INCHIS - GIVEAWAY 200 - part 2

7.10.10

Urmeaza partea a doua a giveawayului 200 - deschis 200 ore din momentul postarii. Poza pentru premiu este informativa (produsele au fost comandate saptamana trecuta si nu au ajuns inca la mine asa ca am prelucrat din ce-am gasit pe net ca sa va faceti o idee).

Premiul consta in 4 produse: fard de ochi Clarins (nuanta Plum), mascara Cover Girl Lash Blast Luxe Shimmery (Black Emerald), mini gloss MAC (nuanta Magnetique) si mini creion ochi Urban Decay (1999).

Maine voi pune partea a treia a giveawayului (nu uitati ca puteti sa va inscrieti doar la 2 din cele 3 premii oferite). Se pot inscrie toti cei ce citesc acest blog (conditiile le gasiti in postarea de ieri cu prima parte a giveawayului).

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest premiu? He he, acum am doar 2 cerinte. Nu uitati sa inceapa comentariu cu "Participare" daca este comentariul de calificare la giveaway.

1. sa-mi spuneti care produs va atrage cel mai tare din cele 4 oferite la acest premiu si de ce

2. vreau sa va puneti un pic imaginatia la contributie: daca ati avea 200 ron si ar trebui sa-mi faceti mie un cadou, care ar fi acela? (de ce am pus intrebarea asta? pentru ca vreau sa vad cate dintre voi a mers mai departe de cuvintele mele).

Regulile de alegere a castigatoarei sunt aceleasi.

42 de comentarii

  1. Participare:
    1.Cel mai mult ma atrage luciul MAC,nu am incercat niciun produs de-al lor si sunt curioasa daca sunt atat de bune pe cat se spune. :)
    2.Nu vreau sa iti ofer cosmetice sau lucruri materiale,(desi as fi avut o droaie de idei)cred ca o zi de spa (la un centru unde ofera servicii si patrupedelor)pentru tine si Bella a ta. Cred ca meriti o zi de relaxare totala si rasfatz, o zi in care sa nu mai conteze nimic altceva,sa iesi de acolo cu forte noi si revigorata. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri nu m-am inscris pentru ca am o oja OPI din cele care le ai pentru Giveaway, asa ca...
    PARTICIP
    1. Cel mai tare ma incanta fardul de ochi Clarins. De ce? Pentru ca am primit cadou de la o prietena din Franta Exfoliantul Clarins si Moisture Replenishing Lip Balm (denumirea am luat-o de pe site-ul lor ca eu ii zic altfel :D) si sunt foarte incantata de aceste produse si as fi incantata sa incerc si gama de make-up de la ei.

    2.3 carti de 3 scriitori MARI ai literaturii universale ruse: Idiotul de Dostoevsky, pentru ca este unul din cei mai buni scriitori; Prorocul de A. Puskin, pentru modalitatea de a prezenta iubirea si sentimentele pure si Ada sau ardoarea de V. Nabokov.Cu toate ca ultima este putin "mai ciudata", dupa cum a zis cineva, pentru ca prezeinta de fapt o forma de incest, merita citita. Eu le-am citit pe toate in originea lor, in limba rusa.Lolitta lui Nabokov mi-a deschis "apetitul" de a citi.
    Nu stiu in ce masura atinge suma de 200 de lei, pentru ca nu sunt foarte scumpe, dar valoarea lor literala este mai presus de toate.

    P.S. revenind la regulile giveaway-ului de ieri, as vrea sa scrii despre carti, sincer, ce ai citit, ce citesti, pentru ca (ma repet si nu este vb de culoare neagra a blogului ca m-ar deranja) dar aceasta pagina neagra, alaturi de frumusetea materiala poate primi alaturi si cea spirituala.

