqhair cand am vazut codul de 15% la skincare si mi-am luat 2 produse Mario Badescu: masca de care am mai scris si sprayul facial despre care citisem multe lucruri bune (nu o sa intru in detalii acum, dar sper sa fie bune si sa-mi rezolve problema pentru care le-am luat si de care am sa vorbesc cu alta ocazie pe blog). Nu o sa va mai spun ca am poftit putin la paleta Naked de la UD (dar am mai mult decat suficiente farduri, inca sa nu ma las purtata de dorinte).

Si intre aceste "escapade", am mai "scapat" putin si pe ebay (am uitat sa va zic ca mi-au venit cele 2 perechi de cercei pe care vi i-am aratat saptamana trecuta, iar cei sub forma de frunza cu pietrele turcoaz sunt de vis) si mi-am mai luat niste cercei (cei turcoaz pe care ii ratasem si inca 2 perechi cu negru, o sa vi le arat cand imi vin). Tot de pe ebay am luat premiile pentru giveaway si mi-am mai luat si eu ceva, dar nu dezvalui acum ca dau indicii despre premii si nu vreau.

Si cred ca am dezvaluit cam tot! Voi pe ce ati risipit banii?

20 de comentarii

  1. Paleta Naked si 2 trio-uri NYX ca tot erau la reducere:D

    RăspundețiȘtergere
  2. dar presupun ca ai o satisfactie imensa:)) care va fi si mai mare cand vor sosi produsele:)
    si eu mi-am luat un trio NYX si o palete din colectia Runway, si 2 oje E.L.F. - stiu ca nu mai vrei sa auzi de ei:(
    Egoista din mine spera sa nu faci giveawayul in weekendul asta, fiindca voi fi plecata la munte:) Daca il faci insa, voi reusi eu cumva sa intru la cineva pe net >:)
    Primerul Givenchy suna foarte bine :X
    am gasit pe amazon oje OPI foarte ieftine - in jur de 5 dolari, relativ cu preturile de la noi si in general; cred ca in maxim o luna voi ceda din nou promisiunii de a face economii :( vine si ziua mea, deci.. am un motiv!
    Iti doresc un weekend minunat :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihihi... eu in general incerc sa mai "tin post" ca am tendinta de a cumpara mai mult decat folosesc, dar, pentru ca am aflat ca makeup shop incheie colaborarea cu NYX, mi-am luat paleta One night in Morrocco (la care pofteam de mult) si am "scapat" si la niste sapunele Soapmill (efectiv sapunele... minis) plus un face mist. De-acum incolo tre sa fiu cuminte-cuminte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am luat o pudra nyx si un eyebrow kit tot de la nyx :) :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahhh, Nars Sheer Glow!<3 <3
    Sa-l folosesti cu drag!:D
    Eu am "pacatuit" astazi. Mi-am comandat mult doritul aparat foto. Un Canon. Abia astept sa ajunga la mine. Si planuiesc niste cumparaturi pentru unghii de pe e-bay. :D
    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  6. offff..da eu rezist, mi-am promis c nu intru in banuti...astept perioada sarbatorilor,cand voi fi in afara tarii si o sa-mi pot achizitiona multe chestioare :D...chiar si acuma am rezistat(cu greu, sincer sa fiu)paletei Naked de la UD...sper sa ne arati si noua cand primesti bunatile :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-ai luat destule :D. Abia astept sa le primesti si sa te apuci de review-uri :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu n-am rezistat tentatiei si am comandat paleta Naked plus masca Mario Badescu de care chiar am nevoie. Acum imi pare si putin rau ca trebuie sa mai astept ceva pana cand voi strange iar bani sa imi iau si pensule Sigma, dar se merita.

