"Preferatele din Octombrie"

31.10.10

E ultima zi din luna asta (nu stiu cand a trecut - parca nici n-a fost) si e timpul pentru postarea cu produsele pe care le-am folosit constant luna asta si mi-au placut in mod deosebit. Este vorba de:

- fondul de ten Diorskin Nude (Natural Glow Hydrating Makeup) - nuanta 021 Linen

- pensula MAC 190SE (pentru aplicat fondul de ten) - comoditatea primeaza

- spray facial Mario Badescu (aloe, herbs and rosewater)

- pensula MAC 224 (pentru concealer)

- glass MAC She Loves Candy (Hello Kitty Collection)

- Clarins Beauty Flash Balm (pe post de primer)

Voi ce-ati folosit constant luna asta?

16 comentarii

  1. Max Factor 2000 calorie dramatic effect - cam cinci zile din sapte (in weekend nu ma machiez decat foarte rar) si Complexion Perfection de la E.L.F., la fel... in rest am tot schimbat. A, si ar mai fi si pensula E.L.F. din gama basic, pentru fata. Plus crema Garnier Nutritionist pe care am facut-o tinted moisturizer cu vreo cativa mililitri de fond de ten. Mi se pare mai ok asa... e mai lighr si nu am nevoie de prea mare acoperire, doar uniformizare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ce citesc mai sus insa, din pacate pt mine, nu am acces la nicunul din produse ... si stiu ca nici nu se va intampla acest lucru prea curand.

    Sa te bucuri de ele in continuare si sa ne tii la curent cu eventualele schimbari, daca intervin.;)

    Eu n-am cu ce ma "lauda" in materie de makeup luna aceasta, chiar m-am machiar mult mai putin ca de obicei... in cele mai multe zile din luna renuntand chiar si la fdt., nu insa la rimel care-mi este de nelipsit. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, luna asta nu prea mi-am facut machiaje prea elaborate. M-am bazat mai mult pe stilul pin-up: ruj intr-o culoare puternica(rosu sau roz) si eyeliner negru + gene false(pe timp de seara doar).

    Am folosit fondul de ten de la Estee Lauder Double Wear, HD Microfinish Powder de la MUFE, highlighter Silver Dusk tot de la Mac, un blush de la Visign nuanta Apricot, blacktrack fluidline de la MAC, gene false de la Ardell si in ceea ce privesc rujurile am folosit fie Big Bow (MAC) sau un ruj rosu de la Elizabeth Arden.

    Produsele pe care le-am enumerat mai sus le folosesc aproape zilnic si sunt preferatele mele. Nu am extraordinar de multe cosmetice incat sa am preferate ale lunii.

    Te pup dulce, Roxie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxie, cum ti se pare Double Wear? Am avut si eu Big Bow la un moment dat, dar n-am avut curaj sa-l folosesc (ma sperie rujurile foarte colorate).

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, mereu am avut un ten problematic (cosuri putine dar incapatanate, cearcane destul de accentuate) si orice fond de ten pe care il foloseam nu reusea sa acopere pe cat voiam eu. Double Wear face lucrul asta! Rezista mai mult de 8 h, nu imi luceste deloc fata si nici nu mai sunt nevoita sa folosesc anticearcan. Singura problema e ca se simte destul de greu pe ten pentru o persoana care nu e obisnuita ca machiajul. Pentra mine asta nu e o problema! Ah, in fotografii tenul ti se vede perfect! Eu il ador si il folosesc de trei ani deja! Desi e cam scump imi ajung 2 fonduri de ten pe an. Nu mai sunt nevoita sa imi cumpar la 2-3 luni cum faceam cu Revlon.

    In ceea ce priveste rujul Bow Wow....L-am primit cadou si, la fel ca tine, am ezitat la inceput sa il port. Sunt bruneta cu un ten foarte deschis si mi s-a parut mult prea roz si strident. Insa in timp am prins curaj! :D Nuanta e absolut superba si la un machiaj foarte finut la ochi merge mai multa culoare. Daca il aplici cu pensulica poti pune mai putin si iti va iesi un rozaliu mai pal, mai wearable pe timp de zi daca nu vrei sa il porti cum e el. Sau mai poti incerca sa il combini cu o alta nuanta. Merge de minune! E pacat sa nu il folosesti! E tare dulce!