    Matura poezie zidita din trairi,

    Din fagurii amari ai falselor iubiri,

    Din ceara luminarilor ce-n nopti m-au indrumat,

    Din patima aprinsa,din suflet ne’mpacat,

    Din pietre devenite lacrimi mai tirziu,

    Din zbuciumul amorului slabit - dar inca viu,

    Din roua ochilor mereu neodihniti,

    Din ani in cautare rataciti,

    Din ceea ce-a ramas in veci mister,

    Din viata mea de azi si Viata mea de ieri… (Victor Seul)....daca se citeste printre randuri are multe intelesuri

    RăspundețiȘtergere
  3. :) frumoasa ideea unikai:) imi place

    RăspundețiȘtergere
  4. PARTICIPARE
    In primul rand, vreau sa spun ca-mi place teribil ideea din spatele acestui concurs... Si-acum "punctele obligatorii"
    1. Mie una imi face cu ochiul creionul Urban Decay, are o culoarea minunata (m-am documentat :D) si cred ca s-ar potrivi de minune cu ochii mei verzi si atmosfera asta de toamna bacoviana
    2. Un cadou... stii, initial gandul meu a zburat la ultimul "capriciu" marturisit: pensula Sigma F82 pentru ca, desi poate c-o sa ti-o cumperi la un moment dat, placerea cea mai mare vine din satisfacerea "poftei" repede si...un pandantiv cu un animalut (un cutu haios, poate?) DAR, pana la urma, cred ca cel mai potrivit cadou ar fi o zi libera si un album foro in care sa-ti aduni "momentele de fericire si frumusete" atat ale tale, cat si ale animalutelor care-ti sunt atat de dragi. Cei 200 de ron te-as ruga sa-i pastrezi pentru urmatoarea pofta, cu o singura conditie: sa nu sovaiesti, sa dai click imediat pe "add to cart" :))

    Legat de etapa anterioara, desi nu am participat, vreau sa-ti spun totusi ce-as vrea sa regasesc mai mult/mai des pe blogul tau: articole gen "Despre femei si barbati..." Stiu foarte bine ca asemenea trairi sunt rare, dar mi-a placut sa descopar cumva o alta fateta a ta in articolul acela. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Participare

    1. Cel mai mult mi-as dori mascara Cover Girl Lash Blast Luxe Shimmery (Black Emerald). Din cate vad in poza periutza rimelului ar fi perfecta pentru genele mele:x...ce bine ar fi sa fie al meu..

    2. Ce cadou ti-as lua daca as avea 200 Ron? Hmm..cadoul ar trebui sa fie surpriza:D. Dar sa facem o exceptie. Ti-as lua ceva de suflet, asta imi place sa fac cadou in general prietenilor. Prima varianta ar fi un catel, un bichon, pentru ca stiu ca iti plac animalele si nimanui nu-i iar strica un suflet cald in plus:) dar ma gandesc si la Bella, sa nu devina geloasa:D. A doua varianta ar fi: Un lantisor de argint finutz cu un pandantiv in forma de litera C incastrat cu mici cristale swarovski+ o carte care se numeste "Cum sa devii o printesa"(este geniala, plina de scrisorele, ghicitori, sfaturi si surprize:).Cu siguranta cred ca acea carte te va suprinde in mod placut, pentru ca desi suntem destul de mari, totusi consider ca in fiecare dintre noi exista cate o printesa ascunsa:) si meritam ca macar pentru o zi sa fim printese:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Participare
    1. Mie sincer imi plac absolut toate produsele..pentru ca sunt asa pinky, deja visez sa le am..uhuu...nu prea pun eu mana pe produse de calitate..dar nah...
    2.Hmm...sigur nu o ti-as cumpara produse makeup sau de ingrijire...pentru mine un cadou ar trebui sa fie ceva deosebit, ceva ce ne lipseste. Ti-as cumpara un puiutz de pisica..sau catelus, pe care sa il ingrijesti si iubesti cum faci cu tine insuti. Cred ca ar fi foarte norocos acel animalut sa te aiba pe tine !

