Prima impresie: Mario Badescu Azulene Calming Mask

11.10.10

La ultima comanda de pe hqhair mi-am luat si masca de la Mario Badescu despre care am mai scris pe blog 'Azulene Calming Mask'. N-am apucat sa o folosesc decat o singura data (trebuie sa o intinzi pe fata, sa astepti 20 minute, si s-o dai jos cu apa calduta). Din pacate pentru mine, nu am dispus de timpul asta, asa ca n-am incercat-o decat intr-o seara in timp ce am reusit sa fac o baie fierbinte.

Masca vine intr-un borcanel de 60 ml (care nu stiu cat de igienic este), iar pretul oficial este 18 dolari. Masca contine Azulene (un extract de musetel) si Balsam Peru (ingredient natural antiinflamator) si este ideala pentru a calma pielea iritata, rosie si foarte sensibila.

Se simte foarte placut pe piele, miroase foarte bine si da o senzatie de racorire a tenului care este foarte misto. Mi-a calmat putin tenul (problema mea ramane pata de pe pomete care ma mananca, este uscata si rosie si din cauza frigului imi curge ochiul si imi face mai rau la pata), insa n-am vazut efecte minune.

Se recomanda folosirea de 2-3 ori/ saptamana, iar eu am folosit-o doar o data deci nu avea cum sa faca miracole. O voi folosi asa cum este indicat si voi reveni cu pareri, insa dupa o prima folosire, nu pot sa spun ca m-a impresionat in mod deosebit (nu spun ca nu este buna pentru ca este o masca buna si e o placere s-o folosesti, insa parca asteptam un pic mai mult).

Trimiteți un comentariu