Azi imi place ... MAC Opal Lustreglass

26.10.10

L-am luat cu intentia de a-l folosi cu Lavender Whip (pe care l-am vandut fara a-l incerca macar o data) si cum n-am mai apucat, am uitat complet de el - la ce sa folosesc eu un gloss roz movuliu (nuanta de fapt e "lavender")? Azi dimineata am simtit nevoia de ceva culoare, de ceva mai funky intrucat fata mea nu exprima nimic (am avut o noapte grea - Ricky se simte rau si nu ma lasa sa dorm, asta-seara il vede iar veterinarul si sper sa-i faca ceva sa-l ajute sa respire mai bine) si am pus mana pe Opal.

Pe buzele mele nu arata deloc mov sau turbat, ci arata chiar foarte bine si imi face buzele mult mai pline (nu ca as avea neaparat nevoie). Nu este lipicios, rezista destul pe buze (eu in general nu am probleme cu rezistenta glossurilor pe buze, deci nu sunt cea mai indicata sa ma exprim din punctul asta de vedere) si aduce o pata de culoare si senzualitate fetei. Cel putin asta am simtit eu azi!

Voua ce va place azi?


9 comentarii

  1. arata super bine !!
    nu te supara ca te intreb..dar de unde iti iei produsele MAC? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cauta in postarile cu shopping on-line si ai sa gasesti acolo informatii despre siteuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi mi-a placut mult gloss-ul Benefit de la tine!!! :X:X

    O sa scriu zilele astea despre premiu, promit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi imi plac mult sprancenele decolorate... dar complet!! tot azi, am mers la o cosmeticiana si mi le-am decolorat... complet! :) abia astept sa fac niste machiaje dramatice cu noua fata! imi schimba complet fizionomia :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi mi-a placut rujul Bourjois Lovely Brille.. nuanta Corail de mers :) O nuanta calda si, desi m-a speriat un pic culoarea "batonului", arata foarte bine pe buzele mele. Aaa... si sapunurile Soapmill :)) (mi-am comandat doua, cu lavanda)
    Sanatate animalutelor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca, astept cu curiozitate maxima rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  7. mie azi imi place balsamul de buze de la vichy cu apa termala, lasa buzele moi si da senzatia ca ai putin glos pe buze.
    Si eu astept sa o vad pe anca cu noul look :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie azi mi-a placut solutie micelara Bioderma Sebium H2O si pensula F80.:) Gata, ne-am "impacat"! O sa-mi mai comand una.:)) ...si sapt. trecuta eram asa suparata.:)

    ps: Imi place nuanta gloss-ului.;) Cred ca apare frumos pe buze.

    RăspundețiȘtergere