    RăspundețiȘtergere
  7. Super si premiul asta :) si frumoasa ideea unikai

    RăspundețiȘtergere
  8. Participare:
    1.Cel mai mult mi-as dori rimelul Covergirl pentru ca este un produs de la o firma pe care n-am mai incercat-o,care este cam dificil de gasit avand in vedere ca nu se vinde in tara si as avea nevoie de un rimel nou :D

    2.Daca ar fi sa-ti fac un cadou de 200 de lei,as duce la vet un animalut de pe strada care are nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pur și simplu...ești prea bună! Sincer :-s Premiile sunt superbe. Atât ojele OPI cât și produsele de azi sunt foarte tentante. Îți mulțumesc pentru că ești atât de generoasă cu noi și foarte inventivă. Felicitări pentru tot ceea ce se întâmplă pe blogul tău!

    te-am pupat! :*

    Aștept cu nerăbdare și ultima parte a giveaway ului. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Participare:
    1. am o manie pentru mascara asa ca cel mai mult ma atrage mascara de la covergirl :)
    2. cu banii aia ti-as cumpara cel mai probabil carti interesante, pentru ca make up-ul cred ca e ceva care trebuie ales de catre tine, ca doar tu stii cel mai bine ce iti place
    p.s. super tare ideea de baza :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Participare:
    1. Cel mai mult ma atrage fardul de ochi Clarins. Mai am unul deschis la culoare si sunt foarte multumita de calitatea lui. Nuanta Plum m-a atras ca un magnet, de cand am vazut-o. E absolut superba, perfecta pentru a scoate in evidenta ochii mei verzi.

    2. Ce ti-as lua de 200 ron? O carte pentru sufletul tau si una despre ingrijirea cainilor, caci vad ca acestea sunt cele mai apropiate de sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  12. PAAARTICIPARE!:)

    1. Cel mai mult imi face cu ochiul rimelul, care pt. mine a devenit un produs indispensabil.

    Prefer sa nu folosesc ruj/gloss, sa renunt la fardul de ochi, la blush, chiar si la fondul de ten (cu toate riscurile:)) ...dar nu, n-as putea renunta la rimel. Nu pot iesi din casa fara sa accentuez putin culoarea naturala a genelor.

    Nu stiu voua, dar mie mi se pare ca o "pereche" de gene rimelate:) dau viata intregului chip.
    Deci >> cu ochii sunt pe Cover Girl Lash Blast.:)

    2. Daca as avea 200ron si mi-as dori sa-ti fac un cadou, hmmm... de o parte din bani te-as invita sa uiti pentru 1-2h de agitatia vietii de zi cu zi,sa te relaxezi complet si sa savurezi pe deplin un ritual SPA, cum ar fi unul cu miere si lavanda condimentat cu putin masaj si diverse impachetari, la alegerea ta. Dupa care, te-as invita la o ceainarie pentru a povesti despre vrute si nevrute:) si a continua relaxarea si starea de bine.
    Cred ca ti-ar prinde bine un mic rasfat ca acesta, nu-i asa?:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Participare:
    1.Produsul care m-ar atrage cel mai mult ar fi mini creionul de ochi Urban Decay (1999).De ce?
    Pentru ca ar fi primul produs Urban Decay pe care l-as detine.De cand urmaresc blogurile voastre...am un wishlist atat de lung.M-ar ajuta foarte mult sa imi pun ochii in evidenta,eu avand ochii verzi:)
    2.Acum ca veni vorba de cadou.Chiar nu stiu.Un citat mi-a ramas intiparit in minte si acela,,banii nu pot cumpara fericirea''.Banii nu pot cumpara un zambet sincer,un sentiment.
    Mi-as dori ,daca s-ar putea sa iti ofer: o zi de pace,liniste si fericire.
    O zi in care sa te simti implinita din toate punctele de vedere.
    O zi in care sa descoperi lucrurile marunte din viata care au o semnificatie apare.
    O zi in care toate persoanele dragi sa iti fie alaturi,indiferent daca este un moment dificil sau nu.
    O zi in care toate probleme de sanatate ar disparea ca prin minune.
    O zi in care sa te simti libera,inconjurata de iubire,prieteni dragi si sinceri.
    O zi in care timpul ar sta in loc sau poate o zi in care ne-am intoarce la anii copilariei(inocenta,naivitate,bucurie,sinceritate).
    Sau o zi in care sa fii numai tu,tu si gandurile tale,o zi numai a ta.
    Daca aceste lucruri ar costa numai 200 lei:) ti le-as oferi cu cea mai mare dragoste.
    Esti o persoana deosebita Camelia si reusesti prin blogul tau sa creezi o lume aparte.Unde cerem sfaturi,ajutor,ne oferi cadouri si toate cele.
    Nu am scris lucrurile de mai sus in speranta de a castiga:)Asa gandesc si aceasta r fi cadoul meu pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Participare

