Sa nu faceti ca mine!

15.10.10

Doar o scurta atentionare: Jade, una din castigatoarele de la giveawayul cu propuneri, mi-a trimis mail in seara asta ca nu a primit nici pana acum masca castigata.

Pana acum am trimis toate premiile ca si colet cu aviz de expeditie pentru care trebuie sa va prezentati la oficiul postal sa-l ridicati. In cazul ei fiind vorba de o masca, am zis sa trimit ca o scrisoare simpla ca sa nu mai faca drumul pana la posta. Drept urmare, nu a ajuns niciodata. A fost mult mai usor sa "dispara" (traiasca angajatii Postei Romane).

Vroiam doar sa atrag atentia celor ce fac giveawayuri sau diverse concursuri sa trimita mereu premiile in colet cu aviz de expeditie astfel s-ar putea sa aveti surprize de genul celei de mai sus: sa dispara si sa nu ai acum sa mai dai de trimitere.

7 comentarii

  1. urat.. foarte urat, oricum nu ma mai mira absoult nimic! foarte neseriosi.

    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai auzit si eu... nu ma mira deloc :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Urat! Adica daca nu platesti taxa postala inseamna ca plicurile/scrisorile care le trimiti doar cu un timbru nu vor ajunge niciodata?! Trist.... Pacat ca asa se practica. Cine stie, poate peste o luna va primi si scrisorica ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Oooooo, mda... Asa s-a 'pierdut' pe drum si o pereche de cercei pe care mi-am dorit-o din tot sufletul. Erau cu pene, de la Accessorize, mi i-a trimis o prietena din Olanda, fiindca la noi nu aparusera. Am facut drumuri la Posta, am sunat la ei... Ma rog, mi-au facut o maaaare sila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa vezi cum este sa nu primesti 2 cataloage comandate,scrisori sau...chiar avize de expeditie.Pentru care a trebuit sa platesc nu stiu ce taxa:-? ca a stat in dulapiorul lor...in fine..posta romana ma lasa receee

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte urat! Eu nu prea am avut experiente neplacute cu posta, dar stiu ca se intampla frecvent sa se piarda scrisorile pentru care nu ai nicio dovada ca le-ai trimis...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi s-a intamplat sa faca 2 saptamani un colet trimis Prioripost, din Bucuresti in Bucuresti. A fost nevoie de zeci de telefoane ca sa ajunga intr-un final coletul! Mie mi-au pierdut si colete, asa ca prefer sa trec acum valoarea coletului+taxele postale, in caz ca se mai pierd,sa imi plateasca si timpul pierdut la cozile lor.

    RăspundețiȘtergere