    Sa folosesti sanatoasa toate produsele si bineinteles ca asteptam review-uri :D Apropo, m-am imbolnavit cand am vazut ce minunatii are tipul cu cerceii de pe ebay. E musai sa imi iau si eu ceva, mai ales ca is destul de ieftine. Sa le porti fericita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, cate si ce ti-ai luat:X
    Eu mi-am comandat doar un kit pentru sprancene de la Oriflame, am un buget foarte mic acum si am zis ca pe la Craciun imi iau mult dorita trusa 120. Deja o visez:)) Sper sa-mi gasesc un job cat mai repede ca am nevoie de prea multe lucruri si am prea putini bani.
    Sa folosesti sanatoasa si frumoasa tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Produse noi TRESemme si mostre Lily Lolo :D pt ca mi-ai facut super pofte cu acele posturi in care le-ai descris cu entuziasm. Tin sa-ti spun ca Radu a fost incredibil de amabil si nu credeam ca exista astfel de selleri... multumesc mult, datorita tie am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
  11. sa le folosesti cu placere! abia astept sa vad cercelusii :D eu nu stiu sa ma "joc" pe ebay si nici nu vreau sa aflu :)) pe urma as avea prea multe tentatii si prefer sa stau linistita :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Woww, eu rezist eroic. Am vazut un set de pensule extrem de faine care imi plac la nebunie si vreau un set de farduri nyx din runway collection. Mai astept deocamdata:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Hmmm... Momentan economisesc pentru un laptop, asa ca ma chinui sa 'pun frana', dar nu-mi iese intotdeauna :)) M-am prostit totusi cu un kit pentru sprancene de la Oriflame, asa cum a zis si AlexantzA, de abia astept sa vad cum e. Primerul imi place, nu stiu eu exact ce ar trebui sa faca, fata nu mi s-a ingrasat deloc, ba chiar e la fel de fina ca azi-dimineata. E inca in probe :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu astept sa-mi pot comanda pensula Sigma F80.

    Am innebunit-o pe Camelia cu intrebarile despre aceasta, ...iarta-ma, Camelia daca am fost prea stresanta. :)

    hmm...Si cu asta sper sa inchei capitolul 'Pensule', dar nu si shopping-ul:)...urmeaza altele, cred ca trec la haine ca tot isi intra toamna in drepturi.:)

    Si eu abia astept sa-ti primesti produsele comandate si sa revii pe aici cu primele impresii!;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Vroiam de mult sa dau o comanda de produse NYX dar am tot amanat.Oricum,imediat ce am auzit ca nu mai reinoiesc stocul am golit cosul...si portofelul.

    RăspundețiȘtergere
  16. pe ce am risipit banii? :(( pe taxa de la master..dar octombrie e luna de shopping :D recuperez eu

    RăspundețiȘtergere
  17. saptamana asta am luat vreo 7 perechi de cercei de pe ebay si 6 produse elf de pe situl uk pt ca era transportul gratuit (pe twitter si pe facebook au tot timpul coduri cu oferte) dar vroiam in mod special primerul mineral pt ochi...am inteles ca e cam la fel ca UDPP pe care il am (pe sfarsite).Asta e prima comanda elf care o fac.Sper sa nu fiu la fel de dezamagita ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Camelia,
    Desi am citit nenumarate postari despre cumparaturile on line pe siteuri de beauty, inca am o nelamurire. Nu cred ca am inteles intocmai, nici macar dupa explicatiile de pe site, in ce fel se face expedierea si primirea coletelor de la Strawberry...e clasicul mandat trimis de oficiul postal la care esti afiliat, sau trebuie sa ajung nu stiu unde in vama etc...??? Plus faptul ca nu am primit mailul de confirmare a comenzii datorita optiunii mele de anti spam si abia acum am realizat asta. Te rog, ajuta ma sa inteleg care e urmatorul pas pe care trebuie sa l fac - sau urmatorii, pentru ca am inteles ca parfumurile si produsele cosmetice se trimit separat.
    Multumiri anticipate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anna, eu nu am comandat parfumuri de pe strawberry deci nu stiu unde vin acele colete (am citit ca de la oficiul postal de care apartii pentru ca vin din Europa, insa nu stiu asta din proprie experienta). Coletele cu cosmetice se ridica de la oficiul postal care are VAMA de care apartine adresa ta (primesti de la posta aviz de ridicare din vama de la oficiul respectiv).

    RăspundețiȘtergere