    Sincer,ma atrag toate cele 4 produse,cel mai tare ma atrag rimelul si creionul de ochi,insa..daca ar fi sa aleg intre ele as alege creionul de ochi.De ce?Pentru ca nu am incercat niciodata Urban Decay si nici nu cred ca voi avea ocazia si pentru ca nuantele de mov mi se potrivesc de minune cu culoarea pielii si a ochilor si mi-ar usura foarte mult machiajul ,mai ales in zilele in care sunt extrem de grabita pentru ca am cursuri de la ora 8 dimineata si am de alergat juma de ora pana la facultate.

    Cat despre cadou...sa spun ca ti-as da tie banii ca sa ii poti folosi in orice scop doresti(eu cred ca pentru a ajuta un animal i-ai folosi) ar fi mult prea simplu.Sa ma gandesc la obiecte maetriale...hm,cosmeticele ies din discutie din prima.Ti-as oferi o floare,ca sa-ti indulcesc zilele astea mohorate de toamna si sa-ti inveselesc diminetile grabite :) Ti-as cumpara si niste dulciuri,eventuale bomboane Frazer(iubesc bombonelele astea finlandeze,au niste arome dementiale) ca sa-ti indulceasca zilele la propriu.Dar nu cred ca as opri cadoul aici...cel mai probabil as cauta si-o pereche de cercei hand made iar de restul banilor ti-as cumpara diverse obiecte usor de depozitat prin casa in care sa-ti poti depozita bijuterii,lucruri personale,suporturi pentru poze(si nu ma refer la rame foto) ca sa poti tine evidenta lucrurilor dragi tie si sa-ti mai inveselesti camera/biroul/ce loc vrei tu.

    Cam asta ar fi raspunsul meu.O seara cat mai placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Participare:
    1. Cel mai entuziasmata sunt de fardul Clarins, pare a fi o culoare superba, iar eu, desi iubesc nuantele de pruna, nu am gasit pana acum un fard in culoarea asta. Deja am in minte cateva machiaje folosindu-l!

    2. Ti-as face un cos plin cu bunatati: hainute dragute si feminine ;)) pentru Bella, Lush Lemony Flutter pe care am vazut ca ti-l doresti, o carte care mie mi se pare superba("Panza de paianjen" de Cella Serghi) nu stiu daca ai citit-o, dar este o poveste captivanta ce descrie prietenia dintre doua femei si mi se pare ca ar fi potrivita :), as mai pune in cosulet si o pereche de cercei in forma de frunza, alungiti si in culoarea bronzului(nu stiu daca as gasi, dar eu am exact imaginea lor in minte :D),un cd cu muzica de fundal relaxanta(sunetele dintr-o padure sau susurul unei ape curgatoare pentru a-l asculta in clipele cand simti ca ai nevoie de liniste, atat interioara, cat si exterioara) o esarfa fina de matase pentru ca mi se pare un accesoriu demn de o femeie puternica si independenta cum esti tu si, daca mi-ar mai ramane bani, o acadea sa iti aminteasca de copilarie :) Iar pentru ca mie imi place sa personalizez cadourile as face si o felicitare pictata de mine, asa ti-as transmite putin si din sufletul meu :)

    Sa ai un sfarsit de saptamana cat mai odihnitor!