    Te pup!

    P.S.: Camelia, sper ca nu ma incurci! Eu sunt Roxana Guta. Am observat ca mai este inca o Roxie pe aici! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze pentru Bow Wow...Big Bow am vrut sa spun. Dorm pe scaun cu cafeaua in fata asteptand blog sale-ul!:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu te-am incurcat :).
    Am si eu Double Wear Stay-in-Place Powder si chiar mi-am placut (cred ca am facut si review pe blog), insa am avut probleme cu nuanta (prea roz pentru mine, restul erau prea inchise).
    Am auzit numai lucruri bune despre Double Wear, insa m-am obisnuit cu fondurile de ten usoare si daca zici ca e asa greu cred ca nu mi-ar fi pe plac, insa am sa incerc sa gasesc niste mostre (macar sa-mi satisfac curiozitatea).

    Am vandut de mult Big Bow - era pacat de el sa stea aiurea la mine daca nu-l foloseam.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacat ca l-ai vandut, era foarte interesanta culoarea si ambalajul absolut adorabil cu Hello Kitty! Macar ai facut o fata fericita! :)

    Daca nu ai un ten cu probleme (cosuri, urme de cosuri, zone cu roseata) nu cred ca merita sa folosesti un fond de ten cu acoperire maxima. Dar daca reusesti sa prinzi o mostra merita testata. Double Wear-ul e foarte bun! Chiar face ce promite!

    RăspundețiȘtergere
  9. Roxie, am pastrat Cute-ster din Hello Kitty si pe ala chiar il folosesc cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, am dat un search pe makeupalley si Cute-ster arata delicios. E mult mai wearable si pare a fi o nuanta mai normala decat Big Bow! Ma bucur ca esti incantata de el. :) Oricum, culorile tari sunt si ele frumoase dar nu toate avantajeaza. Am patit-o cu un violet. :( Eu acum am la wish-list un Russian Red de la Mac. Sper sa nu dezamageasca. Mi-as dori un ruj rosu de la Chanel dar nu ma lasa bugetul. Parca suna mai bine 2-3 rujuri Mac decat unul singur Chanel?!

    Apropo, m-a durut inima cand am vazut ca ai vandut canita pentru pensule cu Hello Kitty. Mi-o doream atat de mult!! De ce nu m-am trezit mai devreme?!

    Lasand gluma la o parte, ii doresc fetei care a luat-o sa se bucure de ea!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana la urma (cu cele 2 pensule de azi) am vandut tot setul Hello Kitty. E frumos Cute-ster si arata foarte bine pe buze, dar ca aspect este jalnic (a fost singurul ruj care mi s-a "topit" - am citit/ vazut ca multa lume s-a plans de asta cu rujul asta, nu stiu cauza insa).

    RăspundețiȘtergere
  12. La Big Bow nu am observat nimic rau. E cam ciudat! Eu cred ca e o problema de formula, poate e prea cremos. Am un ruj mai cremos de la Estee Lauder si s-a topit un pic pe margini si deja a inceput sa tremure. Sunt nevoita acum sa il aplic doar cu pensula.

    Mai au si Mac esecuri, de asta e bine sa consultam net-ul pentru review-uri. Am facut destule alegeri gresite pana m-am invatat minte. Acum inainte de a cumpare ceva, caut pe net pareri, swatch-uri. Asa te-am gasit si pe tine!:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Random question: Tocmai mi-am achizitionat un FDT Double Wear de la Estee Lauder! Ideea este ca are o consistenta foarte lichida! Voiam sa te intreb daca ai detinut vreodata acest fdt si sa-mi spui ce consistenta are! Iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  14. OrkideMimosa, nu l-am avut insa din cate stiu eu nu ar trebuie sa fie foarte lichid.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta stiam si eu! L-am cumparat de la Sephora de pe Magheru! Acum mi-e teama sa nu fie contrafacut sau sa fie pusa apa in el! Am avut indoieli daca sa cumpar de aici sau sa-l comand on-line! Next time Strawberry.net!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sau a fost tinut in caldura si de-aia si-a schimbat textura.

    RăspundețiȘtergere