    RăspundețiȘtergere
  16. Participare
    1.Cel mai mult ma atrage mascara Cover Girl deoarece pentru mine rimelul este nelipsit din ritualul meu zilnic si as fi foarte fericita si incantata daca as avea ocazia sa il incerc.
    2.M-am gandit foarte mult ce as putea sa iti daruiesc avand in vedere faptul ca probabil ai tot ceea ce iti doresti... dar consider ca o carte draguta nu ii strica nimanui sa aiba. Ti-as darui o carte de bucate pentru ca dupa parerea mea nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nici unei femei si al doilea lucru pe care ti l-as darui ar fi tot o carte care ar avea legatura cu iubirea ta fata de animalute, si anume cartea Iubirrre scrisa de Dana Tocu, in care sunt ilustrate tot felul de poveşti despre iubire, respect, tandreţe şi alte lecţii primite de la câini, pisici şi alte animalute de casa :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Participare

    1. cel mai mult ma atrage creionul de ochi. vreau un creion care sa reziste, mai ales pe waterline si de curand mi s-a recomandat sa incerc de la urban decay.

    2. de ziua ta, as incerca sa-ti adun toate persoanele dragi la un loc (inclusiv animalutele dragi) pentru cateva momente placute alaturi de o felie de tort. v-as face cat mai multe poze.le-as pune intr-un album foto pe care ti l-as ascunde intr-o geanta albastra ca cea pe care ai vazut-o pe strada intr-o zi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Participare:

    1. Cel mai mult ma atrage gloss-ul MAC pentru ca nu am avut sansa sa incerc aceasta marca de cosmetice si pentru ca nu ies din casa nici macar pana la coltul blocului fara sa folosesc un gloss.

    2. Din pacate, cele mai importante lucruri din viata nu se pot cumpara cu bani (cum ar fi fericirea, sanatatea, sa te scap de stres, sa iti ofer zile libere etc) asa ca, daca as avea 200 lei, probabil as alege sa iti fac cadou doua produse pe care ti le doresti si care, impreuna, fac 200 lei: Bobbi Brown - Creamy Concealer si Christian Dior - Addict Ultra Gloss.

    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  19. Participare
    1. Cel mai mult ma atrag creionul UD si fardul Clarins, pentru ca eu sunt obsedata de UD si mai nou am o obsesie pentru fardurile de ochi in nuante de mov.
    2. Cred ca ti-as cumpara un card care sa-ti asigure a lifetime supply de nars sheer glow, sau as plati un specialist sa inventeze un primer/ corector care sa neutralizeze roseata:D

    RăspundețiȘtergere
  20. participare:

    1. eu mi-as alege mascara, deoarece e un produs absolut indispensabil pentru mine..
    2. cu 200 de lei ti-as cumpara urmatoarele carti:
    http://www.buybooks.ro/1001decartidecititintr-oviata.html
    http://www.buybooks.ro/1001-filme.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Participare


    1. Cel mai tare ma atrage rimelul pentru ca am auzit ca e foarte bun.
    2. Ce as lua cadou pentru tine? O pereche de cercei, un inel si un buchet de flori

    RăspundețiȘtergere
  22. Participare

    1. Cel mai mult ma atrage mascara fiindca am citi o gramada de review-uri despre ea si pentru ca sunt curioasa cum ar arata culoarea pe genele mele.

    2. Ti-as face cadou un pet carrier chic (poate ceva in genul acestuia http://spoilurpets.com/index.php?main_page=popup_image&pID=39 ), ca sa iti poti duce animalutele la vet cu stil. M-am gandit ca e un mod de a combina doua lucruri care iti plac: animalele si gentile.

    RăspundețiȘtergere
  23. PARTICIPARE:
    cel mai mult imi place mini glossul MAC pentru ca pur si simplu ador glossurile, iar farduri de ochi am tot cumparat in ultimul timp. De glossuri am fost dezamagita, iar cu MAC mergi mereu la sigur!


    Daca as avea 200 ron ti-as cumpara 4 oje OPI frumusele :))) glumesc, evident. Cred ca ai fost bantuita de cuvantul OPI in ultimele zile.
    Daca ar fi ceva material, evident ti-as cumpara pensule Sigma, stiu cat de mult iti plac si mereu te indragostesti de alt model. Deci, pentru a-ti satiface ego-ul si mania pensulelor Sigma, asta ti-as cumpara cu cel mai mare drag. Daca insa faci rost de toate pensulele dorite, ti-as lua o geanta ultra trendy care sa intoarca capetele tuturor cand o porti. Una albastru-electric.

    Insa, ti-as putea lua la fel de bine niste carti, precum clasicele Wuthering Heights si Vanity Fair, pentru a putea visa la lumea de demult si a te confrunta cu problemele de secol trecut, insa care se updateaza constant.
    Aaa, cred ca ti-as cumpara September Issue-ul Vogue de anul asta sau anul trecut, pentru ca este cea mai importanta revista a anului si este un must pentru orice fashionista! Desi ma gandesc si la editia aniversara Vogue France 90 de ani. Cred ca gasim chestii foarte dragute si memorabile in ea.

    Sau niste muzica :-? chiar nu stiu care sunt formatiile/cantaretii tai preferati, mi-ar placea sa stiu. Ti-as face cadou insa muzica mea preferata, ca sa iti pot impartasi din preferintele mele : The Killers, Muse, Kings of Leon.

    RăspundețiȘtergere
  24. Participare:

    1.Cel mai mult imi place glosul.In urma unei conjunctivite , am constatat ca pot trai vreo 2 luni fara farduri si mascara desi pe aceasta din urma o consideram inainte de luat pe o insula pustie.Cum inca nu am patit nimic la nivelul buzelor , fara ruj sau glos nu ies din casa.

    2.De banii respectivi ti-as lua ce mi-as lua si mie.Ti-as umple casa(sau ma rog o camera) de flori de camp: maci ,albastrele, margarete.Sau poate un buchet magic asa cum am primit acum vreo 2 ani de la sotul meu de Valentine's Day .Un buchet de liliac alb, cu trandafiri visinii si un fel de maci albi, totul sub forma de inima, fiind inconjurat de fire de sisal rosu.Era de neuitat ,dar e drept ca era cumparat din Budapesta, la noi inca nu am vazut asa inventivitate in acest domeniu.Mie cel putin ,florile imi schimba intotdeauna starea de spirit si ma fac sa zambesc. Camelia A.

    RăspundețiȘtergere
  25. Participare:
    1. ma atrage mini gloss MAC pentru ca sunt o gloss-girl, nu lipstick girl.. plus are o culoare foarte draguta

    2. cu 200 lei ti-as lua un bilet la opereta [stiu costa mai putin :)]

    RăspundețiȘtergere
  26. Participare!

    1). Cel mai mult ma atrage fardul Clarins Plum, intrucat nuanta mi-ar pune tare bine in valoare ochii verzi si, in plus, inca nu-mi permit un produs de la ei.
    2). Ti-as lua un buchet mare de camelii si cartea "Eat, Pray, Love" :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Participare!

    1. Ohhh, iubesc fardul ala Plum! It wold pop the green out of my eyes.

    2. Cat despre cadou, cred ca as opta pentru ceva ce v-ar face pe tine si pe mama ta mai relaxate, daca nu va smulg macar un zambet. Un masaj terapeutic or something, ceva care sa mai ia fizic din greutatea de pe umeri, cu speranta ca greutatile sufletului se vor mai atenua cu timpul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Participare

    1. Imi pare rau dar nu ma pot decide intre creionul de la Urban Decay si fardul de ochi. Ambele sunt de un mov asa placut... si perfecte pentru trendul acestui sezon <3

    2. Am avut impresia ca postul despre lucrurile care te fac fericita era impregnat de melancolie. Niciun cadou nu poate alunga tristetea pe care o resimti, dar sunt cateva care te pot face sa uiti (chiar si pentru o ora) de restul lumii. Iar pe frigul asta, cred ca cel mai bine ar pica niste lucruri de la Lush. Desigur, as incepe cu Lemony Flutter. Apoi ar urma: gelul de dus Happy Hippie, sapunul Karma, sare de baie Blackberry Bath Bomb si Vanilla Fountain. Iar, ca sa incheiem sesiunea de bath and beauty: Lotiunea de corp Vanilla Delite - sper doar sa-ti placa vanilia :). Le-am alese pe cele mai potrivite acestui sezon.

    RăspundețiȘtergere
  29. Participare:

    1. Cel mai mult ma atrage fardul Clarins pentru ca am eu o mica slabiciune pentru roz si mov :))

    2. Offf... cate cadouri nu ti-as lua... dar cu 200 lei trebuie sa ma limitez asa ca as alege un produs cosmetic, probabil ceva ce stiu ca iti doresti cum ar fi pensula Sigma sau un Gloss Dior care se afla in wishlistul tau si, cu restul banilor, as face o perna sau o cana personalizata cu o poza cu Ricky si Bella.

    Kisss

    RăspundețiȘtergere
  30. 1> Luciul MAC, deoarece nu am nimic de la mac...

    2> Ti-as cumpara un parfum cu care sa poti cuceri orice barbat iti doresti, un luciu de buze cu care sa-l poti saruta ca sa te aiba mereu in minte si o mascara cu ajutorul careia sa poti vedea adanc in sufletul unui om... Asta daca acestea s-ar putea achizitiona si daca mi-ar ajunge 200 RON ^.^

    Mult succes tuturor si multumesc pentru aceasta sansa! <3

    RăspundețiȘtergere
  31. Participare:

    1. La prima vedere am retinut lipglossul si creionul. Dupa o analiza as pune pe primul loc creionul pentru ca am tot auzit pe bloguri de 24/7 si sunt curioasa cum este

    2. Mie imi place sa daruiesc prietenilor ceva ce in mod normal nu si-ar cumpara (un rasfat) sau ceva ce stiu sigur ca isi doresc din suflet. Cred ca ti-as lua un abonament la Ateneul Roman pentru a experimenta unul din putinele locuri in care simt ca traiesc intr-o capitala europeana civilizata. Cladirea si adesea publicul spectator ma incanta vizual, orchestra auditiv si de multe ori muzica trezeste in mine ganduri introspective de care nu pot fugi in calmul de acolo. Am luat cateva decizii foarte bune acolo, am realizat ca lucrurile nu sunt asa negre sau albe sau pur si simplu am plecat cu bateriile incarcate. Daca vrei poti si impartasi experienta cu cineva, singurul minus pe care il poti pati este sa mai dai peste vreun concert care sa nu trezeasca in tine decat somnul (de aceea eu nu ma duc daca se canta Schumann:D)

    RăspundețiȘtergere
  32. Participare :
    1. Si mie imi place mult cum arata fardul Clarins, desi ma tenteaza toate produsele, intrucat nu am incercat nimic nici de la UD, nici MAC, nici cover girl, dar visez la ele de mult timp...
    2. Aici am mai multe idei si probabil mi-ar fi greu sa aleg, dar variantele sunt ...fie multe perechi de cercelusi Lucky Brand de pe e-bay, fie 2 x Christian Dior Addict Ultra Gloss, fie Givenchy Very Irresistable (pe care si eu il iubesc enorm si primesc mereu complimente cand il port), fie un buchet mare de trandafiri/ flori de toamna si un bilet de tren catre mare - caci e frumoasa oricand, chiar si toamna (eu una sigur ma duc s-o vad!).
    Foarte frumos organizat acest giveaway, ingenios, diferit, se vede ca te-ai gandit ceva si e de apreciat efortul tau.

    RăspundețiȘtergere
  33. Participare:

    1.Camelia poti sa razi dar pe mine toate ma tenteaza :))) Am stat putin sa ma gandesc ce produs e in capul listei si strig sus si tare ca mini gloss'ul (nuanta Magnetique) e the one :)

    2.Cred ca as incerca sa te surprind cu un buchet imennnsss de bujori

    RăspundețiȘtergere
  34. Participare:

    1. Creionul deoarece am auzit ca e foarte rezistent si culoarea ar merge de minune cu suvitele mele mov:p
    2. Pentru ca am observat ca esti o mare iubitoare de animale, as dona banii in numele tau unui adapost:)
    blackcat_laurik@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Participare:

    1. Cel mai tare ma atrage luciul Mac? De ce? Pentru ca nu am incercat produsele lor si nu detin nici unul, dar mi-as dori foarte mult.
    De altfel toate produsele ma atrag, pentru ca toate sunt firme super bune, pe care eu inca nu le-am incercat si as fi super fericita sa am ocazia.

    2. Ce ti-as lua cu 200 lei? De fapt, nu ar fi un cadou pentru tine, ci pentru Bella. I-as cumpara cea mai frumoasa hainuta special pentru ea, pentru ca stiu cat de mult ii place sa defileze si sa pozeze. Stiu ca ea este parte din sufletul tau, iar un cadou pentru ea ar fi ca si unul pentru tine.

    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  36. Participare:

    1. Prima oara cand am vazut portfardul mi-am zis: Rosuu :x si Machiaaj :)). Asaa, sa revin. Ma atrag toate pt ca n-am avut ocazia sa incerc niciunul din branduri :)), dar cel mai mult si mai mult imi face cu ochiul Lipgloss-ul MAC :D. Vad ca toata lumea are cv de la ei :(, numai eu am ramas pe dinafara.. :)). Poate am noroc acum :D.

    2. Ce ti-as lua cu 200 lei? Hmm, nu cred ca as opta pt produse de make-up sau ingrijire pt ca nu prea poti sa iei asa ceva unei persoane pe care de abia o cunosti. Cred ca as cauta un sal superb din matase sau un material asemanator, fin pt ca din tot ce am citit pe blog, reiese ca esti o femeie fina care stie cum sa se ingrijeasca :).

    RăspundețiȘtergere
  37. 1. Pai mi-au facut cu ochiul creionul de ochi de care am auzit ataaaatea si sunt chiar curioasa cum e si luciul de la MAC, ar fi primul meu produs de la ei :X :X

    2. Cu 200 ron ti-as cumpara un aranjament cu niste bambusi norocosi :P, un bilet la o piesa de teatru (pe mine una ma fascineaza) si poate daca mi-ar mai ramane ceva ti-as potoli eu "pofta" cu pensula sigma :P

    RăspundețiȘtergere
  38. Daca am uitat sa scriu participare, pentru ca asa sunt eu o ametita, se iarta?:(

    RăspundețiȘtergere
  39. Participare:
    Cel mai mult imi doresc Mascara Cover Girl deoarece am auzit numai cuvinte de lauda despre acest produs si din pacate in Romania nu este disponibil.
    Cadou ti-as lua o esarfa de casmir sa iti protejeze gatul in zilele friguroase ce vor veni.

    RăspundețiȘtergere
  40. Participare
    1. Cel mai tare ma atrage mascara pentru ca ador genele lungi si arcuite si, daca as avea banii necesari, cred ca as cumpara zeci de rimeluri, in cautarea celui perfect :)

    2. Cu 200 de ron ti-as face cadou niste hainute pentru dragalasa de Bella.

    RăspundețiȘtergere
  41. Participare
    1. Cand m-am uitat prima data la poza, cel mai mult am stat cu privirea asupra mascarei si a creionului de ochi, chiar am nevoie de un creion de ochi care sa nu "curga", nici nu le folosesc din acelasi motiv, toate curg.
    2. Aici e mai greu. Ti-as lua un tablou dragut, ceva vesel, colorat, sa te inveseleasca cand il privesti, sa te duca cu gandul la ceva frumos, sa visezi cu ochii deschisi cand te uiti la el, asa ai uita de stres si de griji. Te-as ruga sa vii cu mine la o plimbare in parc, sa-mi dai sfaturi, pentru ca am mlte de invatat de la tine, sa povestim si sa-ti iau ceva simbolic, orice care sa-ti aminteasca de ziua respectiva. Pentru ca cel mai mult mi-as dori ca, cu cei 200RON, sa-ti pot lua o amintire :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Irina, am luat si comentariul tau in considerare.

    RăspundețiȘtergere